Kik sletjes kut met rood haar

21/12/2017

Mature anal porn sex stillinger bilder

Comments Off on Kik sletjes kut met rood haar


kik sletjes kut met rood haar

Even liet ik mijn vinger er lang gaan en een siddering ging door haar lekkere lichaam heen. Voorzichtig stroopte ik haar broek nog meer naar beneden zodat ik meer ruimte had om Annabel te verwennen, Ik trok haar slipje opzij en liet mijn vinger door haar natte lipjes gaan.

Annabel was heerlijk nat, en ik likte mijn vinger gulzig af. De smaak van Annabel haar geil maakte mij zo opgewonden. Snel ging mijn hand terug naar haar warme plekje, en zonder moeite gleed er een vinger naar binnen. Hard en snel begon ik haar te vingeren, haar sappen rijkelijk vloeiend over de bioscoopstoel.

Mijn andere hand kneep in haar tepel, en ik hoorde Annabel naast mij hijgen, wat mij alleen maar aanmoedigde om verder te gaan. Een tweede vinger duwde ik bij haar naar binnen, en al snel ook een derde. Annabel werd nu heerlijk verwend door mijn vingers en begon mee te bewegen op mijn ritme. Ze stootte zelf met haar bekken mee op mijn vingers, waar een nat geluid vandaan kwam. Zonder waarschuwing voelde ik Annabel samentrekken en een klein gilletje verliet haar mond.

Zo hier en daar een hoofd naar ons omkijken en ik hoopte vurig dat ze niet door hadden wat voor avontuur wij daar aan het beleven waren. Annabel greep mijn hand vast en een voor een likte ze de vingers schoon die net nog in haar natte poesje hadden gezeten, en gaf maar daarna een lekkere tongzoen. Annabel verbrak de kus en fluisterde dat ik over 5 minuten naar het damestoilet moest komen. Zonder op mijn antwoord te wachten stond ze op, maakte haar broek weer goed vast en liep ze de zaal uit.

De vijf minuten leken een eeuwigheid te duren, toen ik er zeker van was dat het tijd was stond ook ik op en verliet de zaal. Even later zag ik het bekende bordje en toen er even niemand keek glipte ik naar binnen. Het vrouwentoilet was uitgestorven, er was niemand, ook geen Annabel. Het gekraak van een deur die opende liet mij schrikken, en even later zag ik Annabel haar pretoogjes in de kier van de deur. Ze zat in het invalidentoilet.

Ze sloot snel de deur weer en ik liep er snel heen, ging naar binnen en trok snel de deur achter mij dicht en deed hem op slot. Annabel zat daar op de wc pot, zonder broek of slipje aan. Haar vinger wreef zachtjes over haar opgezwolle clitje en ze keek mij met een geile blik aan.

Ik wist niet hoe gauw ik mijn broek en shirt moest uittrekken, en binnen no time stond ik naakt voor dit geile schepsel. Ook zij trok snel haar shirt en bh uit, en beide waren wij zo naakt als de dag dat wij geboren waren. Dat was altijd het goede antwoord bij Annabel. Ik moest van haar op de wc gaan zitten en Annabel ging bovenop mij zitten, mijn piemel geklemd tussen onze lichamen.

We kusten gulzig zonder schaamte, niemand die ons kon zien of ons kon deren. Ik kuste haar in haar nek, en beet speels in haar oorlel, wat zij zo ontzettend lekker vond. Haar nagels schuurden langs mijn rug, wat mij nog meer opwond. Ik zoog even in haar hals, wat een kreun opleverde en mijn handen grepen vol in haar heerlijke kont.

Zo tilde ik haar op en liet haar zonder probleem over mijn piemel heen schuiven. Haar heerlijke roze kutje, wat zeiknat was van het geil omklemde mijn piemel. Ik zat heel diep in Annabel, en probeerde met man en macht niet te snel klaar te komen, maar haar nauwe kutje en haar gedrag maakten het voor mij heel moeilijk. Langzaam begon ze te bewegen, iedere beweging voelde als een nieuwe ontdekking, mijn stijve pik in haar poesje, de wereld was perfect zo.

Langzaam maar zeker begon er een tempo in te komen, en we kusten elkaar hard, onze tongen hadden elkaar al weer gevonden terwijl we het tempo bleven houden. Ik zuchtte, en ook Annabel had het moeilijk. Haar tieten drukte hard op mijn borst, en ik wenste dat ik extra handen had om ook die te kunnen verwennen. Het soppende geluid van onze seks was nu duidelijk hoorbaar, en ik voelde Annabel haar geil over mijn been druipen.

Nog niet´´, kreunde Annabel, en ze stopte even met bewegen, en kroop voorzichtig van mij af. Zuchtend gleed mijn piemel uit haar kutje en nat van haar vocht sloeg hij tegen mijn buik aan. Annabel ging voorovergebogen over de wastafel liggen en pakte haar billen vast en spreidde voor mij haar heerlijke kutje.

Zonder te denken duwde ik hem tot mijn ballen aan toe die in haar natte spleet, beide heerlijk kreunend. Met lange, diepe stoten neukte ik haar gewillige kutje, terwijl Annabel mij toejuichte. Ik pakte een van Annabel haar benen op en klemde die met mijn arm mee, zodat Annabel nog maar op 1 been stond, en compleet aan mijn piemel was overgeleverd.

Annabel genoot hier van, haar poesje maakte nog meer vocht aan, dat rustig via onze lichamen naar beneden droop. Neuk mijn natte kutje! Ik voelde weer dat bekende gevoel opkomen, het gevoel dat ik mijn zaad kwijt moest, en ik kreunde dat ik zo bijna ging komen. Annabel zei dat ik door moest gaan, ook zij was er bijna. Dit zorgde ervoor dat ik er compleet voor ging, zonder over iets anders na te denken bleef ik haar doorneuken, haar gekreun op de achtergrond als brandstof voor mijn spieren.

Totdat ik al die spieren voelde aanspannen en een hoogtepunt mij tot zich nam. Ook Annabel kwam, door mijn schokkende pik, en samen beleefde we een van onze beste orgasmes. Tegen elkaar aan hangend kwamen we bij van onze uitspatting. Een voor een deden wij onze kledingstukken weer aan. Door de blik in Annabel haar eigen had ik het idee dat ze langzaam begon te realiseren wat we nat eigenlijk gedaan hadden.

Ongemakkelijk keek ze mij aan, en ik fluisterde haar dat het wel goed zou komen. Ik drukte een kus op haar voorhoofd en kuste haar daarna zachtjes op haar lippen. Ik liep naar de deur toe en draaide hem voorzichtig van het slot, en liet de deur een klein beetje open gaan.

Zover ik kon zien was er niemand in de toiletten. Ik seinde naar Annabel dat ze mee moest komen, en snel vertrokken wij uit het invalidentoilet. Daar liepen wij snel het damestoilet en liepen naar de uitgang. Annabel pakte mijn hand vast en we liepen op een snel tempo door, toen we ineens achter ons een stem hoorden. Snel renden wij de bioscoop uit, direct opgaand in de drukte van de stad.

Nadat we er zeker van waren dat we niet achtervolgd werden, durfden we elkaar weer aan te kijken, en we schoten beiden in de lach. Ik antwoordde dat ik niet kon geloven dat Annabel zo geil deed daar. Annabel begon te blozen en zei dat het allemaal door de opwinding kwam, anders had ze dit nooit gedaan.

Ik zag haar hoofd nog roder worden dan die al was, en onze lippen raakten elkaar weer, zoals ze die dag elkaar nog veel meer zouden raken. Mijn pik is ultragevoelig van het klaarkomen en ik ben in de zevende hemel als je het randje onder mijn eikel zachtjes met je tong beroert. Ondertussen slik je al het sperma dat je nog kunt vinden gulzig naar binnen…. Nee nog niet lieverd. Mijn tong glijdt over je glanzende genotsknopje en bewerkt dat heerlijke roze envelopje. Ik lik je van boven naar onder en van links naar rechts.

Het bed is doorweekt, zoveel vocht als je verliest. Ik stik zowat in het geile nat dat je poesje loslaat…. Je komt ongekend intens. Ondertussen bewerk ik je strakke poepgaatje met een vinger. Daardoor is je orgasme langdurig en fel. Ik laat me naast je neervallen en we rusten eventjes. Je pik begint alweer stijf te worden en ik ga op je zitten. Je voelt hem lekker diep in je onderbuik… ik sla je op je kontje terwijl je nog steeds heerlijk op en neer gaat. Je hoort een soppend geluid als ik neerkom op je pik.

We komen samen in een onvergetelijk hoogtepunt. Voor de tweede keer spuit ik je lekkere jonge lichaam helemaal onder met mijn sperma. Je wrijft het zoals je al zei uit over je tietjes, je buik en je gezicht. Wat er over is, gaat met je vinger rechtstreeks je poesje weer in. Ons gesprek komt tot een einde als Sarah me een foto stuurt van haar slipje, nat van haar kutvocht, en me bedankt voor het heerlijke orgasme.

Registratie is heel eenvoudig en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op gratis inschrijven om naar de registratie pagina te gaan. Beschik je al over een account? Log dan hier in. Mijn geile Kik-chat met Sarah door Frank 1 jaar geleden.

Ik lig naakt in bed Ik: Kom je bij me liggen? Je pik tegen mijn billen Ik: Heerlijk langzaam mijn harde pik in en uit je nauwe poesje te laten glijden… Sarah: Ik kreun je naam bij elke stoot. Ik hou je stevig beet als ik op en neer ga in je… Sarah: Je stijve diep in me. Hmmm je kan alles doen wat je wil.

We tongen als wilde dieren en ik vraag je waar je hem wilt hebben. Hmmmm, ik trek je heerlijk af terwijl ik aan een bal zuig. Ik masseer je opgezwollen lipjes en ga met een vinger over je klitje… Sarah: Lik heel voorzichtig over je lieve geile tepeltjes. Ik neem je van achter terwijl ik je vingers tegenkom in dat hete kutje van je. Je zaadvragende ogen maken dat ik heerlijk klaarkom… de hoeveelheid heet zaad is ongekend.

Je likt je lippen af Sarah:

...

Erotische massage gouda strakke tiener kutjeskik sletjes kut met rood haar

Even liet ik mijn vinger er lang gaan en een siddering ging door haar lekkere lichaam heen. Voorzichtig stroopte ik haar broek nog meer naar beneden zodat ik meer ruimte had om Annabel te verwennen, Ik trok haar slipje opzij en liet mijn vinger door haar natte lipjes gaan.

Annabel was heerlijk nat, en ik likte mijn vinger gulzig af. De smaak van Annabel haar geil maakte mij zo opgewonden. Snel ging mijn hand terug naar haar warme plekje, en zonder moeite gleed er een vinger naar binnen. Hard en snel begon ik haar te vingeren, haar sappen rijkelijk vloeiend over de bioscoopstoel. Mijn andere hand kneep in haar tepel, en ik hoorde Annabel naast mij hijgen, wat mij alleen maar aanmoedigde om verder te gaan.

Een tweede vinger duwde ik bij haar naar binnen, en al snel ook een derde. Annabel werd nu heerlijk verwend door mijn vingers en begon mee te bewegen op mijn ritme.

Ze stootte zelf met haar bekken mee op mijn vingers, waar een nat geluid vandaan kwam. Zonder waarschuwing voelde ik Annabel samentrekken en een klein gilletje verliet haar mond. Zo hier en daar een hoofd naar ons omkijken en ik hoopte vurig dat ze niet door hadden wat voor avontuur wij daar aan het beleven waren. Annabel greep mijn hand vast en een voor een likte ze de vingers schoon die net nog in haar natte poesje hadden gezeten, en gaf maar daarna een lekkere tongzoen.

Annabel verbrak de kus en fluisterde dat ik over 5 minuten naar het damestoilet moest komen. Zonder op mijn antwoord te wachten stond ze op, maakte haar broek weer goed vast en liep ze de zaal uit.

De vijf minuten leken een eeuwigheid te duren, toen ik er zeker van was dat het tijd was stond ook ik op en verliet de zaal.

Even later zag ik het bekende bordje en toen er even niemand keek glipte ik naar binnen. Het vrouwentoilet was uitgestorven, er was niemand, ook geen Annabel. Het gekraak van een deur die opende liet mij schrikken, en even later zag ik Annabel haar pretoogjes in de kier van de deur. Ze zat in het invalidentoilet. Ze sloot snel de deur weer en ik liep er snel heen, ging naar binnen en trok snel de deur achter mij dicht en deed hem op slot.

Annabel zat daar op de wc pot, zonder broek of slipje aan. Haar vinger wreef zachtjes over haar opgezwolle clitje en ze keek mij met een geile blik aan. Ik wist niet hoe gauw ik mijn broek en shirt moest uittrekken, en binnen no time stond ik naakt voor dit geile schepsel.

Ook zij trok snel haar shirt en bh uit, en beide waren wij zo naakt als de dag dat wij geboren waren. Dat was altijd het goede antwoord bij Annabel.

Ik moest van haar op de wc gaan zitten en Annabel ging bovenop mij zitten, mijn piemel geklemd tussen onze lichamen. We kusten gulzig zonder schaamte, niemand die ons kon zien of ons kon deren. Ik kuste haar in haar nek, en beet speels in haar oorlel, wat zij zo ontzettend lekker vond. Haar nagels schuurden langs mijn rug, wat mij nog meer opwond. Ik zoog even in haar hals, wat een kreun opleverde en mijn handen grepen vol in haar heerlijke kont.

Zo tilde ik haar op en liet haar zonder probleem over mijn piemel heen schuiven. Haar heerlijke roze kutje, wat zeiknat was van het geil omklemde mijn piemel. Ik zat heel diep in Annabel, en probeerde met man en macht niet te snel klaar te komen, maar haar nauwe kutje en haar gedrag maakten het voor mij heel moeilijk.

Langzaam begon ze te bewegen, iedere beweging voelde als een nieuwe ontdekking, mijn stijve pik in haar poesje, de wereld was perfect zo. Langzaam maar zeker begon er een tempo in te komen, en we kusten elkaar hard, onze tongen hadden elkaar al weer gevonden terwijl we het tempo bleven houden.

Ik zuchtte, en ook Annabel had het moeilijk. Haar tieten drukte hard op mijn borst, en ik wenste dat ik extra handen had om ook die te kunnen verwennen. Het soppende geluid van onze seks was nu duidelijk hoorbaar, en ik voelde Annabel haar geil over mijn been druipen.

Nog niet´´, kreunde Annabel, en ze stopte even met bewegen, en kroop voorzichtig van mij af. Zuchtend gleed mijn piemel uit haar kutje en nat van haar vocht sloeg hij tegen mijn buik aan.

Annabel ging voorovergebogen over de wastafel liggen en pakte haar billen vast en spreidde voor mij haar heerlijke kutje.

Zonder te denken duwde ik hem tot mijn ballen aan toe die in haar natte spleet, beide heerlijk kreunend. Met lange, diepe stoten neukte ik haar gewillige kutje, terwijl Annabel mij toejuichte. Ik pakte een van Annabel haar benen op en klemde die met mijn arm mee, zodat Annabel nog maar op 1 been stond, en compleet aan mijn piemel was overgeleverd. Annabel genoot hier van, haar poesje maakte nog meer vocht aan, dat rustig via onze lichamen naar beneden droop.

Neuk mijn natte kutje! Ik voelde weer dat bekende gevoel opkomen, het gevoel dat ik mijn zaad kwijt moest, en ik kreunde dat ik zo bijna ging komen. Annabel zei dat ik door moest gaan, ook zij was er bijna. Dit zorgde ervoor dat ik er compleet voor ging, zonder over iets anders na te denken bleef ik haar doorneuken, haar gekreun op de achtergrond als brandstof voor mijn spieren.

Totdat ik al die spieren voelde aanspannen en een hoogtepunt mij tot zich nam. Ook Annabel kwam, door mijn schokkende pik, en samen beleefde we een van onze beste orgasmes.

Tegen elkaar aan hangend kwamen we bij van onze uitspatting. Een voor een deden wij onze kledingstukken weer aan. Door de blik in Annabel haar eigen had ik het idee dat ze langzaam begon te realiseren wat we nat eigenlijk gedaan hadden. Ongemakkelijk keek ze mij aan, en ik fluisterde haar dat het wel goed zou komen. Ik drukte een kus op haar voorhoofd en kuste haar daarna zachtjes op haar lippen. Ik liep naar de deur toe en draaide hem voorzichtig van het slot, en liet de deur een klein beetje open gaan.

Zover ik kon zien was er niemand in de toiletten. Ik seinde naar Annabel dat ze mee moest komen, en snel vertrokken wij uit het invalidentoilet. Daar liepen wij snel het damestoilet en liepen naar de uitgang. Annabel pakte mijn hand vast en we liepen op een snel tempo door, toen we ineens achter ons een stem hoorden.

Snel renden wij de bioscoop uit, direct opgaand in de drukte van de stad. Nadat we er zeker van waren dat we niet achtervolgd werden, durfden we elkaar weer aan te kijken, en we schoten beiden in de lach. Ik antwoordde dat ik niet kon geloven dat Annabel zo geil deed daar. Annabel begon te blozen en zei dat het allemaal door de opwinding kwam, anders had ze dit nooit gedaan. Ik zag haar hoofd nog roder worden dan die al was, en onze lippen raakten elkaar weer, zoals ze die dag elkaar nog veel meer zouden raken.

Mijn pik is ultragevoelig van het klaarkomen en ik ben in de zevende hemel als je het randje onder mijn eikel zachtjes met je tong beroert. Ondertussen slik je al het sperma dat je nog kunt vinden gulzig naar binnen…. Nee nog niet lieverd.

Mijn tong glijdt over je glanzende genotsknopje en bewerkt dat heerlijke roze envelopje. Ik lik je van boven naar onder en van links naar rechts. Het bed is doorweekt, zoveel vocht als je verliest. Ik stik zowat in het geile nat dat je poesje loslaat….

Je komt ongekend intens. Ondertussen bewerk ik je strakke poepgaatje met een vinger. Daardoor is je orgasme langdurig en fel. Ik laat me naast je neervallen en we rusten eventjes. Je pik begint alweer stijf te worden en ik ga op je zitten.

Je voelt hem lekker diep in je onderbuik… ik sla je op je kontje terwijl je nog steeds heerlijk op en neer gaat. Je hoort een soppend geluid als ik neerkom op je pik. We komen samen in een onvergetelijk hoogtepunt. Voor de tweede keer spuit ik je lekkere jonge lichaam helemaal onder met mijn sperma.

Je wrijft het zoals je al zei uit over je tietjes, je buik en je gezicht. Wat er over is, gaat met je vinger rechtstreeks je poesje weer in. Ons gesprek komt tot een einde als Sarah me een foto stuurt van haar slipje, nat van haar kutvocht, en me bedankt voor het heerlijke orgasme.

Registratie is heel eenvoudig en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op gratis inschrijven om naar de registratie pagina te gaan. Beschik je al over een account?

Log dan hier in. Mijn geile Kik-chat met Sarah door Frank 1 jaar geleden. Ik lig naakt in bed Ik: Kom je bij me liggen? Je pik tegen mijn billen Ik: Heerlijk langzaam mijn harde pik in en uit je nauwe poesje te laten glijden… Sarah: Ik kreun je naam bij elke stoot. Ik hou je stevig beet als ik op en neer ga in je… Sarah: Je stijve diep in me. Hmmm je kan alles doen wat je wil. We tongen als wilde dieren en ik vraag je waar je hem wilt hebben. Hmmmm, ik trek je heerlijk af terwijl ik aan een bal zuig.

Ik masseer je opgezwollen lipjes en ga met een vinger over je klitje… Sarah: Lik heel voorzichtig over je lieve geile tepeltjes. Ik neem je van achter terwijl ik je vingers tegenkom in dat hete kutje van je. Je zaadvragende ogen maken dat ik heerlijk klaarkom… de hoeveelheid heet zaad is ongekend.

Je likt je lippen af Sarah:

...Gangbang zondag gigolo friesland

  • Annabel liet mijn piemel uit haar mond glijden en begon de stam te likken, met grote halen.
  • Wat een mooie vrouwen! En het gebeurt dan ook regelmatig dat ze, vaak samen met één of twee vriendinnen hier eerst wat komt eten of drinken voordat ze de stad ingaan.
  • Sex in de stal dikk tieten