Jongens die elkaar aftrekken teelballen likken

24/12/2017

Mature anal porn sex stillinger bilder

Comments Off on Jongens die elkaar aftrekken teelballen likken


jongens die elkaar aftrekken teelballen likken

Dit is een zachte manier om zijn ballen te masseren. Vindt hij dit wel lekker voelen? Als je zijn ballen laat rollen, komt er minder druk op te staan. Het stimuleren van zijn zak levert een positieve of een negatieve reactie op. Dat komt omdat deze erg gevoelig is. Veel mannen zijn het niet gewend om daar aangeraakt te worden. Doe je het goed en vindt hij het lekker , dan kan je een man hier een enorm plezier mee doen. Zo enorm, dat hij je niet snel zal vergeten.

Zijn ballen stimuleren met je mond kan een groot feest zijn voor je man. Je kan dit aanpakken nadat je net zijn ballen hebt gestreeld, of rond het geven van een blowjob. Maar ook als jullie relaxt met elkaar in bed liggen kan je voorzichtig proberen hoe hij reageert. Leg een hand op zijn ballen, als hij het fijn vindt kan je zijn ballen likken. Het verschilt van man tot man hoe hij reageert en wat hij lekker vindt.

Voor de vervolgstappen is zijn reactie heilig. Merk je dat iets werkt? Ga dan door met die stap, en hou het daar vervolgens bij. Je kan op een ander moment iets nieuws proberen. Beter dat je hem met één move helemaal wild maakt, dan dat je er tien uitprobeert en hij nooit echt in het gevoel komt. Plant een kus op zijn linker- en rechterbal. Hiermee kondig je aan dat je er aandacht aan gaat besteden.

Als hij daar geen zin in heeft, zal hij het je waarschijnlijk nu laten merken. Blijf zijn ballen zachtjes kussen. Tel in je hoofd tot drie wanneer je lippen zijn ballen raken. Kom er daarna van los, en ga een stukje verder. Werk zo zijn hele zak af. De huid van zijn zak is gevoeliger dan die van zijn ballen.

Daarom kan je gerust met zijn ballen beginnen, en dan verder gaan naar de huid er omheen. Probeer om één bal tussen je lippen te nemen. Zuig heel voorzichtig aan de oppervlakte. Gaat dit goed, neem dan meer van zijn bal in je mond en zuig wat harder. Voer de druk op zover als dat hij lekker vindt en ga nooit gelijk van 0 naar stofzuiger stand. Een andere optie is om aan zijn zak te zuigen, zonder een bal erbij te betrekken.

Neem zijn zak in je mond en zuig aan de huid. Dit werkt vooral goed als hij daar erg gevoelige plekjes heeft. Is de zak van je man niet zo groot en denk je dat je op beide ballen tegelijk kan zuigen? Laat ze eerst rusten en bouw dan langzaam zuigkracht op. Wissel dan van bal om de stemming er verder in te brengen.

Als je alle tips hierboven hebt uitgevoerd, weet je waarschijnlijk wat je man wel en niet lekker vindt. Dat is mooi, want dan kan je de technieken combineren. Het liefst maak je ook nog oogcontact. Misschien maakt dit je wat onzeker, maar mannen vinden dit heel opwindend. Je verovert de prinsessenstatus in zijn hoofd als je erin slaagt om oogcontact te maken terwijl je op je intiemst bent.

Rol zijn ballen zachtjes heen en weer. Ga naar achteren met je hoofd, hou zijn topje in je mond en laat dan zijn ballen door je vingers glijden. Nu weet je wat je te doen staat. Verwen hem lekker en hij zal je nog leuker vinden. Let goed op zijn reactie wanneer je bovenstaande dingen met zijn ballen doet.

Dat geeft namelijk een hele hoop informatie vrij. Het likken en masseren van zijn ballen is nog maar het begin. Wil je na dit voorspel dat de seks ook mind blowing is?

De beste manier om dit te doen is door mijn Meesterminnares Principe te gebruiken. Hierin leer je de 5 grootste afknappers van vrouwen in bed. Maar nog veel belangrijker, je leert in 5 stappen hoe je deze fouten vooral niet maakt.

Dit geeft je een grote voorsprong op andere vrouwen. Wil jij weten hoe jij zijn droomvrouw in bed wordt door deze fouten niet te maken? Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang het Meesterminnares Principe. De inlogpagina wordt in een nieuw venster geopend. Na het inloggen kun je dat venster sluiten en naar deze pagina terugkeren. Inhoudsopgave Waarom spelen met zijn zak en ballen een goed idee is.

Waarom spelen met zijn zak en ballen een goed idee is Kijk. Maar we staan zeker open voor avontuurtjes en voor verdere verkenning van wat we lekker vinden. Wij er niet goed bij kunnen De ballen heel gevoelig zijn. Behandel je ze te ruw? Dan doe je hem pijn. De eerste en belangrijkste tip is dus: Om zijn ballen goed te kunnen stimuleren, is het handig als je de anatomie kent. Dit gevoelige orgaan is verantwoordelijk voor de productie van zijn zaad en zijn vruchtbaarheid. Zijn ballen zijn het meest kwetsbaar.

Dit is waar het zaad wordt geproduceerd en opgeslagen in samenwerking met de bijballen en de klieren erom heen. Je doet hem vooral een plezier door hem een "veilig" gevoel te geven hierover later meer De huid van zijn scrotum bevat veel zenuwuiteinden.

De ene plek is gevoeliger dan de andere. Hoe dunner de huid, hoe gevoeliger de plek over het algemeen is. De naad loopt in het midden van zijn ballen. Dit plekje is wat minder gevoelig, maar daar staat tegenover dat de huid erom heen hem goed kan prikkelen. Vindt hij het lekker? Laat dan nonchalant zijn ballen door je vingers glijden.

Hou het comfortabel voor hem en oefen geen druk uit Reageert hij positief? Dan kan je het wat uitbreiden met tip 3 Merk je dat hij de aanraking tijdens het zoenen wat ongemakkelijk vindt? Probeer het dan nog een keer als je hem aan het aftrekken of pijpen bent. Dan is hij wat geiler en staat hij misschien meer open voor gefriemel aan zijn ballen. Is dat te veel? Dit is een zachte manier om zijn ballen te masseren Vindt hij dit wel lekker voelen?

Sommige mannen vinden het fijn als je een beetje stevig in zijn ballen knijpt. Na de eerste ervaring met iemand die er daadwerkelijk iets van bakt verdwijnt die houding als sneeuw voor de zon. Ontopic; voor je aan deepthroaten begint kun je beter eerst op je gewone skillz oefenen, want als je nu al kokhalsneigingen krijgt zul je er weinig mee kunnen. Hoewel er in principe weinig van dat reflex bij komt kijken, als je voorbij een bepaald punt bent heb je daar niet echt last meer van.

Maar het blijft iets wat je niet van de ene op de andere dag geleerd kunt hebben, het vergt oefening. Sowieso is het niet iets wat je in je eentje kunt doen.

De beginhouding die aan velen wordt aangeraden is namelijk dat jij plat op je rug gaat liggen, met je hoofd naar achteren of over de rand van het bed, waarna je vriend langzaam zijn penis in je mond doet.

Op deze manier is je keel meer een rechte lijn gewoonlijk zit er een soort bocht in en gaat het makkelijker. Zo kun je wennen aan het gevoel, je kaken leren ontspannen, etc. Pas als je vriend probleemloos en met enige snelheid heen en weer kan kun je beginnen aan hem zelf proberen te deepthroaten.

Dat gaat aanvankelijk het best in een soort houding, omdat je dan wederom je hoofd meer naar achteren kunt doen. Met deepthroaten ga je overigens zo diep als je wil, dat is nu juist het mooie.

Maar ik zou er nog niet aan beginnen als ik jou was. Je hebt echt geen deepthroaten nodig als je nog niet alle 'gewone' technieken geprobeerd en op je vriend afgestemd hebt. Doe eerst maar eens wat tuttebel voorstelt, lees wat sites met technieken, let tijdens het pijpen specifiek op waar hij het meest op reageert en probeer die dingen tot een automatisme te maken zodat je je ondertussen op andere handelingen kunt focussen, etc. Als je dat nog niet doet - gebruik je tong en je handen, je hebt ze niet voor niets.

Ik neem aan dat je 'm nu niet helemaal in je mond krijgt, als je je handen gebruikt valt dat als het ware minder op. Sowieso, pijpen is veel meer dan enkel met een lamme tong een beetje op en neer gaan, er zijn eindeloze combinaties mogelijk met handengebruik, snelheid, druk die je uitoefent met je tong, tonggebruik sowieso, en wel meer. Zoek daar meer over uit, let op wat hem het meest bevalt en neem die dingen op in je repertoire.

Dat hij momenteel zelden klaarkomt van pijpen lijkt me overigens liggen aan een gebrek aan opbouw. Ik gok dat je te snel begint aan het hardcore op en neer-gedeelte en daardoor niet lang genoeg kunt doorgaan.

Het is de bedoeling dat hij al ligt te kronkelen voordat je daar echt goed mee begint, hoewel het natuurlijk niet per se hoeft maar het is ten eerste lekkerder omdat het minder monotoon is en ten tweede makkelijker voor jou omdat je anders langer moet doorgaan en dus eerder kaakkramp krijgt.

En sowieso verschilt het natuurlijk per persoon wat hij lekker vindt. Maar als je één van de volgende dingen doet ben je over het algemeen verkeerd bezig: Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren.

Paar vraagjes over piemels en jongens. Zoek in deze topic. Zoek meer berichten van niekiepower. Ik lees heel vaak in de Viva zo'n rubriek van 'man in bed' en daarin schijven mannen. Zoek meer berichten van coecie. Zoek meer berichten van Rationeel. Zoek meer berichten van sabrosa. Zoek meer berichten van kennyy Zoek meer berichten van tuttebel. Zoek meer berichten van fizzle-fluffy.

...

Thaise geneukt gay

Je krijgt je zeven tips die je bewust maken van hoe je het beste zijn ballen kan aanraken, voor een nacht vol seksplezier. Mannen zijn niet zo moeilijk. Als je wel eens hebt gekeken hoe hij zich aftrekt, heb je vast gezien dat hij recht op zijn doel afgaat en snel klaar is. Het stimuleren van onze ballen is één van die dingen die een partner altijd beter kan dan wij zelf kunnen. Je aftrekken als man is vrij eenvoudig.

Hier lees je trouwens hoe je dat bij hem doet. Onze ballen zijn zo gevoelig, dat er een subtiliteit bij komt kijken die we moeilijk vinden. Veelal zijn vrouwen minder ruw dan mannen. De ballen likken , zuigen en masseren kunnen jullie vrouwen daarom beter.

Maar dat is ook de reden dat het lastig is om jou goede instructies te geven. En dat is jammer, want als je weet hoe je een man zijn ballen kan masseren en likken, dan geef je hem iets wat hij elders niet vindt.

Het gevolg is dat hij jou net even specialer vindt dan alle andere vrouwen, omdat je laat merken dat je hem begrijpt. Als je de onderstaande tips doorleest, weet je zeker dat je goed beslagen ten ijs komt. Je leert wat je absoluut moet weten - vooral om pijnlijke ongelukjes te voorkomen - en wat de juiste technieken zijn om hem wild te maken.

En je leert hoe je dit gebruikt om je man smoorverliefd op jou te maken, want daar is het tenslotte allemaal om te doen.

Je zal ongetwijfeld op TV gezien hebben hoe een man in zijn ballen wordt geschopt en huilend van de pijn op de grond ligt. Zo niet, kijk dan dit smakeloze filmpje en dan weet je waar ik het over heb. Op zijn ogen na zijn zijn ballen het meest gevoelige plekje van zijn lijf. Het is dus belangrijk om daar voorzichtig mee te zijn.

Doordat de ballen en zak van een man zo gevoelig zijn, vinden niet alle mannen het lekker om daar aangeraakt te worden. Sommige vinden het te gevoelig en halen hier helemaal geen genot uit. Probeer wat technieken uit met dit artikel.

Maar als hij hier na een keer of drie nog steeds geen plezier aan beleeft, stop dan! En wanneer je merkt dat je hem pijn doet, kan je beter gelijk stoppen. De ballen hangen buiten het lijf in een zak, zodat de temperatuur voor zaadproductie optimaal is. Onder bepaalde omstandigheden kan de zak van een man zich aanspannen. In het plaatje zie je een zak in een ontspannen toestand. Zoals je ziet bestaat zijn scrotum uit verschillende huidlagen waar zijn ballen onder liggen.

Het handigste is wanneer hij naakt is bijvoorbeeld als jullie in bed liggen of dat je erbij kan met een hand in een wijde broek, bijvoorbeeld. Dit trucje gaat minder goed als hij een strakke broek aan heeft. Het kan nog steeds, maar dan voelt hij minder.

Doe je het te hard, dan doe je hem pijn. Herinner dat de ballen heel kwetsbaar zijn. De stimulatie zit hem in het temperatuurverschil: Hou deze positie een paar minuten vol. Ik heb je zojuist uitgelegd dat je zijn ballen zo voorzichtig mogelijk moet benaderen. Als je merkt dat hij het aankan als je ze in de hand neemt, kan je voorzichtig zijn ballen  masseren.

Wanneer je hem een lieve blowjob of handjob geeft - geen stoute, waar overigens niets mis mee is - kan je voorzichtig zijn zak in je hand nemen. Knijp dan heel zachtjes in één van zijn ballen , en kijk hoe hij reageert. Leg dan één van zijn ballen tussen je vingers, en wrijf ze heen en weer.

Dit is een zachte manier om zijn ballen te masseren. Vindt hij dit wel lekker voelen? Als je zijn ballen laat rollen, komt er minder druk op te staan. Het stimuleren van zijn zak levert een positieve of een negatieve reactie op.

Dat komt omdat deze erg gevoelig is. Veel mannen zijn het niet gewend om daar aangeraakt te worden. Doe je het goed en vindt hij het lekker , dan kan je een man hier een enorm plezier mee doen. Zo enorm, dat hij je niet snel zal vergeten. Zijn ballen stimuleren met je mond kan een groot feest zijn voor je man.

Je kan dit aanpakken nadat je net zijn ballen hebt gestreeld, of rond het geven van een blowjob. Maar ook als jullie relaxt met elkaar in bed liggen kan je voorzichtig proberen hoe hij reageert.

Leg een hand op zijn ballen, als hij het fijn vindt kan je zijn ballen likken. Het verschilt van man tot man hoe hij reageert en wat hij lekker vindt. Voor de vervolgstappen is zijn reactie heilig. Merk je dat iets werkt? Ga dan door met die stap, en hou het daar vervolgens bij.

Je kan op een ander moment iets nieuws proberen. Beter dat je hem met één move helemaal wild maakt, dan dat je er tien uitprobeert en hij nooit echt in het gevoel komt. Plant een kus op zijn linker- en rechterbal. Hiermee kondig je aan dat je er aandacht aan gaat besteden. Als hij daar geen zin in heeft, zal hij het je waarschijnlijk nu laten merken. Blijf zijn ballen zachtjes kussen. Tel in je hoofd tot drie wanneer je lippen zijn ballen raken.

Kom er daarna van los, en ga een stukje verder. Werk zo zijn hele zak af. De huid van zijn zak is gevoeliger dan die van zijn ballen. Daarom kan je gerust met zijn ballen beginnen, en dan verder gaan naar de huid er omheen. Probeer om één bal tussen je lippen te nemen. Zuig heel voorzichtig aan de oppervlakte. Gaat dit goed, neem dan meer van zijn bal in je mond en zuig wat harder. Voer de druk op zover als dat hij lekker vindt en ga nooit gelijk van 0 naar stofzuiger stand.

Een andere optie is om aan zijn zak te zuigen, zonder een bal erbij te betrekken. Neem zijn zak in je mond en zuig aan de huid. Dit werkt vooral goed als hij daar erg gevoelige plekjes heeft.

Is de zak van je man niet zo groot en denk je dat je op beide ballen tegelijk kan zuigen? Laat ze eerst rusten en bouw dan langzaam zuigkracht op.

Wissel dan van bal om de stemming er verder in te brengen. Als je alle tips hierboven hebt uitgevoerd, weet je waarschijnlijk wat je man wel en niet lekker vindt. Dat is mooi, want dan kan je de technieken combineren. Het liefst maak je ook nog oogcontact. Misschien maakt dit je wat onzeker, maar mannen vinden dit heel opwindend.

Je verovert de prinsessenstatus in zijn hoofd als je erin slaagt om oogcontact te maken terwijl je op je intiemst bent. Rol zijn ballen zachtjes heen en weer. Alz ik me aftrek komt er soort van doorzichtig water uit me lul grlijde hoe kom in spuitend klaar met sperma woon bij me ouders dus ik kan geen extreme dingen doen die opvallen. Helpt dat Hoe werkt dat dan? Plasticbroek  Je haalt gewoon die plastic broek of maakt er een van een vuilniszak en je trekt deze aan giet hem vol met olie niet morsen en gaat dan lekker genieten.

Thanx Heel erg bedankt jongen Komt wel Als je het eruit laat willen spuiten moet je even wacht want de "spieren" waarmee het zegmaar spuit moet beter worden en jij ben bijna op de leeftijd waarbij dat komt dus je hoeft daar geen broekjes haha neukbroekjes voor te kopen je moet alleen ff wachten. Is het eigenlijk wel normaal als jongens rond hun 13e al zich zelf aftrekken? Hoe Ik zou echt niet weten hoe ik lekker af trek ik heb alleen na 30 sec opeens een supper lekker gevoel.

Tips meisje 14, de meeste jongens vinden het fijn als je streelt dan tijdens het trekken langs de binnekant van zijn bovenbeen, hier lopen zenuwen die dan extra gevoelig zijn. Dit geeft een enorm lekker gevoel. Als ik het goed doe stroomt het geil uit mijn lul.

Kennelijk heb ik mijn prostaat gevonden. Heej Het is bij iedereen verschillend wat lekker is Gewoon proberen Wat makkelijk en lekker is: Pak een wc rol, doe daar als het nodig is nog iets in voor als je lul te klein is , en doe er olie vaseline ofzo in!! Hoe Kan je een jongen aftrekken  Helleu Ik heb een beste vriend en we houden allebei heel erg van elkaar maar hebben niks oficieels soms geef ik hem wel eens een knuffel mr dat is heel kort ik wil wel verder met hem hoe kan ik dat t beste aanpakken: Rukken Ik zou graag wat tips hebben.

Hoe laat ik iets weten  Als ik hem wil trekken plz geef me een paar tips ik wil m heel graag trekken. Saai  IK trek me ook af ma weet iemnd tips vr wat afwisseling. Ik ben 13 jaar en tre me elke dag af maar soms heb ik tips nodig , ik zou graag een paar tips willen.

Het duurt te lang Ik ben 12 jaar, ik ruk me nu ongeveer 2 maanden. Ik duur er minstens 10 minuten over, kan ikhet niet sneller laten gebeuren. Als ik het 'gevoel' krijg komt er doorzichtig plakkerig spul uit. Ik kan geen glijmiddel en stuff kopen, dat zouden me ouders merken. Hoe kan ik het beste een meisje vingeren en hoe kom ik erachter of ze dat ook wil. Hoe kan dit want in al die porno komen ze spuitend met wit sperma klaar maar ik had het opgezocht en er stond dat je sperma vanaf je elfde totaan je zestiende nog ontwikkeld dus maak je je daarover maar geen zorgen ik heb het ook nog maar veel minder nu en over dat klaarkomen 10 minuten is ongeveer normaal alleen misschien helpt het als je porno kijkt of je eerst met je ballen streelt.

Geef een reactie als je het nuttig vond!!! Als je langs je bovenbeen aan de binnenkant streelt helpt het ook daar zitten zenuwtjesen anders Gwn keiharde porn kijken. Sneakers Ik steek af en toe voor de afwisseling mn lul is in oude sneakers. Ik beweeg hem dan lekker op en neer en dan kom ik klaar. Je kan wat WC-papier gebruiken als je niet wilt dat je schoenen vies worden. Kan niets kopen Ik wil wat afwisseling maar kan niets kopen want ik woon nog bij m'n ouders en wil toch wel wat afwisseling.

Hoi, ik word altijd te geil en dan kan ik niet meer, hoe kan dit? Als je dat plakerige spul heb kan je dat uitsmeten over je eikel met je vingers hier word ik echt heel geil van.

Gedult Ga is een keer als je alleen thuis bent onder het tv kijken met je lul spelen. Dit kan je lang volhouden. Je lichaam heeft dan het gevoel dat je al heel lang bezig ben met trekken. Dit geeft ongelofelijk veel genot tijdens trekken. Saai klees dta trekken saai is en willen wat anders proberen,  kijk eens in huis of je zwembangjes voor om je arm er nog zijn, blaas een op en smeer je pikkie lekker in met iets van olie of bodylotion, stop je lul in de opening en wip wat is echt lekker en je kunt dit ook samen met een vriend doen ieder aan een kant.

Ik trek me vaak af maar vind het saai worden elke keer op en neer iemand tips om het leuker en lekkerder te maken???? Wat moet ik doen Please help me. Heeeerlijk klaargekomen echt een aanrader!

Pak een klont vaseline. Verdeel he over je aftrek vingers en de penis. Doe dit met een lekkere film of fantasie, beetje op het topje vaseline en je spuit het er zo uit. Bjorn Borg of toiletrol Doe het in een schoen! Willen meisjes van 14 dat? Boy boy 13 Nou vragen heb ik ook gedaan. Iets doorzichtigs Ja volgens mij wel, toen ik 12 was en ook begon te trekken, kwam er ook een beetje doorzichtig spul uit later werd dat wel anders, toen ik 13 was.

Overheerlijk orgasme Ik was net wat dingen aan het uitproberen zo ook meet een been teen een muur en met je ene han aftrekken en met je andere hand een natte vinger je anus stimuleren als je bijna klaar komt even wachten en dan handen wisselen ik deed dit drie keer en ik kwam heerlijk klaar spoot ziek veel sperma en spoot zelfs nog wat na echt een aanrader!!!!

Sperma Ik ben 12jaar en ik heb geen sperma wat moet ik doen. Maar hoe kun je die kopen zonder dat je ouders er achter komen?? Gewoon op internet bestellen of in een sexwinkel in de buurt voor ongev. Tip voor je Pak gewoon olie of soort van zalf pak je i pod i fhone of i pad enz en ga maar aftrekken. Ik ruk elke dag en het is echt lekker. Ik ruk me af met een panty aan Een fijne panty aantrekken van je ma, zus, vriendin en met je hand over de nylon en je eikel wrijven.

Je piemel lekker maken Laat je piemel likken door vriendin, vriend. Je kan ook gaan swaffelen met je piemel. Kraan dicht doen en kijk dan een filmpje van een meisje.

Nog lekkere tips Ga op je rug liggen en speel met je piemel tot hij lekker stijf is. Neem er alle tijd voor. Trek dan je benen omhoog, knieën tegen elkaar en druk je lul ertussen. Strek langzaam je benen omlaag dat je je vel naar onderen toe trekt. Met een beetje manupileren staat hij dan recht overeind. Begin dan met je nagels zacht onder je nippels te wrijven.

Door oefening zal je ontdekken dat je daar erg gevoelig bent en een reactie daaronder gaat geven. Het is dan mogelijk om een zaadlozing te krijgen zonder je penis aan te raken. Indien je eenmaal meer ervaring hebt leg dan, zodra je voelt dat je gaat komen, je wijsvinger net achter de eikel, je duim aan de bovenkant en knijp hard, zodat het zaad er niet uit kan komen.

Wanneer het dan wel, met een enorme kracht eruitspuit, moet je oppassen dat je je zaad niet van het plafon hoeft af te vegen! Er wordt heel veel genoemd over plastic broekjes, maar ook plastic broekjes van vuilniszakken.

Hoe moet je die maken? Ik vind het zelf namelijk best wel gay als je dat doet maar ik ben wel nieuwsgierig? Hoe jong ben je dan begonnen?? Reactie Ik was 13, maar deden jouw vriendje en jij het bij elkaar? Bij iedereen is het anders. Dus als jij op je 11e al een zaadlozing had ben je niet te jong. Sperma Ik ruk nezelf ook af soms is me sperma doorzichtig de andere keer wit.

En ik heb is keer week uitgesteld spoot kleine 2m. Ik vind het saai worden. Zijn er meer dingen zoals matras neuken? Ja Dat is normaal. Tip Ik kan me de eerste keer dat ik masturbeerde eigenlijk niet meer herinneren, ik kan niet ouder zijn geweest dan Maar hoe ik het al jaren doe nu en wat me nog steeds niet verveeld is: De ene hand bij de top, beetje draaiend niet alleen op en neer, rechterhand helemaal "onderaan", vooral op en neer, je kunt daarbij ook alleen je wijsvinger en duim gebruiken, en de rest van je vingers bij je ballen te doen.

Door verschillende ritmes te gebruiken en soms van links en rechts te wisselen gaat het niet snel vervelend, in ieder geval voor mij niet. Hoe moet je aftrekken Nou hoe kan een jongen zich zelf vingeren want , als ik da doe dan zit er allemaal bruin aan.

Hoe kan dat voorkomen Dat was vraag 1 Nou hoe kan jezelf laten klaarkomen zonder valzeline of glijmiddel of condooms. Was vraag 2 Nou hoe kan je, je eigen penis aflikken of hoe maak je neukbewegingen. Besneden Is er iemand hier besneden, Ik ben zelf ook besneden maar hoe kan je dan het beste rukke? Meestal doe ik mr wat maar dan duurt het zo lang.. Neuken Wat zijn de beste neuk manieren.

Antwoord op vraag 2 die je hebt Ik me elke af en kom ook elke klaar nu ben ik 20 en doe dit al 8 jaar ik was toen ik begon dus net zo oud als jou. Als ik me zelf aftrek dan denk ik aan iets wat ik spannend opwindend en lekker vind ik heb nog nooit valzeline of glijmiddel of condooms gebruikt.. Ik zou zegen probeer dus eens aan iets te denken wat jij lekker vind en het klaar komen komt helemaal goed ; Antwoord op vraag 3 die je hebt Je eigen penis aflikken moet je best lenig voor zijn mij is het nog nooit gelukt wil je dit dus kunnen moet je zorgen dat je lenig bent.

Tijdens aftrekken Ik heb een vraag ik trek me vaak af in de wc terwijl ik porno filmpje kijk maar dan zie ik dat na dat de man klaar gekomen is en blowjob krijgt dan weer begint te neuken dus eigenlijk dubbele orgasme hoe kan ik dat doen als ik aftrek en heb gespoten wil ik verdergaan maar dan vindt ik het niet meer leuk om verder te gaan hebben jullie tips als je hebt gespoten om door te gaan?

Me meisje laten doen Ik laat me meisje altijd doen, meestal als ik Sex met er heb. Leg ik vaak op me bed. En zij zit aan me piemel. Tot ik voel dat ik klaar kom, doet ze me boxer omlaag En doet me piemel in der mond tot ik ga spuiten.

Me meisje laten doen  he jongen van 15 waarom neuk je haar niet gewoon, heeft zij toch ook lol aan?? Dat gevoel dat je moet pissen is de sperma die komt, dan moet je juist door gaan. Ik ga altijd lekker op de bank zitten en dan doe ik kanaal 24 sex kanaal dan trek ik af door vaseline op mijn lul te smeren en dan kwam ik gelijk klaar met me lekkere sappige lul.

Ik ben 11 jaar maar het gaat er niet zo snel uit ik deed het 2 weken terug voor t eerst met wat porno derbij. Hallo kun je in plaats van zoon plastic broekje te gebruiken ook een onderbroek gebruiken. Hallo ik trek al heel lan af maar ik vind het saai worden en ik durf niet aan een vriend tevragen om mee te doen. Je moet op t randje van je bed zitten en als je bijna klaarkomt moet je je gestrekt houden en benen helemaal tegen mekaar duwen!

Als ik mijzelf aftrek komt er al binnen 10 sec sperma uit mijn lul hoe kan ik aftrekken zonder sperma? Mijn vriedin rukt mij meestal. En dat is lekker en dan spuit ik meer lijkt wel. Maar zij trekt hard en dan spuit ik soms wel 4 keer. Ik ga met mijn vriendje dijneuken, ik steek mijn pik vanachter tussen ze dijen die hij stijf tegen elkaar drukt, mijn eikel komt er bij hem vooruit ik heb lange pik van 16 cm en ik trek ondertussen mijn vriend af.

Hij gaat met zijn handplam over mijn glaade eikel. Meestal spuiten we gelijk. Kan je klaar komen als je 12 ben. Doe ook wel eens mijn stijve pik tussen mijn gestrekte handen rollen en dan op en neer bewegen.

Kom er super schokkend spuitend klaar. Heb er al een heerlijke dikke lange pik van gekregen. Ik trek mijzelf regelmatig af. Maar ik vind porno niet geil, ik vind het zelfs saai! Ben ik nu Gek? Wat heel geil is om met je andere hand je af te trekken of wat te wrijven totdat je klaarkomt. Heel anders als met je schrijfhand. Ook een panty aandoen als man is heerlijk. Geen slip eronder maar alleen een panty. Daan door de panty heen met je andere hand over je eikel wrijven.

Bij klaarkomen een beetje inhouden en niet je spieren aantrekken dan duurt het genot langer Wil iemand zeggen waar die plastic broek kan halen? Heeft iemand tips ik wil beginnen met aftrekken maar iedereen zegt dingen kopen maar daar komt mijn moeder achter dus weet julie ook tips voor aftrekken zonder dingen te kopen.

Wie heeft er nog tips voor mij? Ook boterhamzakjes om je lul trekt af als een wilde en kun je bovendien snel weggooien, zonder dat iemand er achter komt.


jongens die elkaar aftrekken teelballen likken

Dit is een zachte manier om zijn ballen te masseren. Vindt hij dit wel lekker voelen? Als je zijn ballen laat rollen, komt er minder druk op te staan. Het stimuleren van zijn zak levert een positieve of een negatieve reactie op. Dat komt omdat deze erg gevoelig is. Veel mannen zijn het niet gewend om daar aangeraakt te worden. Doe je het goed en vindt hij het lekker , dan kan je een man hier een enorm plezier mee doen. Zo enorm, dat hij je niet snel zal vergeten. Zijn ballen stimuleren met je mond kan een groot feest zijn voor je man.

Je kan dit aanpakken nadat je net zijn ballen hebt gestreeld, of rond het geven van een blowjob. Maar ook als jullie relaxt met elkaar in bed liggen kan je voorzichtig proberen hoe hij reageert. Leg een hand op zijn ballen, als hij het fijn vindt kan je zijn ballen likken.

Het verschilt van man tot man hoe hij reageert en wat hij lekker vindt. Voor de vervolgstappen is zijn reactie heilig.

Merk je dat iets werkt? Ga dan door met die stap, en hou het daar vervolgens bij. Je kan op een ander moment iets nieuws proberen. Beter dat je hem met één move helemaal wild maakt, dan dat je er tien uitprobeert en hij nooit echt in het gevoel komt. Plant een kus op zijn linker- en rechterbal. Hiermee kondig je aan dat je er aandacht aan gaat besteden. Als hij daar geen zin in heeft, zal hij het je waarschijnlijk nu laten merken. Blijf zijn ballen zachtjes kussen. Tel in je hoofd tot drie wanneer je lippen zijn ballen raken.

Kom er daarna van los, en ga een stukje verder. Werk zo zijn hele zak af. De huid van zijn zak is gevoeliger dan die van zijn ballen. Daarom kan je gerust met zijn ballen beginnen, en dan verder gaan naar de huid er omheen. Probeer om één bal tussen je lippen te nemen. Zuig heel voorzichtig aan de oppervlakte. Gaat dit goed, neem dan meer van zijn bal in je mond en zuig wat harder. Voer de druk op zover als dat hij lekker vindt en ga nooit gelijk van 0 naar stofzuiger stand.

Een andere optie is om aan zijn zak te zuigen, zonder een bal erbij te betrekken. Neem zijn zak in je mond en zuig aan de huid.

Dit werkt vooral goed als hij daar erg gevoelige plekjes heeft. Is de zak van je man niet zo groot en denk je dat je op beide ballen tegelijk kan zuigen? Laat ze eerst rusten en bouw dan langzaam zuigkracht op. Wissel dan van bal om de stemming er verder in te brengen. Als je alle tips hierboven hebt uitgevoerd, weet je waarschijnlijk wat je man wel en niet lekker vindt.

Dat is mooi, want dan kan je de technieken combineren. Het liefst maak je ook nog oogcontact. Misschien maakt dit je wat onzeker, maar mannen vinden dit heel opwindend.

Je verovert de prinsessenstatus in zijn hoofd als je erin slaagt om oogcontact te maken terwijl je op je intiemst bent. Rol zijn ballen zachtjes heen en weer. Ga naar achteren met je hoofd, hou zijn topje in je mond en laat dan zijn ballen door je vingers glijden.

Nu weet je wat je te doen staat. Verwen hem lekker en hij zal je nog leuker vinden. Let goed op zijn reactie wanneer je bovenstaande dingen met zijn ballen doet. Dat geeft namelijk een hele hoop informatie vrij. Het likken en masseren van zijn ballen is nog maar het begin. Wil je na dit voorspel dat de seks ook mind blowing is?

De beste manier om dit te doen is door mijn Meesterminnares Principe te gebruiken. Hierin leer je de 5 grootste afknappers van vrouwen in bed. Maar nog veel belangrijker, je leert in 5 stappen hoe je deze fouten vooral niet maakt.

Dit geeft je een grote voorsprong op andere vrouwen. Wil jij weten hoe jij zijn droomvrouw in bed wordt door deze fouten niet te maken? Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang het Meesterminnares Principe.

De inlogpagina wordt in een nieuw venster geopend. Na het inloggen kun je dat venster sluiten en naar deze pagina terugkeren. Inhoudsopgave Waarom spelen met zijn zak en ballen een goed idee is.

Waarom spelen met zijn zak en ballen een goed idee is Kijk. Maar we staan zeker open voor avontuurtjes en voor verdere verkenning van wat we lekker vinden. Wij er niet goed bij kunnen De ballen heel gevoelig zijn. Behandel je ze te ruw? Dan doe je hem pijn. De eerste en belangrijkste tip is dus: Om zijn ballen goed te kunnen stimuleren, is het handig als je de anatomie kent. Dit gevoelige orgaan is verantwoordelijk voor de productie van zijn zaad en zijn vruchtbaarheid.

Zijn ballen zijn het meest kwetsbaar. Dit is waar het zaad wordt geproduceerd en opgeslagen in samenwerking met de bijballen en de klieren erom heen.

Je doet hem vooral een plezier door hem een "veilig" gevoel te geven hierover later meer De huid van zijn scrotum bevat veel zenuwuiteinden. De ene plek is gevoeliger dan de andere. Hoe dunner de huid, hoe gevoeliger de plek over het algemeen is. De naad loopt in het midden van zijn ballen.

Dit plekje is wat minder gevoelig, maar daar staat tegenover dat de huid erom heen hem goed kan prikkelen. Vindt hij het lekker? Laat dan nonchalant zijn ballen door je vingers glijden. Hou het comfortabel voor hem en oefen geen druk uit Reageert hij positief?

Dan kan je het wat uitbreiden met tip 3 Merk je dat hij de aanraking tijdens het zoenen wat ongemakkelijk vindt? Probeer het dan nog een keer als je hem aan het aftrekken of pijpen bent. Dan is hij wat geiler en staat hij misschien meer open voor gefriemel aan zijn ballen. Is dat te veel? Dit is een zachte manier om zijn ballen te masseren Vindt hij dit wel lekker voelen?

Sommige mannen vinden het fijn als je een beetje stevig in zijn ballen knijpt. Na de eerste ervaring met iemand die er daadwerkelijk iets van bakt verdwijnt die houding als sneeuw voor de zon.

Ontopic; voor je aan deepthroaten begint kun je beter eerst op je gewone skillz oefenen, want als je nu al kokhalsneigingen krijgt zul je er weinig mee kunnen. Hoewel er in principe weinig van dat reflex bij komt kijken, als je voorbij een bepaald punt bent heb je daar niet echt last meer van. Maar het blijft iets wat je niet van de ene op de andere dag geleerd kunt hebben, het vergt oefening.

Sowieso is het niet iets wat je in je eentje kunt doen. De beginhouding die aan velen wordt aangeraden is namelijk dat jij plat op je rug gaat liggen, met je hoofd naar achteren of over de rand van het bed, waarna je vriend langzaam zijn penis in je mond doet.

Op deze manier is je keel meer een rechte lijn gewoonlijk zit er een soort bocht in en gaat het makkelijker. Zo kun je wennen aan het gevoel, je kaken leren ontspannen, etc. Pas als je vriend probleemloos en met enige snelheid heen en weer kan kun je beginnen aan hem zelf proberen te deepthroaten. Dat gaat aanvankelijk het best in een soort houding, omdat je dan wederom je hoofd meer naar achteren kunt doen. Met deepthroaten ga je overigens zo diep als je wil, dat is nu juist het mooie.

Maar ik zou er nog niet aan beginnen als ik jou was. Je hebt echt geen deepthroaten nodig als je nog niet alle 'gewone' technieken geprobeerd en op je vriend afgestemd hebt. Doe eerst maar eens wat tuttebel voorstelt, lees wat sites met technieken, let tijdens het pijpen specifiek op waar hij het meest op reageert en probeer die dingen tot een automatisme te maken zodat je je ondertussen op andere handelingen kunt focussen, etc.

Als je dat nog niet doet - gebruik je tong en je handen, je hebt ze niet voor niets. Ik neem aan dat je 'm nu niet helemaal in je mond krijgt, als je je handen gebruikt valt dat als het ware minder op. Sowieso, pijpen is veel meer dan enkel met een lamme tong een beetje op en neer gaan, er zijn eindeloze combinaties mogelijk met handengebruik, snelheid, druk die je uitoefent met je tong, tonggebruik sowieso, en wel meer. Zoek daar meer over uit, let op wat hem het meest bevalt en neem die dingen op in je repertoire.

Dat hij momenteel zelden klaarkomt van pijpen lijkt me overigens liggen aan een gebrek aan opbouw. Ik gok dat je te snel begint aan het hardcore op en neer-gedeelte en daardoor niet lang genoeg kunt doorgaan.

Het is de bedoeling dat hij al ligt te kronkelen voordat je daar echt goed mee begint, hoewel het natuurlijk niet per se hoeft maar het is ten eerste lekkerder omdat het minder monotoon is en ten tweede makkelijker voor jou omdat je anders langer moet doorgaan en dus eerder kaakkramp krijgt. En sowieso verschilt het natuurlijk per persoon wat hij lekker vindt. Maar als je één van de volgende dingen doet ben je over het algemeen verkeerd bezig: Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen.

Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren. Paar vraagjes over piemels en jongens.

Zoek in deze topic. Zoek meer berichten van niekiepower. Ik lees heel vaak in de Viva zo'n rubriek van 'man in bed' en daarin schijven mannen. Zoek meer berichten van coecie. Zoek meer berichten van Rationeel.

Zoek meer berichten van sabrosa. Zoek meer berichten van kennyy Zoek meer berichten van tuttebel. Zoek meer berichten van fizzle-fluffy.

...
Sex in de manege erotiek advertenties

  • Jongens die elkaar aftrekken teelballen likken
  • BB code is Aan. Tips voor aftrekken vind je hier genoeg, dus veel plezier.
  • De geilste de kut van de buurvrouw
  • Beter dat je hem met één move helemaal wild maakt, dan dat je er tien uitprobeert en hij nooit echt in het gevoel komt. D Zeker doen en hij kan je toch niet verlinken wat waarschijnlijk vindt hij het lekker en hij is een vriend van jou en hij deed pok mee dus daar hoef je niet bang voor te zijn probeer hem eerst een beetje zin te laten krijgen niet meteen dr op praat bijv.
  • Reactie Ik was 13, maar deden jouw vriendje en jij het bij elkaar? Je bent gewoon nog jong.
Aftrekken lul gratis dildo films


Ik weet niet of me dat verstandig lijkt, tenzij hij erg gecharmeerd is van halfverteerde voedselresten Zoek meer berichten van BendeBen. Over het algemeen zijn jongens die 'echt niets met pijpen' hebben gewoon nog nooit fatsoenlijk gepijpt. Na de eerste ervaring met iemand die er daadwerkelijk iets van bakt verdwijnt die houding als sneeuw voor de zon. Ontopic; voor je aan deepthroaten begint kun je beter eerst op je gewone skillz oefenen, want als je nu al kokhalsneigingen krijgt zul je er weinig mee kunnen.

Hoewel er in principe weinig van dat reflex bij komt kijken, als je voorbij een bepaald punt bent heb je daar niet echt last meer van. Maar het blijft iets wat je niet van de ene op de andere dag geleerd kunt hebben, het vergt oefening. Sowieso is het niet iets wat je in je eentje kunt doen. De beginhouding die aan velen wordt aangeraden is namelijk dat jij plat op je rug gaat liggen, met je hoofd naar achteren of over de rand van het bed, waarna je vriend langzaam zijn penis in je mond doet.

Op deze manier is je keel meer een rechte lijn gewoonlijk zit er een soort bocht in en gaat het makkelijker. Zo kun je wennen aan het gevoel, je kaken leren ontspannen, etc. Pas als je vriend probleemloos en met enige snelheid heen en weer kan kun je beginnen aan hem zelf proberen te deepthroaten.

Dat gaat aanvankelijk het best in een soort houding, omdat je dan wederom je hoofd meer naar achteren kunt doen. Met deepthroaten ga je overigens zo diep als je wil, dat is nu juist het mooie. Maar ik zou er nog niet aan beginnen als ik jou was.

Je hebt echt geen deepthroaten nodig als je nog niet alle 'gewone' technieken geprobeerd en op je vriend afgestemd hebt. Doe eerst maar eens wat tuttebel voorstelt, lees wat sites met technieken, let tijdens het pijpen specifiek op waar hij het meest op reageert en probeer die dingen tot een automatisme te maken zodat je je ondertussen op andere handelingen kunt focussen, etc.

Als je dat nog niet doet - gebruik je tong en je handen, je hebt ze niet voor niets. Ik neem aan dat je 'm nu niet helemaal in je mond krijgt, als je je handen gebruikt valt dat als het ware minder op. Sowieso, pijpen is veel meer dan enkel met een lamme tong een beetje op en neer gaan, er zijn eindeloze combinaties mogelijk met handengebruik, snelheid, druk die je uitoefent met je tong, tonggebruik sowieso, en wel meer.

Zoek daar meer over uit, let op wat hem het meest bevalt en neem die dingen op in je repertoire. Dat hij momenteel zelden klaarkomt van pijpen lijkt me overigens liggen aan een gebrek aan opbouw. Ik gok dat je te snel begint aan het hardcore op en neer-gedeelte en daardoor niet lang genoeg kunt doorgaan. Het is de bedoeling dat hij al ligt te kronkelen voordat je daar echt goed mee begint, hoewel het natuurlijk niet per se hoeft maar het is ten eerste lekkerder omdat het minder monotoon is en ten tweede makkelijker voor jou omdat je anders langer moet doorgaan en dus eerder kaakkramp krijgt.

En sowieso verschilt het natuurlijk per persoon wat hij lekker vindt. Maar als je één van de volgende dingen doet ben je over het algemeen verkeerd bezig: Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren. Paar vraagjes over piemels en jongens. Zoek in deze topic. Zoek meer berichten van niekiepower. Ik lees heel vaak in de Viva zo'n rubriek van 'man in bed' en daarin schijven mannen.

Zoek meer berichten van coecie. Zoek meer berichten van Rationeel. Zoek meer berichten van sabrosa. Geile homo geeft vriend een ideepthroat. Twee homo jongens hebben het erg gezellig.

Een van de dingen waar deze geil homo goed in is is heerl Gay sletje bob heeft orale sex met zijn homo vriendje rob. Een orgy met homo kerels in uniform. Pijpende homo boys tijdens het festival op het valkhof in Homo boys in leer met grote lullen. Omgebouwde kerel neukt een homo vriend in zijn aarsopening. Een homo orgy van pijpen en rimmen. Behaarde kont geneukt in homo orgy. Homo anal geneukt met condoom. Kwartet pijpen met vier homo boys.

In de gaybar moet je voor sex op de toilet zijn. Gayboys misbruiken jonge homo.

Stoute geile meisjes gigolo aangeboden


Sowieso is het niet iets wat je in je eentje kunt doen. De beginhouding die aan velen wordt aangeraden is namelijk dat jij plat op je rug gaat liggen, met je hoofd naar achteren of over de rand van het bed, waarna je vriend langzaam zijn penis in je mond doet. Op deze manier is je keel meer een rechte lijn gewoonlijk zit er een soort bocht in en gaat het makkelijker.

Zo kun je wennen aan het gevoel, je kaken leren ontspannen, etc. Pas als je vriend probleemloos en met enige snelheid heen en weer kan kun je beginnen aan hem zelf proberen te deepthroaten. Dat gaat aanvankelijk het best in een soort houding, omdat je dan wederom je hoofd meer naar achteren kunt doen.

Met deepthroaten ga je overigens zo diep als je wil, dat is nu juist het mooie. Maar ik zou er nog niet aan beginnen als ik jou was. Je hebt echt geen deepthroaten nodig als je nog niet alle 'gewone' technieken geprobeerd en op je vriend afgestemd hebt. Doe eerst maar eens wat tuttebel voorstelt, lees wat sites met technieken, let tijdens het pijpen specifiek op waar hij het meest op reageert en probeer die dingen tot een automatisme te maken zodat je je ondertussen op andere handelingen kunt focussen, etc.

Als je dat nog niet doet - gebruik je tong en je handen, je hebt ze niet voor niets. Ik neem aan dat je 'm nu niet helemaal in je mond krijgt, als je je handen gebruikt valt dat als het ware minder op. Sowieso, pijpen is veel meer dan enkel met een lamme tong een beetje op en neer gaan, er zijn eindeloze combinaties mogelijk met handengebruik, snelheid, druk die je uitoefent met je tong, tonggebruik sowieso, en wel meer.

Zoek daar meer over uit, let op wat hem het meest bevalt en neem die dingen op in je repertoire. Dat hij momenteel zelden klaarkomt van pijpen lijkt me overigens liggen aan een gebrek aan opbouw. Ik gok dat je te snel begint aan het hardcore op en neer-gedeelte en daardoor niet lang genoeg kunt doorgaan.

Het is de bedoeling dat hij al ligt te kronkelen voordat je daar echt goed mee begint, hoewel het natuurlijk niet per se hoeft maar het is ten eerste lekkerder omdat het minder monotoon is en ten tweede makkelijker voor jou omdat je anders langer moet doorgaan en dus eerder kaakkramp krijgt.

En sowieso verschilt het natuurlijk per persoon wat hij lekker vindt. Maar als je één van de volgende dingen doet ben je over het algemeen verkeerd bezig: Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren. Paar vraagjes over piemels en jongens. Internet Kijk een keer op google en je vind vast wel een paar handige sites. En dan naar voren douwen. Een vriend Laat het door iemand anders doen!

Leker klaar kommen Ga op je bet liggen op je pik doe een condoom Om doe hem vol met baby olie en ga heen En weer leker gevoel. Ben je dan meteen homo? Ff een vraag ben je meteen homo als je wilt worden getrokken door je vriend? Klaarkomen Je kan ook op je bet gaan ligen met condoom om En veel glijmidel er in super leker.

Gewoon zeggen, proberen, doen, succes! Kk lekker rukken Ik heb met me vriendin net sex gehad en het is fijner als iemand anders jou zit te trekken. Ik Ben Hetero, Maar Ja Ik heb wel een getrokken met een vriend maar ik kom niet klaar op homo filmpjes and ik geil op dikke toeten dus het maakt my niet uit.

Als je het maar doet. Hoe kan je condooms kopen en waar bijvoorbeeld. Een kei iritant gevoel bij mijn eikel soms doet het zelfs pijn heeft iemand tips om het lekkerder te maken Please help me? Sneller klaarkomen Ik trek me vaak af maar het duurt zo lang voordat ik klaarkom hoe kom je sneller klaar.

Mmmmmmmmmm Ik hou er van om mijn vriendje af te trekken Vooral van het sperma, ik slik het meestal door of ik smeer het in mijn kutje. Mmmmmmmmmm als je je sperma bij je kut smeert en je al ongesteld bent kun je zwanger raken dus kijk uit wat je doet. Zijn er nog tips hoe je het best kan aftrekken Ik doe het vaak maar het duurt zo lang voordat ik klaarkom.

Tips Dat ga ik vanavond is uitproberen. Kan je al klaar ken voor je natte droom??? Want mij lukt het nie: Reactie Ik lik mijn vriend reet af en lul dat zo lekker moet je eens probeeren. Hoe gay ben je?? Sportbroeken Nou als ik wi klaar komen doe ik het meestal in me sportbroek short en als ik klaar ben doe ik hem in de was me moeder weet dat en als ik weer wil legt ze hem klaar voor gebruik.

Ik trek mezelf vaak en ik durf niemand anders te vragen en alleen vind ik het zo saai!! Dus help me ik ben 12 jaar bijn Als ik mijn vinger in mijn kont steek word die bruin Hoe kan ik dat verhelpen zonder condooms of zakjes?? Ik heb nog geen sperma maar als ik aftrek krijg ik ja minuten wel een heel lekker gevoel noem je dit ook klaar komen? Sportbroek Nou als ik het doe doe ik het ook in een sportbroek even lekker er over vrijen en spuit me broekje vol en dan in de was me broekje legt meestal wel klaar.

Trekkertjuhh Ik ruk me zelf iedere dag 2x met een goeie porno film het liefst lesbishe films maar gay kan ik ook wel aan. Ik heb me laatst nog getrokken in een parkje met vriende alleen ik kwam niet heftig maar gewoon klaar. Oooow ik heb zo'n goede Je kent het gevoel wel als je bijna begint met klaarkomen ooh heerlijk op dat moment moet je in het topje van je eikel knijpen dan trek je weer heel even dan krijg je weer dat gevoel en dan knijp je weer etc.

Zo kan je heel vaak dat gevoel krijgen en hoef je Niet elke keer weer opnieuw beginnen. Ik ben geen homo ik val op meisjes. Alz ik me aftrek komt er soort van doorzichtig water uit me lul grlijde hoe kom in spuitend klaar met sperma woon bij me ouders dus ik kan geen extreme dingen doen die opvallen.

Helpt dat Hoe werkt dat dan? Plasticbroek  Je haalt gewoon die plastic broek of maakt er een van een vuilniszak en je trekt deze aan giet hem vol met olie niet morsen en gaat dan lekker genieten.

Thanx Heel erg bedankt jongen Komt wel Als je het eruit laat willen spuiten moet je even wacht want de "spieren" waarmee het zegmaar spuit moet beter worden en jij ben bijna op de leeftijd waarbij dat komt dus je hoeft daar geen broekjes haha neukbroekjes voor te kopen je moet alleen ff wachten. Is het eigenlijk wel normaal als jongens rond hun 13e al zich zelf aftrekken?

Hoe Ik zou echt niet weten hoe ik lekker af trek ik heb alleen na 30 sec opeens een supper lekker gevoel. Tips meisje 14, de meeste jongens vinden het fijn als je streelt dan tijdens het trekken langs de binnekant van zijn bovenbeen, hier lopen zenuwen die dan extra gevoelig zijn.

Dit geeft een enorm lekker gevoel. Als ik het goed doe stroomt het geil uit mijn lul. Kennelijk heb ik mijn prostaat gevonden. Heej Het is bij iedereen verschillend wat lekker is Gewoon proberen Wat makkelijk en lekker is: Pak een wc rol, doe daar als het nodig is nog iets in voor als je lul te klein is , en doe er olie vaseline ofzo in!! Hoe Kan je een jongen aftrekken  Helleu Ik heb een beste vriend en we houden allebei heel erg van elkaar maar hebben niks oficieels soms geef ik hem wel eens een knuffel mr dat is heel kort ik wil wel verder met hem hoe kan ik dat t beste aanpakken: Rukken Ik zou graag wat tips hebben.

Hoe laat ik iets weten  Als ik hem wil trekken plz geef me een paar tips ik wil m heel graag trekken. Saai  IK trek me ook af ma weet iemnd tips vr wat afwisseling.

Ik ben 13 jaar en tre me elke dag af maar soms heb ik tips nodig , ik zou graag een paar tips willen. Het duurt te lang Ik ben 12 jaar, ik ruk me nu ongeveer 2 maanden. Ik duur er minstens 10 minuten over, kan ikhet niet sneller laten gebeuren. Als ik het 'gevoel' krijg komt er doorzichtig plakkerig spul uit. Ik kan geen glijmiddel en stuff kopen, dat zouden me ouders merken. Hoe kan ik het beste een meisje vingeren en hoe kom ik erachter of ze dat ook wil. Hoe kan dit want in al die porno komen ze spuitend met wit sperma klaar maar ik had het opgezocht en er stond dat je sperma vanaf je elfde totaan je zestiende nog ontwikkeld dus maak je je daarover maar geen zorgen ik heb het ook nog maar veel minder nu en over dat klaarkomen 10 minuten is ongeveer normaal alleen misschien helpt het als je porno kijkt of je eerst met je ballen streelt.

Geef een reactie als je het nuttig vond!!! Als je langs je bovenbeen aan de binnenkant streelt helpt het ook daar zitten zenuwtjesen anders Gwn keiharde porn kijken. Sneakers Ik steek af en toe voor de afwisseling mn lul is in oude sneakers.

Ik beweeg hem dan lekker op en neer en dan kom ik klaar. Je kan wat WC-papier gebruiken als je niet wilt dat je schoenen vies worden. Kan niets kopen Ik wil wat afwisseling maar kan niets kopen want ik woon nog bij m'n ouders en wil toch wel wat afwisseling. Hoi, ik word altijd te geil en dan kan ik niet meer, hoe kan dit?

Als je dat plakerige spul heb kan je dat uitsmeten over je eikel met je vingers hier word ik echt heel geil van. Gedult Ga is een keer als je alleen thuis bent onder het tv kijken met je lul spelen. Dit kan je lang volhouden. Je lichaam heeft dan het gevoel dat je al heel lang bezig ben met trekken.

Dit geeft ongelofelijk veel genot tijdens trekken. Saai klees dta trekken saai is en willen wat anders proberen,  kijk eens in huis of je zwembangjes voor om je arm er nog zijn, blaas een op en smeer je pikkie lekker in met iets van olie of bodylotion, stop je lul in de opening en wip wat is echt lekker en je kunt dit ook samen met een vriend doen ieder aan een kant.

Ik trek me vaak af maar vind het saai worden elke keer op en neer iemand tips om het leuker en lekkerder te maken????

Wat moet ik doen Please help me. Heeeerlijk klaargekomen echt een aanrader! Pak een klont vaseline. Verdeel he over je aftrek vingers en de penis. Doe dit met een lekkere film of fantasie, beetje op het topje vaseline en je spuit het er zo uit. Bjorn Borg of toiletrol Doe het in een schoen! Willen meisjes van 14 dat? Boy boy 13 Nou vragen heb ik ook gedaan. Iets doorzichtigs Ja volgens mij wel, toen ik 12 was en ook begon te trekken, kwam er ook een beetje doorzichtig spul uit later werd dat wel anders, toen ik 13 was.

Overheerlijk orgasme Ik was net wat dingen aan het uitproberen zo ook meet een been teen een muur en met je ene han aftrekken en met je andere hand een natte vinger je anus stimuleren als je bijna klaar komt even wachten en dan handen wisselen ik deed dit drie keer en ik kwam heerlijk klaar spoot ziek veel sperma en spoot zelfs nog wat na echt een aanrader!!!! Sperma Ik ben 12jaar en ik heb geen sperma wat moet ik doen.

Maar hoe kun je die kopen zonder dat je ouders er achter komen?? Gewoon op internet bestellen of in een sexwinkel in de buurt voor ongev. Mijn vriend vind het altijd lekker, omdat het zo kietelt: Ik vind het heerlijk als ze teder behandeld worden, je krijgt een soort extra tinteling als iemand ze beet pakt, liefst de hele zak!

Nelson donderdag 10 september Ik vind het niks als iemand aan m'n ballen zit Ik vind het heerlijk om met de ballen van mijn lief te spelen.

Ik heb een zwak voor mannen met grote ballen. Hellothere donderdag 10 september Franck donderdag 10 september Fred donderdag 10 september Franck ik sluit met volledig bij je aan. In ons sexspel spelen de ballen van mijn man zelfs een grotere rol dan zijn penis. Hij vind het heerlijk als ik zijn balzak masseer, ik probeer hierbij soms zijn zaadleiders tussen mijn vingers te laten rollen.

Afhankelijk van mijn of zijn zin plaats ik een cockring achter zijn balzak. Het is een kwestie van subtiele massage om penis en balzak door de ring te schuiven.

We kunnen nu verschillende dingen doen, ik laat toe dat hij mij penetreert of ik masturbeer hem terwijl ik onderwijl zijn ballen masseer. Ook laat ik hem soms zichzelf masturberen. Ik geniet ervan als ik hem van geilheid zie kronkelen en hoe hij krachtig spuitend klaar komt. Daarna is hij uitgevloerd. Soms ga ik er toe over om zijn zak op te binden, wij gebruiken daar een zachtleren koordje voor.

Het ziet er uit als een bal op een steeltje. Als hij daarna bij mij binnenkomt is het een heerlijk gevoel om die bal tegen mij aan te voelen slaan. Zijn orgasme daarna is ook geweldig en heerlijk om te voelen. Maar ook met een opgebonden zak is het heerlijk om hem te laten masturberen, vooral als die zak volledig in mijn mond verdwenen is. Als vrouw kun je jouw fantasieën volledig uitleven terwijl hij het heerlijk vindt als je zijn lustbeleving stuurt.

Miyagi75 dinsdag 29 september Vergeet ook vooral het perineum niet, dames. Moonlight82 dinsdag 29 september