Anaal spuiten slavin aangeboden

21/12/2017

Mature anal porn sex stillinger bilder

Comments Off on Anaal spuiten slavin aangeboden


anaal spuiten slavin aangeboden

Bij elke handeling of straf die je krijgt, dien je die persoon te bedanken! Ik verwacht absolute gehoorzaamheid en weet dat laksheid en aarzeling direct worden afgestraft. Theatraal opende hij de deur en de meesteres duwde Madeleine naar voren. Ze zag in één oogopslag dat ze in een grote zaal terecht was gekomen. De zaal had een hoog plafond dat prachtig was versierd met 17e eeuwse ornamenten.

Het leek wel de balzaal uit een kasteel. Voor haar waren tafels in een U-vorm neergezet en daarachter zaten een aantal mannen en vrouwen netjes gekleed in pak. Ze had niet op publiek gerekend. De meesteres maakt een groots gebaar en zei: Voor je zitten speciaal geselecteerde leden van onze club die helpen met de training van sletjes zoals jij. Veiligheid en discretie staan bij hen op nummer één. Dat betekent dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken zo lang je de regels volgt!

Begrijp je dat slet? Het was bizar en vreemd als je er goed over nadacht maar het voelde goed voor haar. Het was alsof lang onderdrukte gevoelens naar boven kwamen en haar volledig meenamen. Ze had besloten zich er aan over te geven. Het druiste in tegen alles wat ze normaal deed maar waarschijnlijk voelde het daarom zo goed. Een ander besliste nu voor haar en zij had gewoon te volgen! Het appelleerde aan haar donkerste fantasieën.

Houd dat goed in je achterhoofd! Wees dan nu maar zo netjes om aan deze mensen te vertellen waarom jij hier bent en houd je niet in.

We willen alles horen en als je ons te weinig verteld. Nou, ik denk dat je wel weet wat er dan gebeurt. De floor is yours!

Dit had ze niet verwacht. Nu moest ze zelf aan deze mensen gaan vertellen waarom ze hier was. Ze had het in eerdere e-mails uitgelegd aan de meesteres maar had niet verwacht dat ze het hier tegenover deze groep moest vertellen. Ze aarzelde hoe ze moest beginnen. Maar aarzeling was niet toegestaan en de meester greep feilloos in. We hebben je zo gezegd dat je zonder nadenken zult uitvoeren. Presenteer je tieten slet! De meester hief zijn zweepje en liet het vijf keer neerkomen op haar borsten.

Madeleine beet op haar lip. Toen de meester klaar was keek hij haar vragend aan. Ik zal niet meer aarzelen. Ik moet nederigheid leren en strak worden getraind. De titel slavin moet ik verdienen en ik ben nog niet waardig genoeg om de titel te dragen.

Ik heb nog een lange training te gaan en wil u allen vragen mij daarbij te helpen. U mag mij gebruiken als een hoer. Ik ben een sloerie en een slet en zal alles uitvoeren wat u van mij vraagt. Als u twijfelt, kunt u mijn meesteres of meester vragen wat ik allemaal voor u kan doen.

Deze middag ben ik er voor u! Je mag trots zijn op jouw toespraak. Je mag nu in de voorgeschreven houding gaan staan. Madeleine liet hierop haar borsten los en spreidde haar benen licht en vouwde haar handen in haar nek en boog haar hoofd voorover. De musketonhaken van haar polsboeien rinkelden kort toen ze haar handen in haar nek vouwde.

Daarna was het even stil in de zaal. De mensen keken met een glittering in hun ogen naar het tafereel dat voor hen afspeelde. Het was hen duidelijk dat ze aan deze vrouw op middelbare leeftijd veel plezier gingen beleven. De stilte werd verbroken toen een vrouw haar stoel achteruit schoof en om de tafels heen richting Madeleine liep. Madeleine hoorde hoe de pumps van de vrouw tikkende geluiden maakte op de eikenhouten vloer.

De vrouw liep rondom Madeleine en hield haar hand onder haar kin. Ze humde een paar keer en bekeek haar alsof ze een paard was dat gekeurd werd op een veemarkt. Toen pakte ze de borsten van Madeleine in haar hand en woog ze. Ze liep om Madeleine heen en kneep in haar volle billen.

De veertig jaren hadden nog geen heftig effect op haar billen gehad zo als bij haar vriendinnen die al getrouwd en bevallen waren. Dat had Madeleine zelf vastgesteld tijdens de saunatripjes. Desondanks begonnen ze toch al enigszins wat te hangen. Toch was ze er trots op dat ze nog geen putjes en striae had. De vrouw petste een paar keer op haar billen.

Dat zullen we zeker gaan inzetten”, mompelde ze opnieuw. Madeleine aarzelde niet meer en bukte prompt. Ze legde haar handen op haar billen, zo ver ze kon en trok beide helften van elkaar. Zodat haar kontgaatje nu zichtbaar was. Zonder pardon wurmde de vrouw haar middelvinger in haar achterste. Het ging stroef en voelde pijnlijk aan. De vrouw was tot dezelfde conclusie gekomen en hield haar vingers voor Madeleine’s mond.

Ze probeerde met haar tong de vingers zo nat mogelijk te maken. Enkele seconden later drongen twee vingers bij haar naar binnen. Madeleine kreunde onder de handelingen. De vrouw stopte de vingers van haar andere hand tussen haar schaamlippen. Dat plekje was echter al zo nat dat ze daar geen bevochtiging nodig had.

De vrouw bleef de handelingen een paar minuten volhouden. Toen hield ze haar vingers opnieuw voor Madeleine’s mond en opnieuw voelde ze de vingers in haar mond.

Ze proefde zichzelf en de vernedering gaf haar vreemd genoeg een opwindend gevoel. Ze werd nu van voor en achter gevingerd en ze werd er geil van. Ze kreunde en hijgde lichtjes onder de handelingen. Toen was het plotsklaps afgelopen. De vrouw veegde haar vingers af aan haar billen en nam haar plaats aan de tafel weer in. Opnieuw hoorde ze een stoel naar achter schuiven. Aan de schoenen die langs haar liepen kon Madeleine opmaken dat het een man was.

Ze voelde hoe hij aan haar billen zat. Plotsklaps voelde ze iets kouds tegen haar billen. De man spuugde op haar gaatje en drukte toen een voorwerp bij haar naar binnen. De man kwam nu voor haar staan en begon de rekbaarheid van haar tepels te testen. Hij draaide ze voorzichtig tussen zijn vingers heen en weer en trok ze daarna helemaal naar voren.

Madeleine moest haar best doen om niet te gillen. De man keek naar haar gezicht en trok telkens iets harder. Met veel pijn en moeite antwoordde ze: Madeleine zag uit haar ooghoek dat de meesteres tot nu toe tevreden naar haar nieuwe pupil keek. De meesteres knikte opnieuw naar de tafel. Madeleine zag hoe twee mannen van achter de tafel op haar toeliepen. Ze gingen aan weerszijden van haar staan. Ze knikte en zei: En anders kunnen we haar daar straks op trainen.

Zonder pardon trok hij Madeleine tot voor zijn kruis. Met de andere hand trok hij het lipje van zijn rits naar beneden en frommelde even in zijn pantalon. Toen haalde hij zijn apparaat te voorschijn. Slap bungelde het gevaarte voor Madeleine. Ze probeerde met haar tong de eikel in haar mond te krijgen.

Na twee pogingen lukte het haar om op de eikelkop te zuigen. Ze proefde een beetje van het voorvocht dat uit het spleetje in de eikelkop kwam. Met elke beweging die ze maakte voelde ze dat de lul begon te groeien naar grotere proporties. Al snel was hij hard en schoof haar mond op en neer over de warme staaf van vlees. Ze likte en zoog ze goed ze kon.

Toen drukte hij haar hoofd helemaal over de lul. Ze voelde hoe de dikke eikelkop tegen haar huig schoof. Prompt begon ze te kokhalzen. Ze had nog niet eerder iemand zo ver in haar mond gehad. Ze proestte en hapte naar adem. De man pakte opnieuw haar paardenstart en bood hem aan bij de man die naast hem stond. Hij borg zijn apparaat op en liep terug naar de tafel. De man stond daar met de paardenstaart in zijn hand en Madeleine’s hoofd bungelde eronder. Ook hij bood zijn staat aan.

Zorg dat ik snel een harde heb slet! Hij trok hem uit haar mond en liep om haar heen. We hebben daarom afgesproken dat ik jou zal inwijden kut!

Na drie stoten zat hij al diep in haar en Madeleine genoot van de neukpartij die ze kreeg. Zijn ballen sloegen hard tegen haar klit en bij elke stoot voelde ze haar geilheid toenemen. Onder het neuken sloeg hij haar hard tegen haar billen. Plotsklaps trok hij aan haar paardenstart waardoor ze haar hoofd omhoog voelde trekken.

De ruige behandeling zweepte Madeleine op en ze riep: Gebruik uw hoer zoals u wilt, gebruik me, spuit me vol! Grote stralen sperma spoten Madeleine’s lustgrot vol. Hij liet hem nog een aantal minuten in haar toen ze voelde dat de harde lul langzaam aan slap werd. Hij liep om haar heen en bood hem aan. Madeleine had nog nooit in haar leven sperma geproefd.

Talloze mannen had ze versleten maar zij gebruikten altijd netjes een condoom en zorgden er, op haar instructie, zelf voor dat het werd opgeruimd. Met een gemixt gevoel van geilheid en walging slikte ze het goedje door.

Het goedje smaakte zoutig. Het besef drong tot haar door dat ze voor het eerst in haar leven sperma had geslikt. Ze was inderdaad een hoer.

Te gebruiken naar de wil van haar meesteres en meester. De man hield zijn hand onder haar kin en richtte haar gezicht naar hem. De man borg goedkeurend zijn zaakje op en gaf alle aanwezigen nog een hand. De meester had Madeleine alweer rechtop laten staan en ze voelde hoe haar benen trilden. De man had haar zo hard geneukt dat ze net niet klaar was gekomen. Ze stond nu te soppen en trillen van geilheid.

Het zaad stroomde uit haar kutje langs de binnenkant van haar dijen. De meesteres keek goedkeurend en zei: Madeleine opende haar mond en zoog het goedje van de zweep en slikte het door.

Genoegzaam knikte de meesteres. Een vrouw stond op en liep op Madeleine toe. Ze keek de meesteres aan en vroeg: Als ze een goede slavin wil worden zal ze overal van moeten houden. Ze trok er hard aan zodat Madeleine op haar knieën werd gedwongen.

De vrouw bukte en haar hoofd was vlak voor die van Madeleine. Madeleine keek op en keek de vrouw in haar gezicht. De vrouw was ouder dan haar. Madeleine schatte dat ze eind vijftig of begin zestig was. Ze was in het bezit van een bijzonder volle boezem zoals uit haar decolleté bleek. Ze had een vriendelijk gezicht maar dat veranderde toen Madeleine haar recht aankeek.

Ze draaide haar hoofd naar de meesteres en vroeg verontwaardigd: Daar was haar plaats. Ik had dat niet mogen doen. Je hebt nog niets voor me gedaan slet en je wilt dat ik jou nu al vergiffenis schenk. Wat denk je zelf slet? Ze kreeg een tik tegen haar borsten en de meesteres vroeg opnieuw: Ik wil dat je nu direct naar mevrouw kruipt en je excuses aanbiedt. Je vraagt vervolgens aan mevrouw welke straf zij passend vind voor jou. Ze krijgt van mij de vrije hand!

De vrouw had ondertussen haar plaats aan de tafel weer ingenomen. Madeleine had vanuit haar ooghoeken gezien waar ze ongeveer ging zitten. Met haar hoofd naar beneden kroop ze op handen en voeten richting tafel. Ze voelde hoe bij elke pas de buttplug tussen haar billen schommelde. Ook voelde ze nog het sperma van tussen haar schaamlippen druipen. Ze had gelukkig gezien dat de vrouw paarse suède pumps droeg.

Daar zag ze er maar één paar van onder de tafel. Dat zou haar doel zijn. Met gebogen hoofd kroop ze dichterbij. Toen ze voor haar plek bij de tafel was gekomen richtte ze zich op. Ze ging op de voorgeschreven wijze op haar knieën met gebogen hoofd voor de vrouw zitten. Ze had, zoals voorgeschreven, haar handen achter haar rug. Madeleine zei op nederige toon: Ik bied u mijn nederigste excuses aan en heb straf verdiend.

Welke straf vindt u passend mevrouw? Ze schoof de stoel naar achteren en draaide zich om. Ze liep naar de tafel die achter haar stond en liet haar blik over de verzameling speeltjes gaan. Ze pakte een rode paddle en zwiepte hem een paar keer door de lucht. Ze testte de flexibiliteit van het brede stuk leer door hem een paar keer te buigen.

Ze nam weer plaats achter de tafel. Madeleine wachtte nog steeds op haar plaats, wat de vrouw van plan was. Ze liep op Madeleine toe en zei: Madeleine leek nu wel op een hondje die braaf op zijn achterpootjes in de houding zat met een bot in zijn bek. De vrouw ging met gespreide benen voor haar staan en begon met de opdracht: Je kruipt zo dadelijk naar het begin van de rij tafels en klimt op de tafel. Kruip over de tafel en vraag aan elke persoon aan deze tafel of ze elke bil van jou vijf maal willen spanken met de paddle die je in je bek hebt.

Je draait je om en bied je billen aan. Je telt hardop mee zodat wij dat niet hoeven doen. Fout tellen betekent opnieuw beginnen, net zo lang dat je goed hebt. Daarna bedank je hem of haar vriendelijk. Als je de hele tafel hebt gehad kruip je terug naar mij waar je ter afsluiting van deze straf een opdracht krijgt. Ga nu slet en maak je meesteres trots! Met de paddle tussen haar tanden zette ze een knie op de eerste tafel.

Ze hief zich erop en legde als een hondje de paddle neer voor de eerste gast. Het was een brede gezette man met een zwart ringbaardje. Zonder hem aan te kijken vroeg Madeleine: Ze was nu volledig gespreid en de buttplug stak duidelijk zichtbaar uit haar kontgat. Madeleine zette zich schrap. Ze hoorde hoe de man zijn stoel naar achteren schoof en de paddle van de tafel pakte. Ze voelde dat hij zijn grote zweterige hand op haar billen legde en er even over wreef. Toen zwiepte de paddle door de lucht en voelde ze de het leer tegen haar billen.

Het vlees trilde en drilde onder de platte strook leer. Opnieuw was daar het zwiepende geluid door de lucht. De man werkte genoegzaam beide billen af. Ook voelde hij daarna nog even aan haar kut en wreef over haar klit. Het maakte Madeleine geil voor de tweede ronde. Ze draaide zich na de tiende tel om en zei: Ze bood zich opnieuw aan bij de volgende gast die het ritueel herhaalde. Opnieuw draaide ze de voorgeschreven riedel af en ontving tien tikken op beide billen.

Op deze wijze werkte ze nog drie vrouwen en vijf mannen af. Als laatste was een goed uitziende man aan de beurt. Hij was echt het type waar menig vrouw op zou vallen. Een goed gevormde dertiger met blond haar en helblauwe ogen. Inmiddels brandden de billen van Madeleine en kon ze nauwelijks haar tranen nog bedwingen. Een paar sliertjes mascara waren al vanuit haar ooghoeken uitgelopen. Ze hadden strepen op haar wangen getrokken. Ze had er een paar keer aan gedacht het safe-woord te roepen zodat ze de kwelling kon laten ophouden.

Het zat echter niet in haar genen om op te geven. Ze was altijd een doorzetter geweest en zou ook nu niet ophouden.

Daarnaast genoot ze ook wel een beetje van de straf. Elke man of vrouw beroerde ook haar kutje, wreef even over haar tepels of beroerde haar klitje. Het maakte dat ze op het randje klaarkomen bleef hangen.

Het was een vreemd spel van pijn en genot. Ze had nooit verwacht dat haar lichaam hier zo naar had gehunkerd. De eerste personen hadden haar niet zo hard geslagen maar naarmate ze verder kwam voelde elke tik heftiger aan. Ze kwam aan bij de laatste man. Met trillende stem vroeg ze: De man bekeek haar rode billen en knipoogde en maakte een gebaar naar de meesteres.

Die knikte bij wijze van toestemming. Haar billen brandden en ze zou er alles voor geven om niet nog eens tien slagen op haar roodgeslagen billen te ontvangen. Ze waren erg gevoelig geworden en ze zou deze les niet weer vergeten. Ik wil het nu weten! Ze beet op haar lip om zich schrap te zetten voor de eerste tik.

De man voelde even wat aan haar borsten en trok aan haar tepels. Toen hief hij zijn arm en liet de paddle terecht komen ter hoogte van haar tepel. De man ging echter onverminderd verder en na zeven tikken vroeg hij: Met trillende stem zei ze: Wilt u zo goed zijn opnieuw te beginnen?

Bij elke volgende slag koos hij een blank plekje. Tegen de tijd dat Madeleine ‘vijftien’ riep waren beide borsten, net als haar billen, rood aangelopen. Daar richtte ze zich met pijn op om in de voorgeschreven wijze voor haar te knielen. Ze vouwde haar armen achter haar rug en rapporteerde: Zij dient zich nederig op te stellen en te voldoen aan de wensen van de meesteres en haar gasten. De vrouw keek opnieuw op haar neer en zei: Als beloning voor je harde werk zal ik je rode plekken verzachten.

Ze wenkte en twee van de mannen droegen een apparaat naar het midden van de U-vorm en namen weer plaats achter de tafel. Ze schonken zichzelf een glas wijn in en wachtten welk schouwspel er nu voor hen werd voorbereid. De vrouw haakte een ketting aan haar halsband en Madeleine werd als een hondje meegetrokken naar het apparaat. Daar aangekomen riep de vrouw: Het was een omgebouwd fitnesstoestel. Het was een laag bankje waar je normaal gesproken op ging liggen om een halter met gewichten naar boven te drukken.

De halter was echter aan het apparaat vast gelast en de gewichten verwijderd. Het bankje was iets verlengd waardoor het gedeelte waarop je kon liggen achter de halter uitstak. Aan de halter en poten van het bankje waren verchroomde ringen gelast. Ze stapte over het bankje, ging op het gladde leer zitten en liet zich langzaam achterover zakken.

Het koude leer maakte dat er een rilling door haar lichaam trok. Ze liet haar hoofd rusten op het bankje en ze staarde nu, langs de halter, naar het hoge en prachtig versierde plafond.

De vrouw stond naast haar, pakte haar polsen en boeide ze aan een paar ringen onder het bankje. Vervolgens pakte ze de rechter enkel en haakte een ketting aan haar boei vast. Het andere eind van de ketting haakte ze vast aan de buitenste ring van de halter. De vrouw herhaalde zwijgzaam haar werkzaamheden met haar linkerenkel.

Toen deed ze een stap achteruit en aanschouwde haar werk. Madeleine lag op haar rug. Beide benen werden naar achteren getrokken zodat ze helemaal open lag. Er was geen druk meer op haar knieën en billen. De grote buttplug stak nog steeds van tussen haar roodgeslagen billen. Haar polsen waren geboeid aan de poten onder het bankje. Weerloos staarde Madeleine naar het hoge plafond.

De vrouw pakte een zalf van de tafel en smeerde Madeleine’s billen ermee in. Het brandende gevoel werd direct verlicht. Ze herhaalde de handelingen bij haar geschaafde knieën.

Zonder dat het van haar gevraagd werd zei Madeleine: De vrouw liep om haar heen en aaide de binnenkant van haar dijen. Af en toe beroerde ze de schaamlippen en streek ze er lichtjes over heen.

God, wat voelde dat lekker. Madeleine werd weer opgepompt en voelde hoe het bloed weer door haar borsten, schaamlippen en aderen stromen.

Ze kreeg het heet onder de handelingen van de oudere vrouw. Ze streelde en aaide Madeleine nu al zeker een kwartier, schatte ze.

Haar borsten, tepels en dijen werden gestreeld maar het enige plekje wat ze onberoerd liet was haar klitje. Madeleine hijgde en kreunde en had zo een verlangen. Ze wilde klaarkomen, meer dan ze ooit had gedaan. Plagend vroeg de vrouw: Je zult het moeten verdienen!

In haar e-mails had ze aangegeven dat ze niet lesbisch of bi was. Ze had gedacht dat het wel duidelijk zou zijn en had op het formulier waar je moest aanvinken wat je absoluut niet wilde deze vraag overgeslagen. Ze had er toch eerder over gehad in haar e-mailwisselingen en mensen moesten maar lezen! Die houding bij het invullen van het formulier maakte dat de meesteres nu niet ingreep.

Voor haar was het ingevulde formulier heilig en Madeleine had veel zaken niet aangevinkt maar een hele e-mailboom bijgevoegd van eerdere contacten. Waarschijnlijk met de intentie dat de meesteres het daar maar uit moest zoeken. De meester en meesteres hadden het wel besproken maar ze hadden een hekel aan luie mensen, zoals Madeleine nu zou leren.

Een goede nieuwe uitdaging hadden ze onderling gezegd. Stotterend en bibberend antwoordde Madeleine: Ik ben niet lesbisch of bi! Ze pakte het ingevulde intakeformulier en dreunde alle zaken op die Madeleine had aangevinkt die niet met haar mochten gebeuren.

Ze sloot af met: Goede uitdaging voor haar! Madeleine had nog nooit kut gelikt en had geen intentie er aan te beginnen maar voordat ze kon protesteren kreeg ze een rode balgag in haar mond geduwd en werd dit met een strak elastiek achter haar hoofd getrokken. De vrouw begon zich nu langzaam met een glimlach op haar gezicht uit te kleden boven Madeleine’s gezicht. Madeleine probeert van de vrouw weg te kijken maar de vrouw blijft haar aankijken en likt langs haar rood gestifte lippen.

Langzaam begint ze haar witte blouse te ontknopen. Kort daarna volgt haar BH en twee grote hangborsten vallen uit de cups.

Speels laat ze de zware meiden boven Madeleine’s gezicht hangen. Ze reikt opzij en Madeleine hoort een rits naar beneden gaan. De vrouw stapt uit haar rok en een bruine panty die tot over haar zware buik is opgetrokken wordt zichtbaar.

Ze trekt haar benen op en haakt haar paarse pumps van haar hakken. Netjes zet de vrouw ze links en rechts van het bankje ter hoogte van Madeleine’s gezicht. Ze rolt de panty af en een paarse zijden slip wordt zichtbaar. Ze stapt uit de slip en Madeleine ziet de oudere vrouw boven haar staan.

Tussen haar schaamhaar hangen een paar grote schaamlippen. Langzaam trekt ze beide schaamlippen uiteen en het vocht parelt al tussen haar schaamlippen.

O God, ze moet deze oudere vrouw beffen. Ze wil uitschreeuwen dat dit niet is wat ze wil maar de balgag verhinderd haar tot spreken. Dan stapt de vrouw in haar hoge pumps, links en rechts van het gezicht van Madeleine. Ze kijkt nu recht in haar kruis. De vrouw kijkt naar beneden, glimlacht en fluistert: Deze ziet de natte spleet steeds dichterbij komen. Dan voelt ze hoe de natte schaamlippen zich over haar lippen en langs haar neus schuren.

Voor het eerst in haar leven ruikt ze de kut van een andere vrouw en ze kan er niets tegen doen. Ze weet niet of ze er van walgt of dat het haar genot geeft. Ze ruikt slechts de kut van een andere vrouw die met haar schaamlippen over haar gag wrijft en haar rood gestifte lippen met haar schaamlippen bevochtigd. Is het de gedwongen situatie dat maakt dat haar bloed sneller gaat stromen of is het de opwinding van een nieuwe sexuele ervaring?

Madeleine worstelt en trekt aan de kettingen en draait haar hoofd. Ze moet haar duidelijk maken dat ze dit nog niet wil! Ze ziet dat de vrouw iets krijgt aangereikt. Ze staat op en zegt: De oudere vrouw frommelt er even aan en het is duidelijk dat het een enorme strap-on is. Een enorme paarse dildo bungelt nu tussen haar benen. De vrouw buigt zich voorover en fluistert in Madeleine’s oor: Ik zal je vertellen wat we gaan doen: Ik zal zo dadelijk je gag verwijderen.

Daarna zal ik naar achteren lopen voor je knielen en zal je met de strap-on langzaam beginnen te neuken. Waag het overigens niet om zonder toestemming van je meesteres klaar te komen! Tijdens het neuken zal je mij smeken of je mijn kut, kont en tieten mag likken en zuigen. Dat is je eerste optie. Gezien je gedraai net kan je ook voor optie twee kiezen. Je smeekt je meesteres of je alsjeblieft niet hoeft te likken. Als alternatief trek ik de buttplug eruit zal je met de strap-on in je reet neuken tot je zo ver openstaat dat ik de mannen mijn plek laat innemen om je hol vol te spuiten.

Aan jou de keuze muts. En vergeet me achteraf niet te bedanken. Ik zal je een minuut geven om na te denken terwijl ik een slokje van mijn glas wijn neem. De vrouw stond op en liep naar de tafel om het kristallen glas met het rode vocht in één teug achterover te gieten.

Madeleine’s gedachten schoten alle kanten op maar ze wilde echt niet dat die enorme dildo in haar achterste belandde. Toch vond ze het ook geen vooruitzicht de oudere vrouw te beffen. Verdomme, ze moest er zelfs om gaan smeken. Haar gedachten sprongen nog steeds van links naar rechts. De vrouw grijnsde en liep na een minuut terug naar Madeleine. Ze bukte en liet haar borsten speels boven Madeleine’s gezicht hangen toen ze de elastiek vanachter het hoofd van Madeleine trok.

Ze knipoogde naar Madeleine toen ze met de balgag in haar hand opstond. Ze liep naar het andere einde van het toestel en legde een kussentje op de grond waar Madeleine’s benen gespreid de lucht in staken. Heel demonstratief showde ze de paarse dildo aan het publiek.

Deze reageerden door te klappen. Protesteren had blijkbaar toch geen zin. De vrouw knielde op het kussentje en keek met een glinstering in haar ogen naar de vrouw die met wijd gespreide benen voor haar lag. Ze streelde even over haar buik en beroerde de binnenkant van Madeleine’s dijen. Een kleine rilling trok door haar lichaam. Toen spuugde de vrouw en wreef het met de kop van de enorme dildo uit over Madeleine’s schaamlippen. Speels liet ze de kunststof eikel tussen haar schaamlippen doorgaan maar ze drukte hem er nog niet in.

De beweging maakte Madeleine ongewild geil. De mix van een onmogelijk keuze en deze geilheid maakte dat ze minder helder en objectief meer nadacht. Langzaam begon ze opnieuw te kreunen en te hijgen. De vrouw bleef met haar spelen en af en toe liet ze alleen de kop naar binnen glijden maar duwde ze niet door. Madeleine was zo door haar eigen gevoelens in beslag genomen dat ze alle regels vergat. De opmerking zette haar weer in de richting.

Ze liet even haar camera zakken. Ga maar bij haar smeken! Madeleine probeerde haar hoofd een beetje op te tillen en keek naar de vrouw die met een grijns naar haar keek. En een blik in haar ogen had van “Vraag maar”. Dat was ook precies wat Madeleine van plan was. God, ze was zo geil. Ze kon het niet meer houden. De vrouw liet de dildo nu helemaal in haar glijden en begon nu met langzame halen haar kut te neuken.

Ze keek Madeleine nog steeds aan en genoot van de macht die ze over haar had. Ze antwoordde Madeleine niet maar voerde het tempo met de minuut op. Madeleine hijgde en kreunde en kermde nu als een krolse kat: De grote geribbelde dildo pompte op en neer in haar kut, haar kittelaar brandde, haar buik gloeide en.

Laat u me alstublieft komen! Stond op, ging naast haar staan en duwde drie vingers bij Madeleine binnen en begon snel haar G-spot te masseren en riep: Een gierend brandend gevoel van verlangen ontlaadde zich in haar binnenste.

Ze begon te schokken en voor het eerst in haar leven kwam Madeleine spuitend klaar. Grote stralen persten zich uit haar kut en spoten in een boog door de zaal. De oudere vrouw bleef door gaan haar kut te masseren en het leek alsof ze volledig leeg liep.

Een nieuw straal verliet in een boog haar lichaam. Madeleine gilde het uit. Zo’n orgasme bestond gewoonweg niet. Nog nooit in haar leven had ze dit mogen ervaren. Haar lichaam trilde en schokte. Toen was daar de rust. Het gevoel na de uitbarsting. De vulkaan in haar doofde langzaam. Het besef wat ze had ondergaan. De oudere vrouw zag het en liet Madeleine nog tien minuten begaan.

Zo een gelukzalig moment kon ze niet verstoren. Toen was het echter tijd voor zichzelf. Ze haakte de musketonhaken los en ze zette Madeleine’s voeten op de houten vloer. Eerst de rechtervoet, daarna de linker.

Ze haakte de polsboeien los en liet Madeleine opstaan van het bankje. Madeleine trilde toen ze haar benen lichtjes uiteen zette en de handen in haar nek vouwde. Het bloed begon opnieuw te stromen. De vrouw liep naakt en op haar hoge paarse pumps om haar heen. Madeleine zag dat de vrouw ondanks haar leeftijd nog redelijk strak in haar vel zat. Het besef drong tot haar door dat ze beloofd had alles te doen wat deze vrouw haar ging opdragen.

Het maakte dat opnieuw een gevoel van angst voor het onbekende en geilheid door haar lichaam trok. De vrouw ging nu recht voor Madeleine staan. Nooit in haar leven zou ze een vrouw op een dergelijke manier kussen. Het was voor deze middag nog niet eerder in haar opgekomen. Ze had het ook duidelijk geschreven in haar e-mails voordat ze de afspraak had gemaakt.

Ze had een belofte gedaan en het was onomkeerbaar. Ze trilde en keek in de ogen van de vrouw. Die knipoogde en lachte gemeen tegen haar. Plotsklaps hoorde een harde pets tegen har achterste. Ze voelde hoe een trilling door haar rode billen trok en het vlees drilde een beetje na. De meesteres stond achter haar en riep: Bukken en terugtellen vanaf tien! Het geluid van een paddle die tegen een achterwerk belandde vulde de ruimte.

Toen ze bij zeven waren vroeg de meesteres: Madeleine had geen flauw idee wat ze moest kiezen. Ze had het nog nooit eerder gezien en koos voor het setje zonder gewichten. Dat leek haar minder pijnlijk. Madeleine hield ze naar boven en zonder pardon knipte de meesteres de klemmen op haar hard geworden tepels.

Ze liet de ketting vallen. Het andere uiteinde met klemmen kwam ter hoogte van haar kruis. De meesteres bukte en tikte tegen haar dijen en riep: Toen voelde ze hoe de meesteres de klemmen op haar schaamlippen zette. De ketting kwam strak te staan en bij elke beweging die Madeleine maakte werd er afwisselend aan haar schaamlippen of tepels getrokken.

Zoals haar geleerd was zei Madeleine: Opnieuw kwam de vrouw met een grijns op haar gezicht voor Madeleine staan en herhaalde: Ze voelde hoe het warme vlees en het vet van de lipstick over de hare gleed. Een elektrische schok trok door haar lichaam toen de vrouw haar tong bij haar naar binnen liet glijden. Ze voelde hoe de handen van de vrouw bezit namen van haar billen en rug.

Ze was nu in een innige omhelzing met een andere vrouw. Hun beider tongen waren verwikkeld in een sensueel spel! Madeleine had nog steeds enige schroom maar liet zich meevaren in deze nieuwe uitdaging. Haar tepels prikkelden onder de innige omhelzing en de tepelklemmen. Ruim tien minuten bleef de vrouw haar kussen.

Haar handen voelden elk plekje van Madeleine’s lichaam. Toen stopte ze plotseling en keek Madeleine recht in haar ogen en zei: De vrouw ging op de rand van het bankje zitten en maakte met haar vinger een wenkend gebaar. Op handen en knieën kwam ze naderbij gekropen en zag de vrouw met gespreide benen en omhoog geduwde borsten op haar wachten. Bij elke stap trok de ketting aan haar tepels en schaamlippen.

Het gaf haar weer dat gemixte gevoel. Ze was nu nog maar tien centimeter van de tepel verwijderd. Ze opende haar mond en voelde hoe haar lippen het vlees van de vrouw omsloten. De tepel lag tegen haar tong en ze voelde hoe hij onder haar behandeling groeide. Na een minuut op haar rechtertepel te hebben gezogen switchte ze naar de linkertepel. Madeleine zoog harder en wisselde nu beide tepels af.

Toen liet de vrouw zich achterover zakken en riep: Zorg dat ik kom! Eerder mag je niet stoppen! Madeleine keek er angstig naar maar wist dat ze niet mocht aarzelen. Zo langzaam ze kon kuste ze een weg richting het kruis. Ze rook de geur van kut en instinctief wist ze waar ze het moest zoeken alleen hield iets haar nog tegen. Ze kuste nu de omgeving rondom de schaamstreek.

Ik houd van langzaam! Toen was daar het moment gekomen dat het niet langer mogelijk was te vertragen. Ze voelde hoe haar tong de onderkant van de schaamlippen raakte op het punt waar ze samenkwamen.

Met een lange haal schuurde haar tong tussen de schaamlippen door naar boven waar ze kort op de kittelaar zoog. De vrouw gaf een harde kreun en Madeleine voelde hoe de vrouw haar hoofd vast pakte en hard tussen haar kruis drukte.

Haar mond werd nu op haar kruis gedrukt en Madeleine voelde de natte schaamlippen en haar in haar mond. Haar tong flitste tussen de lippen door en ze proefde de vrouw. Ze had nooit gedacht dat het haar opgewonden zou maken. De vrouw liet haar hoofd los en begon aan haar tepels te trekken.

Madeleine likte nu alsof ze een kind was dat net haar eerste lolly had gekregen. Minuten lang likte en zoog Madeleine aan haar kittelaar. Toen trok de vrouw haar benen op en hield ze vast in haar knieholte. De vrouw lag nu volledig open en ze riep: Ze kon niet helder meer nadenken en bewoog haar hoofd naar beneden. Ze likte over het kontgaatje van de vrouw en likte door tot aan haar kittelaar. Opnieuw herhaalde Madeleine de handeling, en nog eens en nog eens en.

Madeleine bukte en stak haar tong in haar kleinste gaatje en begon te likken en te draaien met haar tong. De vrouw was nu buiten zinnen en masturbeerde haar klit met haar eigen vingers. Minutenlang ging dit door totdat ook haar explosie volgde. Madeleine voelde het vocht tegen haar voorhoofd spuiten. Seconden later zette Madeleine haar mond op de heftig spuitende kut. Ze voelde hoe het vocht in haar mond spoot. Ze klemde haar benen bij elkaar en Madeleine had ook geen andere keuze dan haar mond op de spuitende kut te houden.

Voor het eerst in haar leven slikte ze het geil van de andere vrouw door. Het gaf haar een even walgelijk als geil gevoel. De pijn van de tepelklemmen was een moment volledig weggevloeid. De vrouw kwam rechtop zitten en zei: Madeleine dacht dat ze het goed had gedaan maar was verrast door het bevel. Gauw nam ze de voorgeschreven houding aan. Ze spreidde haar knieën licht van elkaar en vouwde haar handen achter haar rug en boog haar hoofd naar beneden zoals van een nederige slavin mocht worden verwacht.

De vrouw trilde op haar benen en was nog steeds in een soort extase. Ze stond op en pakte de paardestaart van Madeleine beet en trok haar hoofd naar achteren zodat ze naar de vrouw keek. Madeleine opende gedwee haar mond maar was niet voorbereid op wat er nu kwam. Ze voelde hoe de tepelklemmen aan haar tepels en schaamlippen trokken. Toen zag ze hoe de vrouw haar handen naar haar schaamlippen liet zakken en ze trok haar beide schaamlippen vaneen.

Toen stroomde de gouden regen op haar neer. Ze voelde de warme natuurchampagne over haar gezicht stromen en haar mond vullen. Met al haar wilskracht kon Madeleine haar mond open houden en het warme vocht kletterde op haar neer. Seconden later hield de warme stroom op en keek de vrouw glimlachend op haar neer. Er was een stilte in de zaal en een erotische spanning hing in de lucht. Ze liep om de tafel en trok vervolgens haar kleding aan en nam vervolgens zwijgend plaats aan de tafel.

De andere aanwezigen keken zwijgend toe. Opeens barstte een luid applaus uit en nam ze de complimenten van de anderen in ontvangst. Madeleine voelde hoe er seconden later vier emmers water over haar werden uitgegoten. Prompt kreeg ze kippenvel en haar tepels werd hard onder het koude water. Ze kwam gelijk weer bij zinnen.

Veel tijd om erover na te denken kreeg ze niet. Toe aan wat ruigers? Mijn vaste domi XL top zoekt een jong gastje die geil vindt om als een teef geneukt geworden, aangezien ik al jaren de vaste slet ben van deze stoere ruige top is de kans groot dat ik ook over je heen ga in opdracht van de domi Mijn domi kerel heeft een zwak voor stoere tengere boys, Nikes wortd gewaardeeerd; deze is oproep is voor echte bttms!.

Hallo, ik twink 19 jaar, 1m75, 60 kg die graag eens een wilde nacht of nachten wil beleven met een monster penis. Wil graag dat mijn gaatje wordt open geramd!! Je mag lekker dominant zijn of juist niet. Ik hou van je penis stevig te zuigen waarna jij me elke hoek van de kamer laat zien.

Stuur me een mailtje met een fototje! Hallo ik ben Mark 56 jaar. Ik ben een zeer onderdanig en bied mij aan als slaaf die voor alles gebruikt kan worden. Zoals huishoudelijk werk, voor sex, sm, gewillig voor uw gasten enz Ik heb geen taboes en ik zoek bij voorkeur ouder en als het klikt voor regelmatig!

Dan hoor ik dat graag! Ben leuke verzorgde dertiger zoek contact met toffe jongens tot 26 jaar mail je graag dan ben je niet aan het juiste adres wil je vlug een sexdate dan ben jij de persoon die ik zoek! Ik ben een jarige jongen uit omgeving Rotterdam ben al eventjes aan het zoeken naar een vaste domi daddy. Ben een blanke jongen van , 63kg, wel rond kontje al zeg ik het zelf hihi Ik ben jammer genoeg wel nog maagd en dit ben ik ook gebleven omdat de meeste een keer seks willen en meer niet.

Het lijkt me leuk een vaste weekend jongentje te worden ik kan namelijk elk weekend verplaatsen. Wat mij nogal opwind kwa fantasie is gedwongen of vastgebonden en geblinddoekt, dingen op commando moeten doen voor u, en ben heel erg benieuwd hoe het voelt als iemand voor het eerst in me komt.

Hoop wat van u te horen, mvg Terry. Ik zoek een vaste sexvriend! Om lekker mee te knuffelen, zoenen en strelen. Een man om lekkere sex mee te hebben! Ik zoek een lekkere dikke geschoren blanke lul van 18 cm of meer om te pijpen en om mij te neuken, Twee mannen lijkt me ook wel geil Leeftijd maakt niet uit! App je me dan, graag met foto van je paal!

Ik zoek geen sexmaatje, maar iemand die meer ervaren is in andere vormen van sexbeleving Ik sta voor alle ideeen open Ben onervaren op het gebied van andere dingen beleven Wie heeft er ideeen of fantasieen?

Wie wil dat met mij delen? Wie wil dat samen met mij doen? Leeftijd maakt niet uit. Dus ik zoek niet samen seksen of rollenspellen Zelf ben ik een keurige vrolijke informele vent. Zelf heb ik nog geen ervaring met een man en daar wil ik snel verandering in maken. Ik kan altijd ontvangen dus wanneer maakt voor mij niet uit heb altijd tijd! Stuur me zo snel mogelijk je gegevens en foto's en wie weet nodig ik jou hier uit ;-.

Geile man, , 68kg, 18x3 gaat Zondagmiddag naar Eros sauna in Oostende. Zoekt geile man met een grote dikke penis, groter dan 18, 20 cm. Die ik lekker kan afrijden en afzuigen. Ik ben zeer lang opzoek naar sex met een man of transsexueel!

Voor een geil vast sexmaatje! Ik ben BI, heb homo gevoelens wie gaat me ermee helpen? Zou graag met jonge knaap willen spelen. Geen ervaring met mannen. Lijkt me leuk als we samen jou hond uit laten. Welke lieve vriendelijke bi-man? Dit is je lul tegen of onder de voorhuid van mijn lul leegspuiten, eikel tegen eikel dus.

Ik zou het heerlijk vinden als je grommend en kermend je hete zaad diep tegen mijn eikel-kop spuit, terwijl onze hete zakken tegen elkaar slaan. Je leeftijd vanaf 18, hygiene staat voorop, en smerige geile taal uitslaan is heerlijk, maar ook knuffel en zoenen. Ook een stel mag reageren. Reageren als je ook in het Oosten woont. Ik ontvang alleen bij me tuis en kan ook overdag.

Ik heb zo een zin wil jij mij naakt masseren en lekker klaarkomen. Mmmm jij ook naakt ben zo geil. Mail me taran hotmail. Hoi mannen, Ik ben een nette man van 48 jaar uit de regio Groningen, heb geen ervaring met mannen maar wil dat wel eens meemaken! Welke ervaren man vindt het geil een onervaren man les te geven? Ik hoor het graag, ik kan niet ontvangen! Hoi, ik heet Mike bied mij aan voor seks tegen een vergoeding voor veel in en ook bespreekbaar!

Blauwe Ogen, ik heb geen baard bril of snor, heb donker blond haar, onbehaarde body en een glad geschoren paal van 21 x 6 cm.

Ik weeg 80kg , en ben lang. Hygenisch en verzorgd en discreet. Ik pijp laat mij pijpen! Met mij is een trio mogelijk buiten seksdate foto en filmshoot.

Ik sta open voor suggesties mail mij Mr Md uit Limburg stelt je dit voor: Ben single man met geen man man ervaring maar wil dit wel op doen, wie kan mij daar mee helpen wil ook lekker met een lul spelen lijkt mij wel geil, kan eventueel ontvangen regio Papendrecht Zuid-Holland, hou van naaktstrand waar ik ook regelmatig kom met mooi weer.

Bij welke liefst oudere man, vrouw, meerdere mag jarige mollige man zich komen aftrekken? Als je met minstens 2 bent mogen jullie mijn mond gebruiken. Regio St Truiden, Tienen, Leuven. Ik kan niet ontvangen! Ben een gewillige bttmguy Ga morgen naar erotic Heb evt ook een plekje vrij in me tent Camping kosten voor je zelf Ben cm voor veel in Bttmversa meet bttm.

Ik heet Royke80, ben 37 jaar oud en woon in Limburg. Ik fantaseer al langer over Sex met een man. En nu wil ik graag eens weten hoe het voelt om een Pik in mijn Kont te hebben. Dus lijkt het je Geil en kun je ontvangen.

Zoek een man met geduld om mij in te wijden in de mannenliefde. Zou dolgraag een man voelen, horen en zien klaarkomen door strelen, kneden, aftrekken, likken, pijpen. Wil dit natuurlijk ook allemaal zelf beleven. Leeftijd speelt geen rol. Ben gehuwd kan dus niet ontvangen.

Even wat over mezelf: Hou van crossdressing en meer. Ophalen en afzetten is een must! Ik heb mooie lingerie om aan te doen. Ik zoek ook tevens mannen die in mij willen investeren, daarmee bedoel ik leuke kleren kopen en mij meer bijleren. Ik ontv je geheel naakt of lingerie ben voor veel in gewillig en onderdanig Laat me graag goed diep neuken pijp je diep wil sperma in me kontje En trio sla ik ook niet af anaal al goed genomen ook al gefist pak me schatjes Whats app me Lig klaar met homokutje open Vraag kleine vergoeding door dat ik in Bewindvoering IT en geen geld Heb ook een dildo 23 cm Schatjes neuk me ben er voor jullie genot.

Hey ik ben een jonge tiener die perverse top s zoekt om mij te gebruiken waar en hoe ze maar willen voor camera en het daarna uploaden, ik heb geen eisen behalve dat je van jonge tieners moet houden natuurlijk ; Mijn kik is: Ik man 43 jaar rechts op foto zoekt in omgeving hoorn man voor eerste gaysex ervaring voor aanstaande zondag 16 juli laat in de middag. Ik zoek man jaar voor mijn eerste hete gaysex ervaring. Ik ben iedere zaterdagmiddag in eroticacinema Amersfoort om te pijpen door gloryhole.

Wie steekt zijn lul door hole en laat zich klaar pijpen tot het einde? Spuit je zaad in mijn bek of over mijn smoel. Onderdanige man zkm dominant. Ik zal je voeten, oksels, ballen, kont en je lul moeten likken en je zaad en pis drinken. Ook zal ik je agressieve gedrag moeten dulden. Ik ben overdag vaak te vinden bij dagrecreatie de Leyen, Bilthoven.

Ik vind het super geil in het bos mannen te verwennen, lekker samen aftrekken, jouw pijpen en evt. Ik ben zaad geil! Voor de liefhebbers, draag ik af en toe geile lingerie. Wil jij mijn eerste man zijn??? Ik wil het proberen lijkt mij geil. Ik ben blond, heb blauwe ogen, 40 jaar 1.

Het is mijn stille gedachten KiK Messenger gebruikers naam is: MAAR vrouwen die een wilde ontmoeting willen??? Ik vind het heerlijk om met een jonge slanke knul te spelen die een klein, slap, onbesneden lulletje heeft en daar een beetje verlegen over is.

Klinkt een beetje pedo, maar ik zoek een volwassen man, geen minderjarigen! Onze ontmoeting is gelijkwaardig!

Ik ga je verwennen en er is niets verplicht! Ik ga me ook met je kontje bemoeien, als je dat wilt. Maakt niet uit of je homo of bi bent. Altijd discreet, ik ontvang in Delft en onze ontmoeting blijft altijd geheim.

Ik hoef geen privegegevens van je weten. Hallo, wie komt er bij mij op de bank zitten en geile dingen met elkaar doen!

Ik ben al naakt! Je mag me app Hey ben jij ook zo geil en heb je zin in seks app me dan voor stoute avontuurtjes ik doe alles pijpen slikken en ik word graag in mijn kont geneukt. App of bel me snel!! Hoi, Mijn naam is Marcel, ben 23 jaar, 1,85 70kg, verder ben ik onbehaard, hygienisch en atletisch gebouwd.

Ik ben opzoek naar een donker getinte verzorgde man van max 40 jaar. Verder ben ik onderdanig en ben jij de baas over mij. Ik doe wat jij zegt sta voor veel open alles is bespreekbaar behalve plas en poepsex. Wil graag ontmaagd worden door een Big Black Dick. Ben jij die donkere man met een flinke pik die mij eens lekker onderhanden wil nemen? Dan hoor ik graag van je! Ik kan je alleen ontvangen, woonplaats Zeeland. Vaker afspreken is ook mogelijk. Ik vraag verder geen vergoeding!

Hoi ik ben Willem uit Haarlem en wil hard geneukt worden en lekker over mijn gezicht gespoten worden hou ook van lekker plas over mijn gezicht en poep sex vind ik ook lekker.

Hoi ik ben Willem en wil door 10 mannen geneukt worden met condoom maar spuiten in mijn mond bel als je wilt neuken en klaar komen in mijn mond Ik ben op zoek naar een Top, maar ook in voor trio, buitensex, bare, alles is bespreekbaar! Ook slikken, bondage, plasseks Hoi ik ben een bi sletje van Ik ben voor veel in en zeker dol op het snuiven van poppers. Kan mij alleen verplaatsen. Hallo mannen ik ben Glenn, en ik ben een lekkere bottom.

Ik ontvang graag mannen bij mij aan huis. Ben jij die man? Reageer dan op dit nummer, of mail mij met foto. Hallo mannen, ik ben een bottom, ik zoek via deze weg een man die mij regelmatig komt neuken. Ik kan namelijk thuis ontvangen, dit is geen probleem. Ik ben bereikbaar op dit nummer maar je kunt mij ook een mail sturen, liefs met foto. Zoek voor regelmatige afspraken tops die ik mag pijpen en die me bare wilt neuken , kan ontvangen Belgie Antwerpen , Borgerhout.

Ik wil als vrouw gekleed worden en dan als een slaafje behandeld te worden. Ik zal alles doen, wat je me opdraagt! Ik zoek voor de donderdag avond vanaf Ik kan ontvangen en verplaatsen. Hallo, ik ben op zoek naar een harde lul.. Groot is wel lekkerder, maar ja als je gezogen wilt worden en wil klaarkomen in mijn mond dan moet je mij maar watsappen dat is makkelijker Graag snel mij appen.

Ik pijp graag en laat mij soms ook lekker nemen safe. Ik ben zaad lustig. Ik laat mij ook graag betasten en gebruiken. Wie weet een geile rustige plek waar wij ongestoord met ze alle kunnen genieten? Slaaf met eigen koopflatje 1 kamer in Amsterdam Zuid Oost zoekt een genadeloze Meester jonger dan 30 die deze slaaf zijn leven wil afnemen.

De slaaf hoopt een Meester te vinden die er op kickt om hem als slaaf te misbruiken, er van geniet als zijn slaaf het moeilijk heeft en het Zijn slaaf zijn leven zo zwaar als mogelijk maakt. De slaaf heeft ruime sessie ervaringen, in een ver verleden actief geweest als hoer voor mannen. De slaaf hoopt, na zijn werktijd en taken in huis, voor zijn Meester te mogen werken waarbij de slaaf ingezet kan worden van hoer tot schoonmaker waarbij al het geld voor de Meester is.

Heb jij zin mij te komen pijpen en of ik jouw neuken en lekker vrijen met elkaar bij jou of op een parkeerplaats laat me maar iets weten via een bericht éénmalig Zijn er mannen die mijn een keer willen nemen? Je mag me neuken, ik probeer je te pijpen. Wel bij jou thuis en je moet me ook ophalen. Het liefs op een vrijdag. Doe wel rustig, want het is mijn eerste keer Ik ben nog maagd anaal! Zoek een gespierde top die ik mag pijpen en die mij neemt. Whatsapp of sms Komende week ben ik een paar dagen in Terneuzen.

Het lijkt me leuk om daar a. Ik kan ontvangen in mijn hotelkamer. Zelf ben ik 35, slank, geschoren, top. Ik doe het altijd safe! Liggen wij binnenkort op elkaar in bed? Chubby sletje zkt dominante top voor geile ongeremde sex. Ik kick enorm op als fucktoy behandeld te worden, je mag me gebruiken zoals je wilt. Ik heb een erg gulzig pijpmondje en keel voor deepthroat, gevoelige tepels voor zuigen, knijpen en klemmen, en een gewillig kontje voor harde diepe neuksessies en assplay.

Ik ben gek op poppers en zou graag eens verder experimenteren met chems. Rek m'n kontje op met je vingers totdat je me kan fisten, pis in m'n bek en dwing me het op te drinken om te laten zien wat voor hoer ik ben. Bind me vast, blinddoek me, gag me, spank me tot m'n billen vuurrood zijn en m'n pik lekt van precum.

Ik ben ook enorm zaadgeil, en zou dolgraag je zaad slikken en hard bare geneukt worden. Ik kom uit Almere, en kan alleen verplaatsen max. Hallo ik bi man zou wel eens willen afspreken om samen naar de sauna te gaan in Arnhem. Ik ben nog nooit in een een sauna geweest en ben reuze benieuwd. Misschien vind ik langs deze weg wel gelijkgestemde n. Op zoek naar lekkere pikken om af te trekken en te pijpen elkaar lekker klaarmaken en wie wat wat nog meer!!

Gebonden dus discretie gewenst biseksuele bottom is op zoek naar een het liefste vaste geile top of versa in mijn regio, die mij kan ontvangen voor een geile pijp- en neukdate. Ben erg gewillig bij de juiste persoon. Ben al aardig wat keren geneukt, dus ik kan inmiddels wat hebben.

Ik zoek tot c. Hard, lang en diep. Hey hallo, Ik ben Alex uit Amsterdam en zoek een lekkere geile sex neukdating! Je moet lekker kaal zijn schoon zijn en een lekker pikkie hebben. Je moet wel uit Amsterdam komen en ook kunnen ontvangen. Ik ben op zoek naar iets lekkers, ben een slanke vrouwelijke boy Ik hou ook van mooie voetjes om aan te zuigen.

...

Gratis sex drenthe heerlijke borsten

Speel, om de tijd te doden, spelletjes hartenjagen op de pc. Het maakt dat de tijd doorkruipt naar kwart voor elf. Pfff, schiet ook niet op. Meteen als dat gebeurd is, stap ik onder de douche. En die spoel ik wel in het doucheputje weg.

Vijf voor half twaalf. Het begint tenminste wat te worden met de tijd. Begin me nu bezig te houden met: Ik leg schone kleren neer op het bed, het korset, het luierbroekje, een veter. Die moet ik nog poetsen! Want ze zien er niet uit. Ik poets ze blinkend. Weliswaar is dat niet nodig, want tijdens het spel heb ik die — helaas — toch af. Helaas, omdat ik zonder te weinig, veel te weinig van u zie. Ik merk dat ik licht klam ben, een teken dat ik nerveus ga worden.

Ben ook gespannen met wat u met de zuigfles van plan bent. Ik wil er echt niet mee in de bar rond gaan lopen! Ooo, wat gaat de tijd langzaam. Toch ben ik over een uur onderweg.

Om tien voor een ga ik de badkamer in voor deze keer een snelle douche. Besprenkel erna gezicht en onderkant met wat after shave. Dan ben ik even zoet met het dicht rijgen van de veters, om ze vervolgens aan te snoeren. Zodat er geen stukje huid meer te zien is.

En dat is heel strak. Op de wekker zie ik dat ik het veel te vroeg aan heb, het is nog maar tien over een. In de woonkamer rook ik een shagje, haha, wel met een kamerjas over het korset aan.

Als ik de peuk heb uitgedrukt, ga ik terug naar de slaapkamer en bind mijn ballen af. Trek het luierbroekje aan. Het kost me wat moeite om het broekje onder de onderkant van het korset te krijgen. Waarmee het vijf voor half twee is geworden. Een mooie tijd om langzaamaan richting Showboat te gaan. En wat nog rest aan het lijstje komt straks: En dan… uw cadeau voor mij uitpakken. Het fietsen is… eigenlijk wel een beetje genieten. De penis glijdt heerlijk bij het trappen in de slip heen en weer.

En doordat de voorhuid teruggetrokken is en de eikel dus bloot is waarschijnlijk gebeurd bij de ballen afbinden, maar dat is dan niet iets wat ik bewust heb gedaan is het alsof ik heerlijk gemasseerd word.

En het korset, hoewel strak, is niet echt naar om aan te hebben tijdens de fietstocht. Beide maken me wel bewust waarnaar ik op weg ben. Nog een kwartiertje, en het is zo ver!

Ik maak een tussenstop bij het benzinestation voor een pakje sigaretten. Als ik aan de beurt ben, gaat haar hand al naar mijn merk. Ik ben eventjes bij de gedachte: De gedachte vind ik opwindend. Of zij geïnteresseerd is in wat ik eronder draag, betwijfel ik.

Maar ach, dat is ook niet belangrijk. Dat u het zo dadelijk interessant vindt, daar gaat het me veel en veel meer om. En voor de ingang, langs de straat, staat nog een grote wagen van een brouwerij.

Ik ga de entree op, bel aan. Dwingender gaat mijn vinger op de bel. De man van de vrachtwagen roept me toe: Eindelijk, na nog een keertje bellen, verschijnt Mijn Meesteres bij de balie om met een druk op de knop de buitendeur te openen. Ik stop een houtje tussen de deur en zie onder mijn arm door dat de chauffeur zijn vracht heeft uitgeladen en deze kant ook op komt. Want ik had ter begroeting de laarzen van u om en om willen kussen, van onderaf beginnend en dan tot bovenaan toe.

Om dan, even aarzelend, doen alsof ik van plan was verder te gaan. Ik vermoed dat uw reactie dan zoiets zou zijn geweest als: Denk je ook niet? U glimlacht als ik binnen kom, en begroet me dan spottend met: Dan moet je even voor de dichte deur wachten hè? Ik begroet u, niet zoals ik van plan was, want met de chauffeur op mijn hielen houd ik het laf bij een kus op de wreef van beide laarzen.

Ik ga de trap af, met u vlak achter me. Beneden is, buiten de studio om, alles in het donker gehuld. Goh, besef ik dan pas, de Showboat is dus dicht op de woensdag. Pfff, had ik me dus ook niet druk hoeven maken over het flesje.

Tenminste, wat het naar boven gaan en aan de bar moeten drinken betreft. De vraag blijft natuurlijk wel staan wat u er dan mee van plan bent?

Misschien toch straks uw nectar? Nou, dat zou ik niet erg vinden. Maar er wordt me geen tijd meer gegeven voor dat soort beslommeringen.

Want we zijn in de studio, en daar verwacht u nu iets van me, namelijk de fles wijn. Met een glimlach op uw gezicht neemt u de in een wijnzak verpakte fles aan, haalt die uit de verpakking, en loopt ermee naar het rekje waarop onder andere de geluidsinstallatie, tissues en dat soort zaken staan.

Ik kijk u na en zie u daarbij schuin op de rug, waardoor ik nog steeds of weer? Ik vraag niet naar de reden. In het gangetje hang en leg in mijn kleren neer en stap dan, met nog korset en broekje aan, de studio weer in.

Waar ik enkelboeien krijg aangereikt, die ik zelf moet omdoen. De polsboeien doet u bij me om. Terwijl u wegloopt naar de lier en daar mijn armen zover optakelt dat ze bijna gestrekt omhoog zijn, neem ik u op.

U ziet er weer zo fraai uit. Zoals u er overigens altijd fraai uitziet. Maar voor nu geniet ik van wat onbedekt is, dat mooi is om te zien en van wat bedekt is, dat spannend bedekt is. En voor de rest bent u — voor mij althans, en haha, ik weet ook nog wel voor iemand anders — van een betoverende schoonheid. Maar aan dit genieten van u komt een eind, want meteen als u bij mij terug bent, gaan uw vingers naar mijn tepels, iets wat ik al vreesde dat dat meteen zou gebeuren.

U ook met die kl…. Daar is geen oefenen aan. En het zijn hele speciale, hele lange en dikke. Is leuk voor de foto. Weet u ook wel. Maar terwijl u deze uitspraak doet, heb ik al een beeld gemaakt van grote, dikke naalden.

Voel ze er nu al doorheen gaan. Maar of het ook daadwerkelijk gaat gebeuren of dat het alleen maar een bang maken is…? De grijns op uw gezicht geeft me geen uitsluitsel.

Er worden even wat zwepen uitgeprobeerd op die lichaamsdelen die onbedekt bij me zijn, maar voorlopig beschermt het korset me nog voor een belangrijk deel voor klappen op buik, borst en rug. Wel moeten de in de luierbroek verborgen en afgebonden ballen het kort ontgelden.

U voelt daar ook even, ook onder het pvc van het broekje. Het is nog een aftasten, plagerig bijna, in woorden, in slaan met de zwepen. Een periode ook waarin ik nog moet lachen, iets wat u ook doet lachen. Maar uw pret heeft ook een andere reden. Maar dat wordt wel anders hoor. Aan het einde van de sessie ga je huilend naar huis. Want straks vergaat het lachen je wel.

En reken maar dat ze vrijdag, op de party, kunnen zien dat jij je cadeau hebt gehad. Voorzichtig reageer ik met: Het is nu afgelopen met het naar u kunnen kijken, want helaas wordt me het zicht op u ontnemen door een oogmasker, dat u me omdoet. Kreng, denk ik, maar zeg dat wijselijk niet. Aan de andere kant vind ik het ook spannend.

Want het niet weten wat u doet, wat u pakt, wat u van plan bent… Het is een ingespannen luisteren waar u bent, waar u heen loopt, om zo een beetje in te kunnen schatten wat u gaat doen, wat u mogelijk van plan bent. Maar dat laatste is niet doenlijk. Dan voel, weet ik dat u achter me staat. Maar wat doet u achter me? Waarom gebeurt er niets?

Het lijkt minuten te duren. Totdat uw handen me raken, even strelen, zo schijnt het. Ik ben namelijk allergisch voor bepaalde stoffen, producten, en dat maakt ook dat door wrijving mijn huid kleurt en erna gaat jeuken.

Even wat later maakt u een opmerking over mijn okselhaar. En bovendien, een man scheert zich daar toch niet? Maar ik verwoordt het als: Iets wat u dus ook vindt. En doet dat ook nog eens met een voor mij duidelijk hoorbare lach.

Ik maak een schrikbeweging, hoor u grinniken. En het blijft niet bij mij rug alleen, maar ook armen en borst krijgen vet over zich heen. Daarna wrijven uw handen me gedeeltelijk schoon. Ik word bevrijd van oogmasker en stang.

Kijk toe hoe u een met zwart skai bedekte bok de ruimte inschuift. Was alleen je onderlichaam maar even bij het fonteintje.

Onder het teruglopen naar de sm ruimte kijk ik pas wat voor klemmen ik op heb. En zie dan ook dat ze verbonden zijn met een kettinkje. Het gaat er ook al iets harder aan toe dan aan het begin.

Als u na een tijdje naast de bok komt staan en tussen bok en mijn borst met uw hand een tepelklem zoekt, vraagt u me: Hoe is het met je tepels? Want op een of andere manier is het me bij het eroverheen liggen gelukt om op het borstgedeelte boven de tepels te gaan liggen, zodat de klemmen geen moment extra op mijn tepels hebben gedrukt.

Ik mag overeind komen. Ga eens op de bok zitten. Het is een soort van spatel, maar dan dikker. En die moet natuurlijk worden uitgeprobeerd. Maar beide delen krijgen toch beste tikken te pakken en met de ogen dicht ontvang ik ze. Soms open ik de ogen even om naar uw lachende gezicht te kijken, waar ik aan en in zie dat de pret er vanaf spat.

Dat is ook iets waarom ik graag bij u ben. De lol die we samen kunnen hebben, en oké, ook om de lol die u soms alleen heeft, haha. Maar serieus, het is de combinatie van genot, pijn, humor, de lach en een h eerlijke Meesteres dat ik graag bij u ben, dat ik me eh… op mijn gemak voel. U gaat door met de houten spatel. Wat harder en mijn voeten gaan weer een plank hoger. Heb ik gezegd dat jij je voeten hoger mocht zetten? Ik schrik, u lacht. Ik schud mijn hoofd, lach. Mijn lach zal eerder een nerveuze zijn, die van u is alleen maar pret.

Het zijn vaak ook die kleine dingen die het zo leuk maken. Iets wat ik ook wel weet, want u zal me niet zo hard daarmee op mijn eikel slaan, en zelfs niet zo hard op de benen. Het keukengerei gaat weg, een zweep met flap komt ervoor in de plaats. De handen plat, de handpalmen naar boven, de vingers gestrekt. U voor me, een eindje van me vandaan, het zweepje, met de flap aan het uiteinde, in de hand.

Vreselijk vind ik het, die klappen op de handen. Terwijl, als het voorbij is, de pijn ook zo weer is weggeëbd. Hetzelfde heb ik ook als u mijn voetzolen zo behandelt. Ik wrijf in mijn handen, steek ze dan weer uit. Er volgen nog enkele klappen. Is het nu gevoeliger, met spuug er in? Nou, geen probleem voor u. En weer komt de flap hard op mijn handen neer.

Maar het zijn ook andere kleine dingen die het extra leuk maken. Zoals het volgende bijvoorbeeld. Terwijl u daar zonet, een kwartier geleden ongeveer, met een zweep met een flapje of met een plak dat weet ik niet waarmee het gebeurd is zelf voor heeft gezorgd. Maar dat die blauwe plekken nog niet genoeg zijn voor u, merk ik al weer snel.

De dijen krijgen gewoon nog een extra beurt. En om iets harder te kunnen slaan, krijg ik het dwingende verzoek: Het andere been staat gekromd omhoog, de knie in de lucht, de voet plat op de grond.

De binnenkant van mijn dijbeen ligt daarmee open en bloot voor u. Nou ja, voor de zweep dan. Gelukkig is er daarna een moment voor genot. Waarop ik mag gaan liggen, op mijn rug, de benen onder de takel. De enkelboeien worden eraan vastgezet en de takel gaat iets verder omhoog. Ik lig nu met de benen gespreid in de lucht, de kont vrij. Natuurlijk ligt hiermee mijn hele onderlichaam voor u beschikbaar, maar ik neem gewoon aan dat u met mijn reet gaat spelen.

Ga eigenlijk niet van iets anders uit. Die achter mijn hoofd op de tafel wordt neergezet. Zo gauw ik de eerste draad de lucht in zie gaan, weet ik al wat het is, wat er gaat gebeuren. Niet dat ik bang ben voor elektro, sterker, ik vind het prettig, prikkelend. Maar ik lig te genieten van het uitzicht dat ik heb. Op uw fraaie leren slip en bovenbenen, vlak naast mijn ogen. Een lekker voorafje voor wat zo komen gaat, haha. Maar dan zijn toch de juiste draden aan de juiste dingen aangesloten.

U bent nog even bezig met in vocht gedrenkte doekjes. En dan… Het apparaat is perfect! De pulse en de intensiteit en frequentie kunnen op verschillende niveaus worden ingesteld. Waar ik vervolgens uitgebreid kennis mee maak. Van hoog en naaldachtig prikkelend tot diep en intens voelbaar tot ver in de onderbuik.

Soms met een constante prikkeling, dan weer met een interval. Ohh, wat is dit gekmakend lekker. U heeft het zo geregeld dat het kastje de diepe, zwaar tot in de onderbuik kloppende pulse afgeeft, maar niet ononderbroken, doch met stoten waar een drie, viertal tellen tussen zit. En ondertussen pakt u me bij de tepels. Pfff, wat is dit lekker. Ik kronkel op het badlaken heen en weer. Ik lig te gillen en te kermen en te kronkelen op de grond. Dan weer het genot.

Als u een flinke tijd met uw vingers, maar voornamelijk ook met uw hand , bezig bent met mijn anus en in mijn kont. Tijdens het daar bezig zijn, staat u een keertje op, loopt naar uw tafeltje en bij uw terugkeer krijg ik de speen in mijn mond gestopt.

Waarna u zich weer met mijn achterkant bezig houdt. Ik voel hoe ik daar meer en meer lekker opgerekt word, hoe uw vingers en hand zich in me bewegen. Met erbij de heerlijk uitgesproken belofte dat de giant dildo klaar ligt voor straks. Want je bent hier niet alleen voor genot. Ja, haha, ben de felle uitval van zonet echt nog niet vergeten.

Ik mag nu de tafel terugzetten en zo weer ruimte in de ruimte scheppen. Waarna ik weer op de grond mag gaan liggen. Met nog steeds de speen in de mond. Diverse zwepen worden nu op mijn rug uitgeprobeerd. Die me soms licht, soms heftiger doen grommen of zelfs lichtjes kermen. Of zelfs een verwensing doet uitslaan. Het levert me het commentaar: Hij vond het toen ook geen leuke, weet je nog? Nou, als hij het zo voelde als ik nu, pfff. En dan stopt het. Ik kijk niet op, maar vermoed, weet gewoon dat u de dildo omdoet.

En wat een apparaat! In het echt toch stukken indrukwekkender dan op de plaatjes op uw site. Daar moet je paard voor zijn om die te kunnen afzuigen, haha.

Iets wat u natuurlijk ook wel weet. En daarom maakt u ook waarschijnlijk geen opmerking als ik in plaats van voor de kop een poging te wagen mijn tong langs de dildo laat gaan.

Ik ben verrast dat het ding zo zacht en flexibel aanvoelt. Had gedacht dat-ie hard zou zijn. Wat uw goedkeuring kan dragen. Ik ga er voorovergebogen half in hangen en u komt achter me staan. Gespannen wacht ik af. Want u had me eens verteld dat ook een liefhebber van anale spelletjes toen problemen had met deze joekel.

De enorme eikel wordt tegen mijn kontgat gezet. Langzaam, voorzichtig voel ik u duwen, voel ik de dildo tegen me duwen. En dan…, dan glijdt die toch vrij makkelijk naar binnen. En owww, wat is dit lekker! Dat me helemaal vult.

Er helemaal in gaat. Maar niet alleen dat is geil makend lekker. Ik vind het evenzo geil om u met dat ding voor te zien, om door u genomen te worden, door u geneukt te worden. Ik krijg toestemming van u om me af te trekken. Maar ik vind dat niet erg. Geniet zo ook met volle teugen. En met de giant dildo in me is het cadeau uitgepakt, is de middag — wat het spel betreft — voorbij. Nog even geniet ik voor de laatste keer deze middag van het uitzicht op de fiere, recht vooruit staande pik tussen u benen.

En het is en blijft een gek, maar ook zo leuk iets om u met een penis te zien, haha. Waarna we nog samen opruimen, de boel aan kant maken. De zuigfles staat, niet gebruikt, op uw tafeltje te glimmen. Dan klinkt het ineens: Heb nog een verrassing voor je. En ik ben al zo verwend door u. Met uw rug naar me toe pakt u iets van één van de plankjes naast de traliedeur. Eigenlijk vind ik dit heel leuk, dat u nu met een luier aan komt zetten, terwijl u er in de vooropdrachten niets mee gedaan heeft.

Ik kijk u aan. Ik zie dat de katoenen slip van binnen, in het kruis en grotendeels aan de voorzijde, een absorptielaag heeft. De luier geeft me een warm gevoel. Als ik alles weer aan heb, is het echt afgelopen en we nemen afscheid. Het kan niet bij mij thuis. Eerst kunnen we lekker iets drinken en aan elkaar zitten.. Ik ben op zoek naar fisting women om te geven maar vooral om fisting van vrouwen te krijgen.

Ik doe het gratis van plezier. Ik hou van fisting. Ik hou ervan om tongen in te brengen kut en in kont Ik vind het leuk om gepenetreerd te worden door een vrouw met een strap-on, dildo lang en dikker.

Ik hou van anaal speelgoed. Ik doe alles in bed, wat je maar wilt,ze voldoen Travestiegangbangslavin44 Wil graag gefist worden ,verplaats dus ned enblegie.

Zoek vrouw die mij wil fisten Hoi! Ik heb alle benodigdheden in huis, maar neem ze ook graag mee naar jou! Hoi lieverd Ben jij een onderdanige jongen of man? Ervaren of onervaren maakt niet uit, zolang je maar serieus onderworpen wilt worden aan een strenge Meesteres.

Kent je grenzen of wil deze gaan ontdekken. Als jij een Meesteres wilt aanbidden dan verwacht ik dat je mij een bericht stuurt. Stel me niet teleur wel tegen vergoeding  mogelijkheden bondage anaal geven en nemen footlovers zijn ook welkom golden shower bij intresse mail. Jong meisje doet zichzelf fisten op Skype Heey geile mannen. Ik ben een Nederlandse geile meid van 23 jaar.. Ik heb fel blauwe ogen En de Mooie rondingen Die een meisje hoort te hebben.

Met een volle cup D en een heerlijk strak kutje.!!! Ik ga graag naar de sportschool en lekker onder de zonnebank..
anaal spuiten slavin aangeboden

Bij elke handeling of straf die je krijgt, dien je die persoon te bedanken! Ik verwacht absolute gehoorzaamheid en weet dat laksheid en aarzeling direct worden afgestraft. Theatraal opende hij de deur en de meesteres duwde Madeleine naar voren.

Ze zag in één oogopslag dat ze in een grote zaal terecht was gekomen. De zaal had een hoog plafond dat prachtig was versierd met 17e eeuwse ornamenten. Het leek wel de balzaal uit een kasteel. Voor haar waren tafels in een U-vorm neergezet en daarachter zaten een aantal mannen en vrouwen netjes gekleed in pak. Ze had niet op publiek gerekend. De meesteres maakt een groots gebaar en zei: Voor je zitten speciaal geselecteerde leden van onze club die helpen met de training van sletjes zoals jij.

Veiligheid en discretie staan bij hen op nummer één. Dat betekent dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken zo lang je de regels volgt! Begrijp je dat slet? Het was bizar en vreemd als je er goed over nadacht maar het voelde goed voor haar. Het was alsof lang onderdrukte gevoelens naar boven kwamen en haar volledig meenamen. Ze had besloten zich er aan over te geven. Het druiste in tegen alles wat ze normaal deed maar waarschijnlijk voelde het daarom zo goed.

Een ander besliste nu voor haar en zij had gewoon te volgen! Het appelleerde aan haar donkerste fantasieën. Houd dat goed in je achterhoofd!

Wees dan nu maar zo netjes om aan deze mensen te vertellen waarom jij hier bent en houd je niet in. We willen alles horen en als je ons te weinig verteld. Nou, ik denk dat je wel weet wat er dan gebeurt. De floor is yours! Dit had ze niet verwacht. Nu moest ze zelf aan deze mensen gaan vertellen waarom ze hier was. Ze had het in eerdere e-mails uitgelegd aan de meesteres maar had niet verwacht dat ze het hier tegenover deze groep moest vertellen.

Ze aarzelde hoe ze moest beginnen. Maar aarzeling was niet toegestaan en de meester greep feilloos in. We hebben je zo gezegd dat je zonder nadenken zult uitvoeren. Presenteer je tieten slet! De meester hief zijn zweepje en liet het vijf keer neerkomen op haar borsten. Madeleine beet op haar lip. Toen de meester klaar was keek hij haar vragend aan. Ik zal niet meer aarzelen. Ik moet nederigheid leren en strak worden getraind. De titel slavin moet ik verdienen en ik ben nog niet waardig genoeg om de titel te dragen.

Ik heb nog een lange training te gaan en wil u allen vragen mij daarbij te helpen. U mag mij gebruiken als een hoer. Ik ben een sloerie en een slet en zal alles uitvoeren wat u van mij vraagt.

Als u twijfelt, kunt u mijn meesteres of meester vragen wat ik allemaal voor u kan doen. Deze middag ben ik er voor u! Je mag trots zijn op jouw toespraak.

Je mag nu in de voorgeschreven houding gaan staan. Madeleine liet hierop haar borsten los en spreidde haar benen licht en vouwde haar handen in haar nek en boog haar hoofd voorover. De musketonhaken van haar polsboeien rinkelden kort toen ze haar handen in haar nek vouwde. Daarna was het even stil in de zaal. De mensen keken met een glittering in hun ogen naar het tafereel dat voor hen afspeelde. Het was hen duidelijk dat ze aan deze vrouw op middelbare leeftijd veel plezier gingen beleven.

De stilte werd verbroken toen een vrouw haar stoel achteruit schoof en om de tafels heen richting Madeleine liep. Madeleine hoorde hoe de pumps van de vrouw tikkende geluiden maakte op de eikenhouten vloer.

De vrouw liep rondom Madeleine en hield haar hand onder haar kin. Ze humde een paar keer en bekeek haar alsof ze een paard was dat gekeurd werd op een veemarkt. Toen pakte ze de borsten van Madeleine in haar hand en woog ze. Ze liep om Madeleine heen en kneep in haar volle billen. De veertig jaren hadden nog geen heftig effect op haar billen gehad zo als bij haar vriendinnen die al getrouwd en bevallen waren.

Dat had Madeleine zelf vastgesteld tijdens de saunatripjes. Desondanks begonnen ze toch al enigszins wat te hangen. Toch was ze er trots op dat ze nog geen putjes en striae had. De vrouw petste een paar keer op haar billen. Dat zullen we zeker gaan inzetten”, mompelde ze opnieuw. Madeleine aarzelde niet meer en bukte prompt. Ze legde haar handen op haar billen, zo ver ze kon en trok beide helften van elkaar.

Zodat haar kontgaatje nu zichtbaar was. Zonder pardon wurmde de vrouw haar middelvinger in haar achterste. Het ging stroef en voelde pijnlijk aan. De vrouw was tot dezelfde conclusie gekomen en hield haar vingers voor Madeleine’s mond. Ze probeerde met haar tong de vingers zo nat mogelijk te maken. Enkele seconden later drongen twee vingers bij haar naar binnen.

Madeleine kreunde onder de handelingen. De vrouw stopte de vingers van haar andere hand tussen haar schaamlippen. Dat plekje was echter al zo nat dat ze daar geen bevochtiging nodig had. De vrouw bleef de handelingen een paar minuten volhouden. Toen hield ze haar vingers opnieuw voor Madeleine’s mond en opnieuw voelde ze de vingers in haar mond.

Ze proefde zichzelf en de vernedering gaf haar vreemd genoeg een opwindend gevoel. Ze werd nu van voor en achter gevingerd en ze werd er geil van.

Ze kreunde en hijgde lichtjes onder de handelingen. Toen was het plotsklaps afgelopen. De vrouw veegde haar vingers af aan haar billen en nam haar plaats aan de tafel weer in. Opnieuw hoorde ze een stoel naar achter schuiven. Aan de schoenen die langs haar liepen kon Madeleine opmaken dat het een man was.

Ze voelde hoe hij aan haar billen zat. Plotsklaps voelde ze iets kouds tegen haar billen. De man spuugde op haar gaatje en drukte toen een voorwerp bij haar naar binnen. De man kwam nu voor haar staan en begon de rekbaarheid van haar tepels te testen.

Hij draaide ze voorzichtig tussen zijn vingers heen en weer en trok ze daarna helemaal naar voren. Madeleine moest haar best doen om niet te gillen. De man keek naar haar gezicht en trok telkens iets harder.

Met veel pijn en moeite antwoordde ze: Madeleine zag uit haar ooghoek dat de meesteres tot nu toe tevreden naar haar nieuwe pupil keek. De meesteres knikte opnieuw naar de tafel. Madeleine zag hoe twee mannen van achter de tafel op haar toeliepen.

Ze gingen aan weerszijden van haar staan. Ze knikte en zei: En anders kunnen we haar daar straks op trainen. Zonder pardon trok hij Madeleine tot voor zijn kruis. Met de andere hand trok hij het lipje van zijn rits naar beneden en frommelde even in zijn pantalon. Toen haalde hij zijn apparaat te voorschijn. Slap bungelde het gevaarte voor Madeleine. Ze probeerde met haar tong de eikel in haar mond te krijgen. Na twee pogingen lukte het haar om op de eikelkop te zuigen.

Ze proefde een beetje van het voorvocht dat uit het spleetje in de eikelkop kwam. Met elke beweging die ze maakte voelde ze dat de lul begon te groeien naar grotere proporties. Al snel was hij hard en schoof haar mond op en neer over de warme staaf van vlees. Ze likte en zoog ze goed ze kon. Toen drukte hij haar hoofd helemaal over de lul. Ze voelde hoe de dikke eikelkop tegen haar huig schoof. Prompt begon ze te kokhalzen.

Ze had nog niet eerder iemand zo ver in haar mond gehad. Ze proestte en hapte naar adem. De man pakte opnieuw haar paardenstart en bood hem aan bij de man die naast hem stond. Hij borg zijn apparaat op en liep terug naar de tafel. De man stond daar met de paardenstaart in zijn hand en Madeleine’s hoofd bungelde eronder. Ook hij bood zijn staat aan. Zorg dat ik snel een harde heb slet!

Hij trok hem uit haar mond en liep om haar heen. We hebben daarom afgesproken dat ik jou zal inwijden kut! Na drie stoten zat hij al diep in haar en Madeleine genoot van de neukpartij die ze kreeg. Zijn ballen sloegen hard tegen haar klit en bij elke stoot voelde ze haar geilheid toenemen.

Onder het neuken sloeg hij haar hard tegen haar billen. Plotsklaps trok hij aan haar paardenstart waardoor ze haar hoofd omhoog voelde trekken. De ruige behandeling zweepte Madeleine op en ze riep: Gebruik uw hoer zoals u wilt, gebruik me, spuit me vol!

Grote stralen sperma spoten Madeleine’s lustgrot vol. Hij liet hem nog een aantal minuten in haar toen ze voelde dat de harde lul langzaam aan slap werd. Hij liep om haar heen en bood hem aan. Madeleine had nog nooit in haar leven sperma geproefd. Talloze mannen had ze versleten maar zij gebruikten altijd netjes een condoom en zorgden er, op haar instructie, zelf voor dat het werd opgeruimd.

Met een gemixt gevoel van geilheid en walging slikte ze het goedje door. Het goedje smaakte zoutig. Het besef drong tot haar door dat ze voor het eerst in haar leven sperma had geslikt. Ze was inderdaad een hoer. Te gebruiken naar de wil van haar meesteres en meester. De man hield zijn hand onder haar kin en richtte haar gezicht naar hem. De man borg goedkeurend zijn zaakje op en gaf alle aanwezigen nog een hand. De meester had Madeleine alweer rechtop laten staan en ze voelde hoe haar benen trilden.

De man had haar zo hard geneukt dat ze net niet klaar was gekomen. Ze stond nu te soppen en trillen van geilheid. Het zaad stroomde uit haar kutje langs de binnenkant van haar dijen. De meesteres keek goedkeurend en zei: Madeleine opende haar mond en zoog het goedje van de zweep en slikte het door.

Genoegzaam knikte de meesteres. Een vrouw stond op en liep op Madeleine toe. Ze keek de meesteres aan en vroeg: Als ze een goede slavin wil worden zal ze overal van moeten houden. Ze trok er hard aan zodat Madeleine op haar knieën werd gedwongen.

De vrouw bukte en haar hoofd was vlak voor die van Madeleine. Madeleine keek op en keek de vrouw in haar gezicht. De vrouw was ouder dan haar. Madeleine schatte dat ze eind vijftig of begin zestig was. Ze was in het bezit van een bijzonder volle boezem zoals uit haar decolleté bleek. Ze had een vriendelijk gezicht maar dat veranderde toen Madeleine haar recht aankeek.

Ze draaide haar hoofd naar de meesteres en vroeg verontwaardigd: Daar was haar plaats. Ik had dat niet mogen doen. Je hebt nog niets voor me gedaan slet en je wilt dat ik jou nu al vergiffenis schenk.

Wat denk je zelf slet? Ze kreeg een tik tegen haar borsten en de meesteres vroeg opnieuw: Ik wil dat je nu direct naar mevrouw kruipt en je excuses aanbiedt. Je vraagt vervolgens aan mevrouw welke straf zij passend vind voor jou. Ze krijgt van mij de vrije hand! De vrouw had ondertussen haar plaats aan de tafel weer ingenomen.

Madeleine had vanuit haar ooghoeken gezien waar ze ongeveer ging zitten. Met haar hoofd naar beneden kroop ze op handen en voeten richting tafel. Ze voelde hoe bij elke pas de buttplug tussen haar billen schommelde. Ook voelde ze nog het sperma van tussen haar schaamlippen druipen. Ze had gelukkig gezien dat de vrouw paarse suède pumps droeg. Daar zag ze er maar één paar van onder de tafel. Dat zou haar doel zijn.

Met gebogen hoofd kroop ze dichterbij. Toen ze voor haar plek bij de tafel was gekomen richtte ze zich op. Ze ging op de voorgeschreven wijze op haar knieën met gebogen hoofd voor de vrouw zitten. Ze had, zoals voorgeschreven, haar handen achter haar rug. Madeleine zei op nederige toon: Ik bied u mijn nederigste excuses aan en heb straf verdiend. Welke straf vindt u passend mevrouw? Ze schoof de stoel naar achteren en draaide zich om.

Ze liep naar de tafel die achter haar stond en liet haar blik over de verzameling speeltjes gaan. Ze pakte een rode paddle en zwiepte hem een paar keer door de lucht. Ze testte de flexibiliteit van het brede stuk leer door hem een paar keer te buigen. Ze nam weer plaats achter de tafel. Madeleine wachtte nog steeds op haar plaats, wat de vrouw van plan was.

Ze liep op Madeleine toe en zei: Madeleine leek nu wel op een hondje die braaf op zijn achterpootjes in de houding zat met een bot in zijn bek. De vrouw ging met gespreide benen voor haar staan en begon met de opdracht: Je kruipt zo dadelijk naar het begin van de rij tafels en klimt op de tafel.

Kruip over de tafel en vraag aan elke persoon aan deze tafel of ze elke bil van jou vijf maal willen spanken met de paddle die je in je bek hebt. Je draait je om en bied je billen aan. Je telt hardop mee zodat wij dat niet hoeven doen. Fout tellen betekent opnieuw beginnen, net zo lang dat je goed hebt.

Daarna bedank je hem of haar vriendelijk. Als je de hele tafel hebt gehad kruip je terug naar mij waar je ter afsluiting van deze straf een opdracht krijgt. Ga nu slet en maak je meesteres trots! Met de paddle tussen haar tanden zette ze een knie op de eerste tafel. Ze hief zich erop en legde als een hondje de paddle neer voor de eerste gast. Het was een brede gezette man met een zwart ringbaardje. Zonder hem aan te kijken vroeg Madeleine: Ze was nu volledig gespreid en de buttplug stak duidelijk zichtbaar uit haar kontgat.

Madeleine zette zich schrap. Ze hoorde hoe de man zijn stoel naar achteren schoof en de paddle van de tafel pakte. Ze voelde dat hij zijn grote zweterige hand op haar billen legde en er even over wreef. Toen zwiepte de paddle door de lucht en voelde ze de het leer tegen haar billen. Het vlees trilde en drilde onder de platte strook leer. Opnieuw was daar het zwiepende geluid door de lucht. De man werkte genoegzaam beide billen af.

Ook voelde hij daarna nog even aan haar kut en wreef over haar klit. Het maakte Madeleine geil voor de tweede ronde. Ze draaide zich na de tiende tel om en zei: Ze bood zich opnieuw aan bij de volgende gast die het ritueel herhaalde. Opnieuw draaide ze de voorgeschreven riedel af en ontving tien tikken op beide billen. Op deze wijze werkte ze nog drie vrouwen en vijf mannen af.

Als laatste was een goed uitziende man aan de beurt. Hij was echt het type waar menig vrouw op zou vallen. Een goed gevormde dertiger met blond haar en helblauwe ogen. Inmiddels brandden de billen van Madeleine en kon ze nauwelijks haar tranen nog bedwingen. Een paar sliertjes mascara waren al vanuit haar ooghoeken uitgelopen. Ze hadden strepen op haar wangen getrokken. Ze had er een paar keer aan gedacht het safe-woord te roepen zodat ze de kwelling kon laten ophouden. Het zat echter niet in haar genen om op te geven.

Ze was altijd een doorzetter geweest en zou ook nu niet ophouden. Daarnaast genoot ze ook wel een beetje van de straf. Elke man of vrouw beroerde ook haar kutje, wreef even over haar tepels of beroerde haar klitje.

Het maakte dat ze op het randje klaarkomen bleef hangen. Het was een vreemd spel van pijn en genot. Ze had nooit verwacht dat haar lichaam hier zo naar had gehunkerd. De eerste personen hadden haar niet zo hard geslagen maar naarmate ze verder kwam voelde elke tik heftiger aan. Ze kwam aan bij de laatste man.

Met trillende stem vroeg ze: De man bekeek haar rode billen en knipoogde en maakte een gebaar naar de meesteres.

Die knikte bij wijze van toestemming. Haar billen brandden en ze zou er alles voor geven om niet nog eens tien slagen op haar roodgeslagen billen te ontvangen. Ze waren erg gevoelig geworden en ze zou deze les niet weer vergeten. Ik wil het nu weten! Ze beet op haar lip om zich schrap te zetten voor de eerste tik. De man voelde even wat aan haar borsten en trok aan haar tepels. Toen hief hij zijn arm en liet de paddle terecht komen ter hoogte van haar tepel. De man ging echter onverminderd verder en na zeven tikken vroeg hij: Met trillende stem zei ze: Wilt u zo goed zijn opnieuw te beginnen?

Bij elke volgende slag koos hij een blank plekje. Tegen de tijd dat Madeleine ‘vijftien’ riep waren beide borsten, net als haar billen, rood aangelopen. Daar richtte ze zich met pijn op om in de voorgeschreven wijze voor haar te knielen. Ze vouwde haar armen achter haar rug en rapporteerde: Zij dient zich nederig op te stellen en te voldoen aan de wensen van de meesteres en haar gasten.

De vrouw keek opnieuw op haar neer en zei: Als beloning voor je harde werk zal ik je rode plekken verzachten. Ze wenkte en twee van de mannen droegen een apparaat naar het midden van de U-vorm en namen weer plaats achter de tafel. Ze schonken zichzelf een glas wijn in en wachtten welk schouwspel er nu voor hen werd voorbereid. De vrouw haakte een ketting aan haar halsband en Madeleine werd als een hondje meegetrokken naar het apparaat.

Daar aangekomen riep de vrouw: Het was een omgebouwd fitnesstoestel. Het was een laag bankje waar je normaal gesproken op ging liggen om een halter met gewichten naar boven te drukken. De halter was echter aan het apparaat vast gelast en de gewichten verwijderd. Het bankje was iets verlengd waardoor het gedeelte waarop je kon liggen achter de halter uitstak. Aan de halter en poten van het bankje waren verchroomde ringen gelast.

Ze stapte over het bankje, ging op het gladde leer zitten en liet zich langzaam achterover zakken. Het koude leer maakte dat er een rilling door haar lichaam trok. Ze liet haar hoofd rusten op het bankje en ze staarde nu, langs de halter, naar het hoge en prachtig versierde plafond.

De vrouw stond naast haar, pakte haar polsen en boeide ze aan een paar ringen onder het bankje. Vervolgens pakte ze de rechter enkel en haakte een ketting aan haar boei vast. Het andere eind van de ketting haakte ze vast aan de buitenste ring van de halter. De vrouw herhaalde zwijgzaam haar werkzaamheden met haar linkerenkel. Toen deed ze een stap achteruit en aanschouwde haar werk.

Madeleine lag op haar rug. Beide benen werden naar achteren getrokken zodat ze helemaal open lag. Er was geen druk meer op haar knieën en billen. De grote buttplug stak nog steeds van tussen haar roodgeslagen billen.

Haar polsen waren geboeid aan de poten onder het bankje. Weerloos staarde Madeleine naar het hoge plafond. De vrouw pakte een zalf van de tafel en smeerde Madeleine’s billen ermee in. Het brandende gevoel werd direct verlicht. Ze herhaalde de handelingen bij haar geschaafde knieën. Zonder dat het van haar gevraagd werd zei Madeleine: De vrouw liep om haar heen en aaide de binnenkant van haar dijen. Af en toe beroerde ze de schaamlippen en streek ze er lichtjes over heen.

God, wat voelde dat lekker. Madeleine werd weer opgepompt en voelde hoe het bloed weer door haar borsten, schaamlippen en aderen stromen. Ze kreeg het heet onder de handelingen van de oudere vrouw. Ze streelde en aaide Madeleine nu al zeker een kwartier, schatte ze. Haar borsten, tepels en dijen werden gestreeld maar het enige plekje wat ze onberoerd liet was haar klitje. Madeleine hijgde en kreunde en had zo een verlangen. Ze wilde klaarkomen, meer dan ze ooit had gedaan.

Plagend vroeg de vrouw: Je zult het moeten verdienen! In haar e-mails had ze aangegeven dat ze niet lesbisch of bi was. Ze had gedacht dat het wel duidelijk zou zijn en had op het formulier waar je moest aanvinken wat je absoluut niet wilde deze vraag overgeslagen. Ze had er toch eerder over gehad in haar e-mailwisselingen en mensen moesten maar lezen! Die houding bij het invullen van het formulier maakte dat de meesteres nu niet ingreep.

Voor haar was het ingevulde formulier heilig en Madeleine had veel zaken niet aangevinkt maar een hele e-mailboom bijgevoegd van eerdere contacten.

Waarschijnlijk met de intentie dat de meesteres het daar maar uit moest zoeken. De meester en meesteres hadden het wel besproken maar ze hadden een hekel aan luie mensen, zoals Madeleine nu zou leren.

Een goede nieuwe uitdaging hadden ze onderling gezegd. Stotterend en bibberend antwoordde Madeleine: Ik ben niet lesbisch of bi! Ze pakte het ingevulde intakeformulier en dreunde alle zaken op die Madeleine had aangevinkt die niet met haar mochten gebeuren. Ze sloot af met: Goede uitdaging voor haar!

Madeleine had nog nooit kut gelikt en had geen intentie er aan te beginnen maar voordat ze kon protesteren kreeg ze een rode balgag in haar mond geduwd en werd dit met een strak elastiek achter haar hoofd getrokken.

De vrouw begon zich nu langzaam met een glimlach op haar gezicht uit te kleden boven Madeleine’s gezicht. Madeleine probeert van de vrouw weg te kijken maar de vrouw blijft haar aankijken en likt langs haar rood gestifte lippen. Langzaam begint ze haar witte blouse te ontknopen.

Kort daarna volgt haar BH en twee grote hangborsten vallen uit de cups. Speels laat ze de zware meiden boven Madeleine’s gezicht hangen. Ze reikt opzij en Madeleine hoort een rits naar beneden gaan. De vrouw stapt uit haar rok en een bruine panty die tot over haar zware buik is opgetrokken wordt zichtbaar.

Ze trekt haar benen op en haakt haar paarse pumps van haar hakken. Netjes zet de vrouw ze links en rechts van het bankje ter hoogte van Madeleine’s gezicht. Ze rolt de panty af en een paarse zijden slip wordt zichtbaar. Ze stapt uit de slip en Madeleine ziet de oudere vrouw boven haar staan. Tussen haar schaamhaar hangen een paar grote schaamlippen. Langzaam trekt ze beide schaamlippen uiteen en het vocht parelt al tussen haar schaamlippen.

O God, ze moet deze oudere vrouw beffen. Ze wil uitschreeuwen dat dit niet is wat ze wil maar de balgag verhinderd haar tot spreken. Dan stapt de vrouw in haar hoge pumps, links en rechts van het gezicht van Madeleine. Ze kijkt nu recht in haar kruis. De vrouw kijkt naar beneden, glimlacht en fluistert: Deze ziet de natte spleet steeds dichterbij komen.

Dan voelt ze hoe de natte schaamlippen zich over haar lippen en langs haar neus schuren. Voor het eerst in haar leven ruikt ze de kut van een andere vrouw en ze kan er niets tegen doen. Ze weet niet of ze er van walgt of dat het haar genot geeft. Ze ruikt slechts de kut van een andere vrouw die met haar schaamlippen over haar gag wrijft en haar rood gestifte lippen met haar schaamlippen bevochtigd. Is het de gedwongen situatie dat maakt dat haar bloed sneller gaat stromen of is het de opwinding van een nieuwe sexuele ervaring?

Madeleine worstelt en trekt aan de kettingen en draait haar hoofd. Ze moet haar duidelijk maken dat ze dit nog niet wil! Ze ziet dat de vrouw iets krijgt aangereikt. Ze staat op en zegt: De oudere vrouw frommelt er even aan en het is duidelijk dat het een enorme strap-on is. Een enorme paarse dildo bungelt nu tussen haar benen. De vrouw buigt zich voorover en fluistert in Madeleine’s oor: Ik zal je vertellen wat we gaan doen: Ik zal zo dadelijk je gag verwijderen.

Daarna zal ik naar achteren lopen voor je knielen en zal je met de strap-on langzaam beginnen te neuken. Waag het overigens niet om zonder toestemming van je meesteres klaar te komen! Tijdens het neuken zal je mij smeken of je mijn kut, kont en tieten mag likken en zuigen. Dat is je eerste optie. Gezien je gedraai net kan je ook voor optie twee kiezen. Je smeekt je meesteres of je alsjeblieft niet hoeft te likken. Als alternatief trek ik de buttplug eruit zal je met de strap-on in je reet neuken tot je zo ver openstaat dat ik de mannen mijn plek laat innemen om je hol vol te spuiten.

Aan jou de keuze muts. En vergeet me achteraf niet te bedanken. Ik zal je een minuut geven om na te denken terwijl ik een slokje van mijn glas wijn neem. De vrouw stond op en liep naar de tafel om het kristallen glas met het rode vocht in één teug achterover te gieten. Madeleine’s gedachten schoten alle kanten op maar ze wilde echt niet dat die enorme dildo in haar achterste belandde.

Toch vond ze het ook geen vooruitzicht de oudere vrouw te beffen. Verdomme, ze moest er zelfs om gaan smeken. Haar gedachten sprongen nog steeds van links naar rechts. De vrouw grijnsde en liep na een minuut terug naar Madeleine. Ze bukte en liet haar borsten speels boven Madeleine’s gezicht hangen toen ze de elastiek vanachter het hoofd van Madeleine trok. Ze knipoogde naar Madeleine toen ze met de balgag in haar hand opstond. Ze liep naar het andere einde van het toestel en legde een kussentje op de grond waar Madeleine’s benen gespreid de lucht in staken.

Heel demonstratief showde ze de paarse dildo aan het publiek. Deze reageerden door te klappen. Protesteren had blijkbaar toch geen zin. De vrouw knielde op het kussentje en keek met een glinstering in haar ogen naar de vrouw die met wijd gespreide benen voor haar lag. Ze streelde even over haar buik en beroerde de binnenkant van Madeleine’s dijen. Een kleine rilling trok door haar lichaam. Toen spuugde de vrouw en wreef het met de kop van de enorme dildo uit over Madeleine’s schaamlippen.

Speels liet ze de kunststof eikel tussen haar schaamlippen doorgaan maar ze drukte hem er nog niet in. De beweging maakte Madeleine ongewild geil. De mix van een onmogelijk keuze en deze geilheid maakte dat ze minder helder en objectief meer nadacht. Langzaam begon ze opnieuw te kreunen en te hijgen. De vrouw bleef met haar spelen en af en toe liet ze alleen de kop naar binnen glijden maar duwde ze niet door. Madeleine was zo door haar eigen gevoelens in beslag genomen dat ze alle regels vergat.

De opmerking zette haar weer in de richting. Ze liet even haar camera zakken. Ga maar bij haar smeken! Madeleine probeerde haar hoofd een beetje op te tillen en keek naar de vrouw die met een grijns naar haar keek.

En een blik in haar ogen had van “Vraag maar”. Dat was ook precies wat Madeleine van plan was. God, ze was zo geil. Ze kon het niet meer houden. De vrouw liet de dildo nu helemaal in haar glijden en begon nu met langzame halen haar kut te neuken. Ze keek Madeleine nog steeds aan en genoot van de macht die ze over haar had.

Ze antwoordde Madeleine niet maar voerde het tempo met de minuut op. Madeleine hijgde en kreunde en kermde nu als een krolse kat: De grote geribbelde dildo pompte op en neer in haar kut, haar kittelaar brandde, haar buik gloeide en. Laat u me alstublieft komen! Stond op, ging naast haar staan en duwde drie vingers bij Madeleine binnen en begon snel haar G-spot te masseren en riep: Een gierend brandend gevoel van verlangen ontlaadde zich in haar binnenste.

Ze begon te schokken en voor het eerst in haar leven kwam Madeleine spuitend klaar. Grote stralen persten zich uit haar kut en spoten in een boog door de zaal. De oudere vrouw bleef door gaan haar kut te masseren en het leek alsof ze volledig leeg liep. Een nieuw straal verliet in een boog haar lichaam. Madeleine gilde het uit.

Zo’n orgasme bestond gewoonweg niet. Nog nooit in haar leven had ze dit mogen ervaren. Haar lichaam trilde en schokte. Toen was daar de rust. Het gevoel na de uitbarsting. De vulkaan in haar doofde langzaam. Het besef wat ze had ondergaan. De oudere vrouw zag het en liet Madeleine nog tien minuten begaan. Zo een gelukzalig moment kon ze niet verstoren.

Toen was het echter tijd voor zichzelf. Ze haakte de musketonhaken los en ze zette Madeleine’s voeten op de houten vloer. Eerst de rechtervoet, daarna de linker. Ze haakte de polsboeien los en liet Madeleine opstaan van het bankje. Madeleine trilde toen ze haar benen lichtjes uiteen zette en de handen in haar nek vouwde.

Het bloed begon opnieuw te stromen. De vrouw liep naakt en op haar hoge paarse pumps om haar heen. Madeleine zag dat de vrouw ondanks haar leeftijd nog redelijk strak in haar vel zat. Het besef drong tot haar door dat ze beloofd had alles te doen wat deze vrouw haar ging opdragen. Het maakte dat opnieuw een gevoel van angst voor het onbekende en geilheid door haar lichaam trok.

De vrouw ging nu recht voor Madeleine staan. Nooit in haar leven zou ze een vrouw op een dergelijke manier kussen. Het was voor deze middag nog niet eerder in haar opgekomen. Ze had het ook duidelijk geschreven in haar e-mails voordat ze de afspraak had gemaakt.

Ze had een belofte gedaan en het was onomkeerbaar. Ze trilde en keek in de ogen van de vrouw. Die knipoogde en lachte gemeen tegen haar. Plotsklaps hoorde een harde pets tegen har achterste. Ze voelde hoe een trilling door haar rode billen trok en het vlees drilde een beetje na. De meesteres stond achter haar en riep: Bukken en terugtellen vanaf tien! Het geluid van een paddle die tegen een achterwerk belandde vulde de ruimte.

Toen ze bij zeven waren vroeg de meesteres: Madeleine had geen flauw idee wat ze moest kiezen. Ze had het nog nooit eerder gezien en koos voor het setje zonder gewichten. Dat leek haar minder pijnlijk. Madeleine hield ze naar boven en zonder pardon knipte de meesteres de klemmen op haar hard geworden tepels.

Ze liet de ketting vallen. Het andere uiteinde met klemmen kwam ter hoogte van haar kruis. De meesteres bukte en tikte tegen haar dijen en riep: Toen voelde ze hoe de meesteres de klemmen op haar schaamlippen zette. De ketting kwam strak te staan en bij elke beweging die Madeleine maakte werd er afwisselend aan haar schaamlippen of tepels getrokken. Zoals haar geleerd was zei Madeleine: Opnieuw kwam de vrouw met een grijns op haar gezicht voor Madeleine staan en herhaalde: Ze voelde hoe het warme vlees en het vet van de lipstick over de hare gleed.

Een elektrische schok trok door haar lichaam toen de vrouw haar tong bij haar naar binnen liet glijden. Ze voelde hoe de handen van de vrouw bezit namen van haar billen en rug. Ze was nu in een innige omhelzing met een andere vrouw. Hun beider tongen waren verwikkeld in een sensueel spel! Madeleine had nog steeds enige schroom maar liet zich meevaren in deze nieuwe uitdaging. Haar tepels prikkelden onder de innige omhelzing en de tepelklemmen. Ruim tien minuten bleef de vrouw haar kussen. Haar handen voelden elk plekje van Madeleine’s lichaam.

Toen stopte ze plotseling en keek Madeleine recht in haar ogen en zei: De vrouw ging op de rand van het bankje zitten en maakte met haar vinger een wenkend gebaar. Op handen en knieën kwam ze naderbij gekropen en zag de vrouw met gespreide benen en omhoog geduwde borsten op haar wachten.

Bij elke stap trok de ketting aan haar tepels en schaamlippen. Het gaf haar weer dat gemixte gevoel. Ze was nu nog maar tien centimeter van de tepel verwijderd.

Ze opende haar mond en voelde hoe haar lippen het vlees van de vrouw omsloten. De tepel lag tegen haar tong en ze voelde hoe hij onder haar behandeling groeide. Na een minuut op haar rechtertepel te hebben gezogen switchte ze naar de linkertepel. Madeleine zoog harder en wisselde nu beide tepels af. Toen liet de vrouw zich achterover zakken en riep: Zorg dat ik kom!

Eerder mag je niet stoppen! Madeleine keek er angstig naar maar wist dat ze niet mocht aarzelen. Zo langzaam ze kon kuste ze een weg richting het kruis. Ze rook de geur van kut en instinctief wist ze waar ze het moest zoeken alleen hield iets haar nog tegen.

Ze kuste nu de omgeving rondom de schaamstreek. Ik houd van langzaam! Toen was daar het moment gekomen dat het niet langer mogelijk was te vertragen. Ze voelde hoe haar tong de onderkant van de schaamlippen raakte op het punt waar ze samenkwamen.

Met een lange haal schuurde haar tong tussen de schaamlippen door naar boven waar ze kort op de kittelaar zoog. De vrouw gaf een harde kreun en Madeleine voelde hoe de vrouw haar hoofd vast pakte en hard tussen haar kruis drukte. Haar mond werd nu op haar kruis gedrukt en Madeleine voelde de natte schaamlippen en haar in haar mond.

Haar tong flitste tussen de lippen door en ze proefde de vrouw. Ze had nooit gedacht dat het haar opgewonden zou maken. De vrouw liet haar hoofd los en begon aan haar tepels te trekken. Madeleine likte nu alsof ze een kind was dat net haar eerste lolly had gekregen. Minuten lang likte en zoog Madeleine aan haar kittelaar. Toen trok de vrouw haar benen op en hield ze vast in haar knieholte. De vrouw lag nu volledig open en ze riep: Ze kon niet helder meer nadenken en bewoog haar hoofd naar beneden.

Ze likte over het kontgaatje van de vrouw en likte door tot aan haar kittelaar. Opnieuw herhaalde Madeleine de handeling, en nog eens en nog eens en. Madeleine bukte en stak haar tong in haar kleinste gaatje en begon te likken en te draaien met haar tong. De vrouw was nu buiten zinnen en masturbeerde haar klit met haar eigen vingers. Minutenlang ging dit door totdat ook haar explosie volgde.

Madeleine voelde het vocht tegen haar voorhoofd spuiten. Seconden later zette Madeleine haar mond op de heftig spuitende kut. Ze voelde hoe het vocht in haar mond spoot. Ze klemde haar benen bij elkaar en Madeleine had ook geen andere keuze dan haar mond op de spuitende kut te houden. Voor het eerst in haar leven slikte ze het geil van de andere vrouw door.

Het gaf haar een even walgelijk als geil gevoel. De pijn van de tepelklemmen was een moment volledig weggevloeid. De vrouw kwam rechtop zitten en zei: Madeleine dacht dat ze het goed had gedaan maar was verrast door het bevel. Gauw nam ze de voorgeschreven houding aan. Ze spreidde haar knieën licht van elkaar en vouwde haar handen achter haar rug en boog haar hoofd naar beneden zoals van een nederige slavin mocht worden verwacht. De vrouw trilde op haar benen en was nog steeds in een soort extase.

Ze stond op en pakte de paardestaart van Madeleine beet en trok haar hoofd naar achteren zodat ze naar de vrouw keek. Madeleine opende gedwee haar mond maar was niet voorbereid op wat er nu kwam.

Ze voelde hoe de tepelklemmen aan haar tepels en schaamlippen trokken. Toen zag ze hoe de vrouw haar handen naar haar schaamlippen liet zakken en ze trok haar beide schaamlippen vaneen. Toen stroomde de gouden regen op haar neer. Ze voelde de warme natuurchampagne over haar gezicht stromen en haar mond vullen. Met al haar wilskracht kon Madeleine haar mond open houden en het warme vocht kletterde op haar neer.

Seconden later hield de warme stroom op en keek de vrouw glimlachend op haar neer. Er was een stilte in de zaal en een erotische spanning hing in de lucht. Ze liep om de tafel en trok vervolgens haar kleding aan en nam vervolgens zwijgend plaats aan de tafel. De andere aanwezigen keken zwijgend toe.

Opeens barstte een luid applaus uit en nam ze de complimenten van de anderen in ontvangst. Madeleine voelde hoe er seconden later vier emmers water over haar werden uitgegoten.

Prompt kreeg ze kippenvel en haar tepels werd hard onder het koude water. Ze kwam gelijk weer bij zinnen. Veel tijd om erover na te denken kreeg ze niet. Toe aan wat ruigers? Mijn vaste domi XL top zoekt een jong gastje die geil vindt om als een teef geneukt geworden, aangezien ik al jaren de vaste slet ben van deze stoere ruige top is de kans groot dat ik ook over je heen ga in opdracht van de domi Mijn domi kerel heeft een zwak voor stoere tengere boys, Nikes wortd gewaardeeerd; deze is oproep is voor echte bttms!.

Hallo, ik twink 19 jaar, 1m75, 60 kg die graag eens een wilde nacht of nachten wil beleven met een monster penis. Wil graag dat mijn gaatje wordt open geramd!! Je mag lekker dominant zijn of juist niet.

Ik hou van je penis stevig te zuigen waarna jij me elke hoek van de kamer laat zien. Stuur me een mailtje met een fototje! Hallo ik ben Mark 56 jaar. Ik ben een zeer onderdanig en bied mij aan als slaaf die voor alles gebruikt kan worden. Zoals huishoudelijk werk, voor sex, sm, gewillig voor uw gasten enz Ik heb geen taboes en ik zoek bij voorkeur ouder en als het klikt voor regelmatig! Dan hoor ik dat graag! Ben leuke verzorgde dertiger zoek contact met toffe jongens tot 26 jaar mail je graag dan ben je niet aan het juiste adres wil je vlug een sexdate dan ben jij de persoon die ik zoek!

Ik ben een jarige jongen uit omgeving Rotterdam ben al eventjes aan het zoeken naar een vaste domi daddy. Ben een blanke jongen van , 63kg, wel rond kontje al zeg ik het zelf hihi Ik ben jammer genoeg wel nog maagd en dit ben ik ook gebleven omdat de meeste een keer seks willen en meer niet.

Het lijkt me leuk een vaste weekend jongentje te worden ik kan namelijk elk weekend verplaatsen. Wat mij nogal opwind kwa fantasie is gedwongen of vastgebonden en geblinddoekt, dingen op commando moeten doen voor u, en ben heel erg benieuwd hoe het voelt als iemand voor het eerst in me komt.

Hoop wat van u te horen, mvg Terry. Ik zoek een vaste sexvriend! Om lekker mee te knuffelen, zoenen en strelen. Een man om lekkere sex mee te hebben! Ik zoek een lekkere dikke geschoren blanke lul van 18 cm of meer om te pijpen en om mij te neuken, Twee mannen lijkt me ook wel geil Leeftijd maakt niet uit! App je me dan, graag met foto van je paal!

Ik zoek geen sexmaatje, maar iemand die meer ervaren is in andere vormen van sexbeleving Ik sta voor alle ideeen open Ben onervaren op het gebied van andere dingen beleven Wie heeft er ideeen of fantasieen? Wie wil dat met mij delen? Wie wil dat samen met mij doen? Leeftijd maakt niet uit. Dus ik zoek niet samen seksen of rollenspellen Zelf ben ik een keurige vrolijke informele vent. Zelf heb ik nog geen ervaring met een man en daar wil ik snel verandering in maken.

Ik kan altijd ontvangen dus wanneer maakt voor mij niet uit heb altijd tijd! Stuur me zo snel mogelijk je gegevens en foto's en wie weet nodig ik jou hier uit ;-. Geile man, , 68kg, 18x3 gaat Zondagmiddag naar Eros sauna in Oostende. Zoekt geile man met een grote dikke penis, groter dan 18, 20 cm. Die ik lekker kan afrijden en afzuigen. Ik ben zeer lang opzoek naar sex met een man of transsexueel! Voor een geil vast sexmaatje! Ik ben BI, heb homo gevoelens wie gaat me ermee helpen?

Zou graag met jonge knaap willen spelen. Geen ervaring met mannen. Lijkt me leuk als we samen jou hond uit laten. Welke lieve vriendelijke bi-man? Dit is je lul tegen of onder de voorhuid van mijn lul leegspuiten, eikel tegen eikel dus.

Ik zou het heerlijk vinden als je grommend en kermend je hete zaad diep tegen mijn eikel-kop spuit, terwijl onze hete zakken tegen elkaar slaan.

Je leeftijd vanaf 18, hygiene staat voorop, en smerige geile taal uitslaan is heerlijk, maar ook knuffel en zoenen. Ook een stel mag reageren. Reageren als je ook in het Oosten woont. Ik ontvang alleen bij me tuis en kan ook overdag. Ik heb zo een zin wil jij mij naakt masseren en lekker klaarkomen. Mmmm jij ook naakt ben zo geil. Mail me taran hotmail.

Hoi mannen, Ik ben een nette man van 48 jaar uit de regio Groningen, heb geen ervaring met mannen maar wil dat wel eens meemaken! Welke ervaren man vindt het geil een onervaren man les te geven?

Ik hoor het graag, ik kan niet ontvangen! Hoi, ik heet Mike bied mij aan voor seks tegen een vergoeding voor veel in en ook bespreekbaar! Blauwe Ogen, ik heb geen baard bril of snor, heb donker blond haar, onbehaarde body en een glad geschoren paal van 21 x 6 cm.

Ik weeg 80kg , en ben lang. Hygenisch en verzorgd en discreet. Ik pijp laat mij pijpen! Met mij is een trio mogelijk buiten seksdate foto en filmshoot. Ik sta open voor suggesties mail mij Mr Md uit Limburg stelt je dit voor: Ben single man met geen man man ervaring maar wil dit wel op doen, wie kan mij daar mee helpen wil ook lekker met een lul spelen lijkt mij wel geil, kan eventueel ontvangen regio Papendrecht Zuid-Holland, hou van naaktstrand waar ik ook regelmatig kom met mooi weer.

Bij welke liefst oudere man, vrouw, meerdere mag jarige mollige man zich komen aftrekken? Als je met minstens 2 bent mogen jullie mijn mond gebruiken. Regio St Truiden, Tienen, Leuven. Ik kan niet ontvangen! Ben een gewillige bttmguy Ga morgen naar erotic Heb evt ook een plekje vrij in me tent Camping kosten voor je zelf Ben cm voor veel in Bttmversa meet bttm.

Ik heet Royke80, ben 37 jaar oud en woon in Limburg. Ik fantaseer al langer over Sex met een man. En nu wil ik graag eens weten hoe het voelt om een Pik in mijn Kont te hebben. Dus lijkt het je Geil en kun je ontvangen. Zoek een man met geduld om mij in te wijden in de mannenliefde. Zou dolgraag een man voelen, horen en zien klaarkomen door strelen, kneden, aftrekken, likken, pijpen. Wil dit natuurlijk ook allemaal zelf beleven. Leeftijd speelt geen rol. Ben gehuwd kan dus niet ontvangen.

Even wat over mezelf: Hou van crossdressing en meer. Ophalen en afzetten is een must! Ik heb mooie lingerie om aan te doen. Ik zoek ook tevens mannen die in mij willen investeren, daarmee bedoel ik leuke kleren kopen en mij meer bijleren. Ik ontv je geheel naakt of lingerie ben voor veel in gewillig en onderdanig Laat me graag goed diep neuken pijp je diep wil sperma in me kontje En trio sla ik ook niet af anaal al goed genomen ook al gefist pak me schatjes Whats app me Lig klaar met homokutje open Vraag kleine vergoeding door dat ik in Bewindvoering IT en geen geld Heb ook een dildo 23 cm Schatjes neuk me ben er voor jullie genot.

Hey ik ben een jonge tiener die perverse top s zoekt om mij te gebruiken waar en hoe ze maar willen voor camera en het daarna uploaden, ik heb geen eisen behalve dat je van jonge tieners moet houden natuurlijk ; Mijn kik is: Ik man 43 jaar rechts op foto zoekt in omgeving hoorn man voor eerste gaysex ervaring voor aanstaande zondag 16 juli laat in de middag. Ik zoek man jaar voor mijn eerste hete gaysex ervaring. Ik ben iedere zaterdagmiddag in eroticacinema Amersfoort om te pijpen door gloryhole.

Wie steekt zijn lul door hole en laat zich klaar pijpen tot het einde? Spuit je zaad in mijn bek of over mijn smoel. Onderdanige man zkm dominant. Ik zal je voeten, oksels, ballen, kont en je lul moeten likken en je zaad en pis drinken. Ook zal ik je agressieve gedrag moeten dulden. Ik ben overdag vaak te vinden bij dagrecreatie de Leyen, Bilthoven.

Ik vind het super geil in het bos mannen te verwennen, lekker samen aftrekken, jouw pijpen en evt. Ik ben zaad geil! Voor de liefhebbers, draag ik af en toe geile lingerie. Wil jij mijn eerste man zijn??? Ik wil het proberen lijkt mij geil.

Ik ben blond, heb blauwe ogen, 40 jaar 1. Het is mijn stille gedachten KiK Messenger gebruikers naam is: MAAR vrouwen die een wilde ontmoeting willen??? Ik vind het heerlijk om met een jonge slanke knul te spelen die een klein, slap, onbesneden lulletje heeft en daar een beetje verlegen over is.

Klinkt een beetje pedo, maar ik zoek een volwassen man, geen minderjarigen! Onze ontmoeting is gelijkwaardig! Ik ga je verwennen en er is niets verplicht! Ik ga me ook met je kontje bemoeien, als je dat wilt. Maakt niet uit of je homo of bi bent.

Altijd discreet, ik ontvang in Delft en onze ontmoeting blijft altijd geheim. Ik hoef geen privegegevens van je weten. Hallo, wie komt er bij mij op de bank zitten en geile dingen met elkaar doen!

Ik ben al naakt! Je mag me app Hey ben jij ook zo geil en heb je zin in seks app me dan voor stoute avontuurtjes ik doe alles pijpen slikken en ik word graag in mijn kont geneukt. App of bel me snel!! Hoi, Mijn naam is Marcel, ben 23 jaar, 1,85 70kg, verder ben ik onbehaard, hygienisch en atletisch gebouwd.

Ik ben opzoek naar een donker getinte verzorgde man van max 40 jaar. Verder ben ik onderdanig en ben jij de baas over mij. Ik doe wat jij zegt sta voor veel open alles is bespreekbaar behalve plas en poepsex. Wil graag ontmaagd worden door een Big Black Dick. Ben jij die donkere man met een flinke pik die mij eens lekker onderhanden wil nemen?

Dan hoor ik graag van je! Ik kan je alleen ontvangen, woonplaats Zeeland. Vaker afspreken is ook mogelijk. Ik vraag verder geen vergoeding! Hoi ik ben Willem uit Haarlem en wil hard geneukt worden en lekker over mijn gezicht gespoten worden hou ook van lekker plas over mijn gezicht en poep sex vind ik ook lekker.

Hoi ik ben Willem en wil door 10 mannen geneukt worden met condoom maar spuiten in mijn mond bel als je wilt neuken en klaar komen in mijn mond Ik ben op zoek naar een Top, maar ook in voor trio, buitensex, bare, alles is bespreekbaar! Ook slikken, bondage, plasseks Hoi ik ben een bi sletje van Ik ben voor veel in en zeker dol op het snuiven van poppers. Kan mij alleen verplaatsen. Hallo mannen ik ben Glenn, en ik ben een lekkere bottom. Ik ontvang graag mannen bij mij aan huis. Ben jij die man?

Reageer dan op dit nummer, of mail mij met foto. Hallo mannen, ik ben een bottom, ik zoek via deze weg een man die mij regelmatig komt neuken.

Ik kan namelijk thuis ontvangen, dit is geen probleem. Ik ben bereikbaar op dit nummer maar je kunt mij ook een mail sturen, liefs met foto. Zoek voor regelmatige afspraken tops die ik mag pijpen en die me bare wilt neuken , kan ontvangen Belgie Antwerpen , Borgerhout.

Ik wil als vrouw gekleed worden en dan als een slaafje behandeld te worden. Ik zal alles doen, wat je me opdraagt! Ik zoek voor de donderdag avond vanaf Ik kan ontvangen en verplaatsen.

Hallo, ik ben op zoek naar een harde lul.. Groot is wel lekkerder, maar ja als je gezogen wilt worden en wil klaarkomen in mijn mond dan moet je mij maar watsappen dat is makkelijker Graag snel mij appen. Ik pijp graag en laat mij soms ook lekker nemen safe.

Ik ben zaad lustig. Ik laat mij ook graag betasten en gebruiken. Wie weet een geile rustige plek waar wij ongestoord met ze alle kunnen genieten?

Slaaf met eigen koopflatje 1 kamer in Amsterdam Zuid Oost zoekt een genadeloze Meester jonger dan 30 die deze slaaf zijn leven wil afnemen.

De slaaf hoopt een Meester te vinden die er op kickt om hem als slaaf te misbruiken, er van geniet als zijn slaaf het moeilijk heeft en het Zijn slaaf zijn leven zo zwaar als mogelijk maakt. De slaaf heeft ruime sessie ervaringen, in een ver verleden actief geweest als hoer voor mannen. De slaaf hoopt, na zijn werktijd en taken in huis, voor zijn Meester te mogen werken waarbij de slaaf ingezet kan worden van hoer tot schoonmaker waarbij al het geld voor de Meester is.

Heb jij zin mij te komen pijpen en of ik jouw neuken en lekker vrijen met elkaar bij jou of op een parkeerplaats laat me maar iets weten via een bericht éénmalig Zijn er mannen die mijn een keer willen nemen? Je mag me neuken, ik probeer je te pijpen. Wel bij jou thuis en je moet me ook ophalen. Het liefs op een vrijdag. Doe wel rustig, want het is mijn eerste keer Ik ben nog maagd anaal! Zoek een gespierde top die ik mag pijpen en die mij neemt.

Whatsapp of sms Komende week ben ik een paar dagen in Terneuzen. Het lijkt me leuk om daar a. Ik kan ontvangen in mijn hotelkamer. Zelf ben ik 35, slank, geschoren, top. Ik doe het altijd safe! Liggen wij binnenkort op elkaar in bed? Chubby sletje zkt dominante top voor geile ongeremde sex.

Ik kick enorm op als fucktoy behandeld te worden, je mag me gebruiken zoals je wilt. Ik heb een erg gulzig pijpmondje en keel voor deepthroat, gevoelige tepels voor zuigen, knijpen en klemmen, en een gewillig kontje voor harde diepe neuksessies en assplay.

Ik ben gek op poppers en zou graag eens verder experimenteren met chems. Rek m'n kontje op met je vingers totdat je me kan fisten, pis in m'n bek en dwing me het op te drinken om te laten zien wat voor hoer ik ben. Bind me vast, blinddoek me, gag me, spank me tot m'n billen vuurrood zijn en m'n pik lekt van precum. Ik ben ook enorm zaadgeil, en zou dolgraag je zaad slikken en hard bare geneukt worden.

Ik kom uit Almere, en kan alleen verplaatsen max. Hallo ik bi man zou wel eens willen afspreken om samen naar de sauna te gaan in Arnhem. Ik ben nog nooit in een een sauna geweest en ben reuze benieuwd.

Misschien vind ik langs deze weg wel gelijkgestemde n. Op zoek naar lekkere pikken om af te trekken en te pijpen elkaar lekker klaarmaken en wie wat wat nog meer!! Gebonden dus discretie gewenst biseksuele bottom is op zoek naar een het liefste vaste geile top of versa in mijn regio, die mij kan ontvangen voor een geile pijp- en neukdate.

Ben erg gewillig bij de juiste persoon. Ben al aardig wat keren geneukt, dus ik kan inmiddels wat hebben. Ik zoek tot c. Hard, lang en diep.

Hey hallo, Ik ben Alex uit Amsterdam en zoek een lekkere geile sex neukdating! Je moet lekker kaal zijn schoon zijn en een lekker pikkie hebben. Je moet wel uit Amsterdam komen en ook kunnen ontvangen. Ik ben op zoek naar iets lekkers, ben een slanke vrouwelijke boy Ik hou ook van mooie voetjes om aan te zuigen.

...


Iets wat u overigens ook nog niet van me weet. Maar om de rol van volwassen baby te spelen, nee. Ik ben luier- en luierbroekjesliefhebber. Maar ja, dat ben ik eergisteren in mijn mail vergeten te vertellen aan u. En owww, wat maakt u dankbaar gebruik van hetgeen ik heb aangedragen. Ik kan mezelf wel voor de kop slaan! Voor de sessiedag zelf zijn er ook nog een aantal dingen toegevoegd. Ik moet de luierslip aandoen op de fiets, op weg naar de studio.

En ik moet de speen en het flesje meenemen. Pfff, waarom is dat? Ik wil er niet over nadenken. Met de pc aan de straatkant. Net zoals de keuken trouwens. Waarom doe ik dit? Welk weldenkend mens doet zoiets? En ik weet waarom: Ik doe dit voor u, Mijn Meesteres, en ik probeer het allemaal zo goed mogelijk te doen. Omdat ik wil dat u trots op me bent, omdat ik uw ogen wil zien stralen dat ik dit voor u doe.

En ook omdat het mezelf een prettig, fijn en, ja, ook geil gevoel geeft. Bang dat de buren wat zullen zien, bang dat de telefoon kan gaan, het meest bang voor eventuele visite. De enige momenten dat de speen eruit gaat, is als ik drink, rook wat ik — in dit geval gelukkig — veel doe , eet of even de deur uit ga voor de boodschappen of voor zomaar een ommetje. Voor de rest van die dagen heb ik de speen in, waarbij ik me ongelukkig en ongemakkelijk voel.

Heet dat nu vernederd? Met de gordijnen voor dicht, als iedere avond. Het uit het flesje moeten drinken doet me verder niets, ik krijg er geen speciale gevoelens bij.

Heb het toen ooit gekocht, toen ik luiers en luierbroekjes aanschafte. Maar waar die dingen wel wat met me deden, was dat bij het flesje niet het geval. Nou ja, bedenk ik met een glimlach, hooguit als de inhoud speciaal is.

Hé, bedenk ik ineens, ik zal toch niet het flesje mee naar de studio moeten nemen om…? Dat lijkt me toch zo stug dat u mij met uw nectar verrast. Toch windt de gedachte me op en ineens ben ik bloedgeil. Een mooie reden om me weer eens te strelen. Want haha, ja, die opdracht is er natuurlijk ook nog.

Dat ik, als het bedtijd is, met het pvc luierbroekje aan moet gaan slapen, vind ik helemaal niet erg. Want het zit prettig, ik draag het graag en na een tijdje glijdt het binnenin ook nog eens lekker, haha. Aan het bijna einde van de derde speenmiddag ga ik, moe, even op bed liggen voor een tukje.

De speen houd ik in, en terwijl ik langzaam wegdommel, heb ik ineens het idee tegen een borst aan te liggen en op een tepel te zuigen. Wat kan een mens toch gekke waanideeën krijgen met een speen in, bedenk ik met een brede glimlach. Toch vond ik het in hebben van de speen een vernederende ervaring. En dat terwijl ik niet echt iets met vernederd worden heb.

Was het juist daarom zo vernederend? Het oefenen met de tepelklemmen, opdat ze zo weer een beetje getraind zijn voor over veertien dagen…? Daarvan vraag ik me oprecht af of dat zo is.

Worden ze daardoor juist niet nog gevoeliger? Ik denk aan uw vingers. Die zo anders zijn dan de vingers die ik wel eens van andere, vroegere, Meesteressen op mijn tepels heb gevoeld. Op mijn vraag hoe u zoveel venijn in uw vingers weet te leggen om nog maar te zwijgen als u uw nagels gebruikt heeft u me wel eens gezegd: Dan is daarna alleen al een ernaar wijzen voldoende om me in elkaar te doen krimpen.

Ja, zelfs om me van alles te laten doen. Op zich vind ik klemmen niet onplezierig. Ik gebruik ze om me een extra impuls te geven bij het aftrekken. Heb daarvoor twee sets die ik kan gebruiken. Amerikaanse tepelklemmen, met kettinkjes eraan, waaraan ik lekker kan rukken als ik me aftrek. Toch waardeer ik die minder dan de andere set, klemmetjes met scherpe tandjes. Dat laatste hangt af van hoe strak ik ze middels de stelschroeven erop zet. Toch kan mijn penis de pijn aan de tepels meestal wel waarderen.

Maar veertien dagen lang? Nochtans heb ik in die periode het idee dat de training helpt, dat ik er meer aan of op kan hebben. Behalve als u dus ineens komt met een strafopdracht, omdat ik in een mail iets gedachteloos heb verwoord.

Morgen moet je, op het einde van de dag, 2 uur lang de klemmen op hebben, zonder rubbertjes! Die is gek, is mijn eerste gedachte, want pfff, dat is niet te doen. Ik begin dan ook voorzichtig aan die opdracht, met de bekjes van de klemmen ver open. Waarna ik met het verstrijken van de tijd de schroeven steeds iets losser draai waardoor de bekjes verder dicht gaan.

Ik stel daarbij wel aan mezelf de eis dat ik de schroeven, eenmaal losser gedraaid, ze ook zo laat, ongeacht hoe de bekjes op dat moment in mijn tepels bijten. In de laatste twintig minuten zijn de krokodillenbekken helemaal dicht en op golven van pijn laat ik de tijd gaan, waarbij de minuten voorbij kruipen.

Ik probeer afleiding te vinden, bij plaatjes op de pc. Langzaam wordt de verscheurende pijn een kloppende pijn. En geleidelijk zak ik weg in pijn, pijn, pijn.

Waarmee dus die twee uren een overtraining zijn. Nou ja, het was ook als straf bedoeld. Zoals het mezelf dagelijks veel moeten stimuleren, zonder klaar te mogen komen, eigenlijk ook straf is. Want dat is een opgave hoor. Het is met de dag geiler worden. En met de dag ook gefrustreerder raken. En als dat gebeurt…! En dan komt u op dag 10! Je gaat jezelf morgen 6x aftrekken tot je bijna klaarkomt, maar pas op dat je dus niet klaarkomt!

Ik ben niet blij met deze opdracht, helemaal niet blij. Omdat ik het een linke vind. Want bijna is in mijn ogen pas bijna als je ook daadwerkelijk bijna komt. En dan zijn twee, drie rukken teveel genoeg om te komen. En is alle opgebouwde spanning van de afgelopen anderhalve week eruit eh, gespoten. En ben ik over drie dagen zwaar de pineut.

Daarbij komt dat ik niet al te makkelijk kom. Ja, het lukt uiteindelijk met een plaatje of plaatjesserie op de pc, klemmen op de tepels, een verbinding van klemmen naar de trekhand rond de penis en dan… Maar niet op een fantasie.

Ik heb weliswaar een enorme fantasie, kan fantastische verhalen bedenken. Wel het idee, maar kan de beelden niet vasthouden. Niet zonder een hulpmiddel, een extra stimulans om de fantasie de nodige prikkel te geven. Net wakker en nog in bed ga ik de volgende ochtend meteen aan de slag. Terwijl ik eraan sjor probeer ik een geile gedachte op te pikken, maar er zijn geen denkbeelden bij die me hitsig maken.

Pas als ik op de overtrek ga liggen, met de benen gespreid en het gezicht richting nog gesloten luxaflex, lukt het. Want zij, de honden uitlatende buurvrouwen, lopen immers daar al over de paden. De stem naast me fluistert, terwijl de jaloezie recht voor me zich langzaam meer en meer opent: Staat zij soms in de tuin? Onder de douche stop ik het spuitstuk van de slang die aan de kraan zit in mijn kont. Het wordt erin gehouden door de strakke slip die ik nog aanheb.

De twee Meesteressen dreigen: Nog sproeit het vocht uit de douchekop. Als de knop nog een keertje wordt aangeraakt… Mijn trekhand hangt bewegingloos, bijna bezwerend in de lucht. Ik sta doodstil, adem niet meer. Ik kom — gelukkig — net niet. Maar wat scheelde het? Dat weet ik zeker.

Tussen mijn gespreide benen, ter hoogte van de ballen, brandt een waxinelichtje, op een blikje. Uit mijn pik komt een druppel vocht… Jeetje, dit was dus echt bijna spuiten geworden!

Het wordt tijd om af te koelen. Ik ga naar buiten, boodschappen doen, o. Drie dagen nog maar…. Trek 4 is simpel. De klemmen met de rubbertjes op de tepels, een veter achter de klemmen langs en trekken maar op plaatjes op de pc. Hoef maar vijf plaatjes bij langs te gaan of de pik lekt al weer. Nou ja, is dan uw schuld hoor, want u komt — na me anderhalve week de penis laten stimuleren — met deze, nauwelijks daardoor nog uit te voeren, opdracht aanzetten.

Het is nog maar half vier als trek 5 al aan de beurt komt. Ik word naar het toilet geroepen. Ik wil zodadelijk de afdrukken van de kurken op je billen zien! Maar je blijft van de kettingen af! Ze kijkt toe, leunend tegen de wand in de gang, hoe ik bezig ben. Ik kan het me voorstellen. Want ik zit er toch knap lullig bij, het bovenlichaam naakt, de broek op de enkels, op het — voor nu even — speciale toilet.

Om me voor haar, gekleed erbij toekijkend, af te trekken. Dan, als zij de kettingen beetpakt, is het zo gebeurd. Ik moet een condoom om, omdat die nodig is om te penis te kunnen laten glijden, want… Ik moet heel, heel langzaam trekken en daarbij mag ik de penis geen moment loslaten.

Lees daarbij nog even in de krant verder, loop naar de keuken, sta een tijdje voor het raam te kijken. Na 25 minuten moeten de klemmen met de rubbertjes op. Een kwartier later moet het wat steviger: Tien minuten verder is het voorbij. Ik sta op het punt van klaarkomen. Op de 14e — en dus laatste — dag zit er een mailtje van u in de box. U wilt nog even uw lijstje met dingen voor morgen afstemmen met wat ik heb liggen aan opdrachten. Ik maak het overzichtje van wat ik heb en stuur dat naar u toe:.

Dat heb ik ook! Oké dan, slaap lekker en ik zal er voor zorgen dat ze vrijdag noot: Kunnen we ook een paar van die leuke nieuwe zwepen uitproberen. Welterusten en tot morgen, Meesteres Manita. Ik denk nog even na over de afgelopen periode, een periode waarin u mij langzaamaan bent gaan beheersen. Ik was bijna de hele tijd in mijn gedachten bij u en met uw opdrachten bezig.

Het wond me allemaal ontzettend op. Dat ik deze afgelopen tijd als heerlijk heb beleefd is wel een feit. Ik vind het een spannend, nerveus makend gebeuren. Heb dat altijd al gehad als ik een afspraak voor een sessie met u had gemaakt. Vooraf, en dan de dag zelf waarop het ging plaatsvinden. Om wat er met me gaat of kan gaan gebeuren. Want het vertrouwen in u is er voor de volle honderd procent. Anders zou het voor mij ook niet werken. Er moet vertrouwen zijn en het moet klikken.

Dat zijn voor mij de voorwaarden. En bij en met u wordt daar meer dan aan voldaan. Meteen als ik wakker word, ben ik al nerveus. Omdat ik me bezig houd met de sessie van straks, met de spanning van erheen gaan, met al die gevraagde dingen aan. Met de spanning van wat u met me van plan bent. Om 9 uur neem ik mijn eerste klysma.

Waarmee de voorbereidingen zijn begonnen. Twintig minuten nadat ik me geleegd heb, ga ik naar de badkamer om me te scheren, eerst de bovenkant, daarna de onderkant. Want ik vind dat ik er netjes uit behoor te zien voor Mijn Meesteres.

Maar daarmee schiet de tijd niet op, ik ben veel te vroeg begonnen, heb nog 3½ uur te gaan voordat ik weg moet. Wat kan ik nog doen? Ik maak mijn oren schoon, neem een diarree remmer in. Pak de tas, leg er zorgvuldig de fles wijn in. Haal de zuigfles en de speen tevoorschijn. Spoel beide goed schoon en droog ze blinkend af. Berg ze dan ook in de tas op.

Speel, om de tijd te doden, spelletjes hartenjagen op de pc. Het maakt dat de tijd doorkruipt naar kwart voor elf. Pfff, schiet ook niet op. Meteen als dat gebeurd is, stap ik onder de douche. En die spoel ik wel in het doucheputje weg.

Vijf voor half twaalf. Het begint tenminste wat te worden met de tijd. Begin me nu bezig te houden met: Ik leg schone kleren neer op het bed, het korset, het luierbroekje, een veter. Die moet ik nog poetsen! Want ze zien er niet uit.

Ik poets ze blinkend. Weliswaar is dat niet nodig, want tijdens het spel heb ik die — helaas — toch af. Helaas, omdat ik zonder te weinig, veel te weinig van u zie.

Ik merk dat ik licht klam ben, een teken dat ik nerveus ga worden. Ben ook gespannen met wat u met de zuigfles van plan bent. Ik wil er echt niet mee in de bar rond gaan lopen! Ooo, wat gaat de tijd langzaam. Toch ben ik over een uur onderweg. Om tien voor een ga ik de badkamer in voor deze keer een snelle douche.

Besprenkel erna gezicht en onderkant met wat after shave. Dan ben ik even zoet met het dicht rijgen van de veters, om ze vervolgens aan te snoeren. Zodat er geen stukje huid meer te zien is. En dat is heel strak. Op de wekker zie ik dat ik het veel te vroeg aan heb, het is nog maar tien over een. In de woonkamer rook ik een shagje, haha, wel met een kamerjas over het korset aan.

Als ik de peuk heb uitgedrukt, ga ik terug naar de slaapkamer en bind mijn ballen af. Trek het luierbroekje aan. Het kost me wat moeite om het broekje onder de onderkant van het korset te krijgen. Waarmee het vijf voor half twee is geworden. Een mooie tijd om langzaamaan richting Showboat te gaan. En wat nog rest aan het lijstje komt straks: En dan… uw cadeau voor mij uitpakken.

Het fietsen is… eigenlijk wel een beetje genieten. De penis glijdt heerlijk bij het trappen in de slip heen en weer. En doordat de voorhuid teruggetrokken is en de eikel dus bloot is waarschijnlijk gebeurd bij de ballen afbinden, maar dat is dan niet iets wat ik bewust heb gedaan is het alsof ik heerlijk gemasseerd word.

En het korset, hoewel strak, is niet echt naar om aan te hebben tijdens de fietstocht. Beide maken me wel bewust waarnaar ik op weg ben. Nog een kwartiertje, en het is zo ver! Ik maak een tussenstop bij het benzinestation voor een pakje sigaretten. Als ik aan de beurt ben, gaat haar hand al naar mijn merk. Ik ben eventjes bij de gedachte: De gedachte vind ik opwindend. Of zij geïnteresseerd is in wat ik eronder draag, betwijfel ik. Maar ach, dat is ook niet belangrijk. Dat u het zo dadelijk interessant vindt, daar gaat het me veel en veel meer om.

En voor de ingang, langs de straat, staat nog een grote wagen van een brouwerij. Ik ga de entree op, bel aan. Dwingender gaat mijn vinger op de bel. De man van de vrachtwagen roept me toe: Eindelijk, na nog een keertje bellen, verschijnt Mijn Meesteres bij de balie om met een druk op de knop de buitendeur te openen.

Ik stop een houtje tussen de deur en zie onder mijn arm door dat de chauffeur zijn vracht heeft uitgeladen en deze kant ook op komt. Want ik had ter begroeting de laarzen van u om en om willen kussen, van onderaf beginnend en dan tot bovenaan toe. Om dan, even aarzelend, doen alsof ik van plan was verder te gaan. Ik vermoed dat uw reactie dan zoiets zou zijn geweest als: Denk je ook niet? U glimlacht als ik binnen kom, en begroet me dan spottend met: Dan moet je even voor de dichte deur wachten hè?

Ik begroet u, niet zoals ik van plan was, want met de chauffeur op mijn hielen houd ik het laf bij een kus op de wreef van beide laarzen. Ik ga de trap af, met u vlak achter me. Beneden is, buiten de studio om, alles in het donker gehuld. Goh, besef ik dan pas, de Showboat is dus dicht op de woensdag. Pfff, had ik me dus ook niet druk hoeven maken over het flesje. Tenminste, wat het naar boven gaan en aan de bar moeten drinken betreft.

De vraag blijft natuurlijk wel staan wat u er dan mee van plan bent? Misschien toch straks uw nectar? Nou, dat zou ik niet erg vinden.

Maar er wordt me geen tijd meer gegeven voor dat soort beslommeringen. Want we zijn in de studio, en daar verwacht u nu iets van me, namelijk de fles wijn. Met een glimlach op uw gezicht neemt u de in een wijnzak verpakte fles aan, haalt die uit de verpakking, en loopt ermee naar het rekje waarop onder andere de geluidsinstallatie, tissues en dat soort zaken staan. Ik kijk u na en zie u daarbij schuin op de rug, waardoor ik nog steeds of weer? Ik vraag niet naar de reden.

In het gangetje hang en leg in mijn kleren neer en stap dan, met nog korset en broekje aan, de studio weer in. Waar ik enkelboeien krijg aangereikt, die ik zelf moet omdoen.

De polsboeien doet u bij me om. Terwijl u wegloopt naar de lier en daar mijn armen zover optakelt dat ze bijna gestrekt omhoog zijn, neem ik u op. U ziet er weer zo fraai uit. Zoals u er overigens altijd fraai uitziet. Maar voor nu geniet ik van wat onbedekt is, dat mooi is om te zien en van wat bedekt is, dat spannend bedekt is. En voor de rest bent u — voor mij althans, en haha, ik weet ook nog wel voor iemand anders — van een betoverende schoonheid. Maar aan dit genieten van u komt een eind, want meteen als u bij mij terug bent, gaan uw vingers naar mijn tepels, iets wat ik al vreesde dat dat meteen zou gebeuren.

U ook met die kl…. Daar is geen oefenen aan. En het zijn hele speciale, hele lange en dikke. Is leuk voor de foto. Ze voelde hoe hij aan haar billen zat. Plotsklaps voelde ze iets kouds tegen haar billen. De man spuugde op haar gaatje en drukte toen een voorwerp bij haar naar binnen. De man kwam nu voor haar staan en begon de rekbaarheid van haar tepels te testen. Hij draaide ze voorzichtig tussen zijn vingers heen en weer en trok ze daarna helemaal naar voren. Madeleine moest haar best doen om niet te gillen.

De man keek naar haar gezicht en trok telkens iets harder. Met veel pijn en moeite antwoordde ze: Madeleine zag uit haar ooghoek dat de meesteres tot nu toe tevreden naar haar nieuwe pupil keek. De meesteres knikte opnieuw naar de tafel. Madeleine zag hoe twee mannen van achter de tafel op haar toeliepen. Ze gingen aan weerszijden van haar staan.

Ze knikte en zei: En anders kunnen we haar daar straks op trainen. Zonder pardon trok hij Madeleine tot voor zijn kruis. Met de andere hand trok hij het lipje van zijn rits naar beneden en frommelde even in zijn pantalon. Toen haalde hij zijn apparaat te voorschijn.

Slap bungelde het gevaarte voor Madeleine. Ze probeerde met haar tong de eikel in haar mond te krijgen. Na twee pogingen lukte het haar om op de eikelkop te zuigen. Ze proefde een beetje van het voorvocht dat uit het spleetje in de eikelkop kwam. Met elke beweging die ze maakte voelde ze dat de lul begon te groeien naar grotere proporties. Al snel was hij hard en schoof haar mond op en neer over de warme staaf van vlees.

Ze likte en zoog ze goed ze kon. Toen drukte hij haar hoofd helemaal over de lul. Ze voelde hoe de dikke eikelkop tegen haar huig schoof. Prompt begon ze te kokhalzen. Ze had nog niet eerder iemand zo ver in haar mond gehad. Ze proestte en hapte naar adem. De man pakte opnieuw haar paardenstart en bood hem aan bij de man die naast hem stond. Hij borg zijn apparaat op en liep terug naar de tafel. De man stond daar met de paardenstaart in zijn hand en Madeleine’s hoofd bungelde eronder. Ook hij bood zijn staat aan.

Zorg dat ik snel een harde heb slet! Hij trok hem uit haar mond en liep om haar heen. We hebben daarom afgesproken dat ik jou zal inwijden kut!

Na drie stoten zat hij al diep in haar en Madeleine genoot van de neukpartij die ze kreeg. Zijn ballen sloegen hard tegen haar klit en bij elke stoot voelde ze haar geilheid toenemen. Onder het neuken sloeg hij haar hard tegen haar billen. Plotsklaps trok hij aan haar paardenstart waardoor ze haar hoofd omhoog voelde trekken. De ruige behandeling zweepte Madeleine op en ze riep: Gebruik uw hoer zoals u wilt, gebruik me, spuit me vol!

Grote stralen sperma spoten Madeleine’s lustgrot vol. Hij liet hem nog een aantal minuten in haar toen ze voelde dat de harde lul langzaam aan slap werd. Hij liep om haar heen en bood hem aan. Madeleine had nog nooit in haar leven sperma geproefd.

Talloze mannen had ze versleten maar zij gebruikten altijd netjes een condoom en zorgden er, op haar instructie, zelf voor dat het werd opgeruimd. Met een gemixt gevoel van geilheid en walging slikte ze het goedje door. Het goedje smaakte zoutig. Het besef drong tot haar door dat ze voor het eerst in haar leven sperma had geslikt. Ze was inderdaad een hoer. Te gebruiken naar de wil van haar meesteres en meester. De man hield zijn hand onder haar kin en richtte haar gezicht naar hem.

De man borg goedkeurend zijn zaakje op en gaf alle aanwezigen nog een hand. De meester had Madeleine alweer rechtop laten staan en ze voelde hoe haar benen trilden. De man had haar zo hard geneukt dat ze net niet klaar was gekomen. Ze stond nu te soppen en trillen van geilheid. Het zaad stroomde uit haar kutje langs de binnenkant van haar dijen. De meesteres keek goedkeurend en zei: Madeleine opende haar mond en zoog het goedje van de zweep en slikte het door.

Genoegzaam knikte de meesteres. Een vrouw stond op en liep op Madeleine toe. Ze keek de meesteres aan en vroeg: Als ze een goede slavin wil worden zal ze overal van moeten houden. Ze trok er hard aan zodat Madeleine op haar knieën werd gedwongen. De vrouw bukte en haar hoofd was vlak voor die van Madeleine. Madeleine keek op en keek de vrouw in haar gezicht. De vrouw was ouder dan haar. Madeleine schatte dat ze eind vijftig of begin zestig was.

Ze was in het bezit van een bijzonder volle boezem zoals uit haar decolleté bleek. Ze had een vriendelijk gezicht maar dat veranderde toen Madeleine haar recht aankeek.

Ze draaide haar hoofd naar de meesteres en vroeg verontwaardigd: Daar was haar plaats. Ik had dat niet mogen doen. Je hebt nog niets voor me gedaan slet en je wilt dat ik jou nu al vergiffenis schenk. Wat denk je zelf slet? Ze kreeg een tik tegen haar borsten en de meesteres vroeg opnieuw: Ik wil dat je nu direct naar mevrouw kruipt en je excuses aanbiedt. Je vraagt vervolgens aan mevrouw welke straf zij passend vind voor jou. Ze krijgt van mij de vrije hand!

De vrouw had ondertussen haar plaats aan de tafel weer ingenomen. Madeleine had vanuit haar ooghoeken gezien waar ze ongeveer ging zitten. Met haar hoofd naar beneden kroop ze op handen en voeten richting tafel. Ze voelde hoe bij elke pas de buttplug tussen haar billen schommelde.

Ook voelde ze nog het sperma van tussen haar schaamlippen druipen. Ze had gelukkig gezien dat de vrouw paarse suède pumps droeg. Daar zag ze er maar één paar van onder de tafel. Dat zou haar doel zijn. Met gebogen hoofd kroop ze dichterbij. Toen ze voor haar plek bij de tafel was gekomen richtte ze zich op. Ze ging op de voorgeschreven wijze op haar knieën met gebogen hoofd voor de vrouw zitten. Ze had, zoals voorgeschreven, haar handen achter haar rug.

Madeleine zei op nederige toon: Ik bied u mijn nederigste excuses aan en heb straf verdiend. Welke straf vindt u passend mevrouw? Ze schoof de stoel naar achteren en draaide zich om. Ze liep naar de tafel die achter haar stond en liet haar blik over de verzameling speeltjes gaan.

Ze pakte een rode paddle en zwiepte hem een paar keer door de lucht. Ze testte de flexibiliteit van het brede stuk leer door hem een paar keer te buigen.

Ze nam weer plaats achter de tafel. Madeleine wachtte nog steeds op haar plaats, wat de vrouw van plan was. Ze liep op Madeleine toe en zei: Madeleine leek nu wel op een hondje die braaf op zijn achterpootjes in de houding zat met een bot in zijn bek. De vrouw ging met gespreide benen voor haar staan en begon met de opdracht: Je kruipt zo dadelijk naar het begin van de rij tafels en klimt op de tafel. Kruip over de tafel en vraag aan elke persoon aan deze tafel of ze elke bil van jou vijf maal willen spanken met de paddle die je in je bek hebt.

Je draait je om en bied je billen aan. Je telt hardop mee zodat wij dat niet hoeven doen. Fout tellen betekent opnieuw beginnen, net zo lang dat je goed hebt. Daarna bedank je hem of haar vriendelijk. Als je de hele tafel hebt gehad kruip je terug naar mij waar je ter afsluiting van deze straf een opdracht krijgt. Ga nu slet en maak je meesteres trots! Met de paddle tussen haar tanden zette ze een knie op de eerste tafel. Ze hief zich erop en legde als een hondje de paddle neer voor de eerste gast.

Het was een brede gezette man met een zwart ringbaardje. Zonder hem aan te kijken vroeg Madeleine: Ze was nu volledig gespreid en de buttplug stak duidelijk zichtbaar uit haar kontgat. Madeleine zette zich schrap. Ze hoorde hoe de man zijn stoel naar achteren schoof en de paddle van de tafel pakte. Ze voelde dat hij zijn grote zweterige hand op haar billen legde en er even over wreef.

Toen zwiepte de paddle door de lucht en voelde ze de het leer tegen haar billen. Het vlees trilde en drilde onder de platte strook leer. Opnieuw was daar het zwiepende geluid door de lucht. De man werkte genoegzaam beide billen af. Ook voelde hij daarna nog even aan haar kut en wreef over haar klit. Het maakte Madeleine geil voor de tweede ronde. Ze draaide zich na de tiende tel om en zei: Ze bood zich opnieuw aan bij de volgende gast die het ritueel herhaalde.

Opnieuw draaide ze de voorgeschreven riedel af en ontving tien tikken op beide billen. Op deze wijze werkte ze nog drie vrouwen en vijf mannen af. Als laatste was een goed uitziende man aan de beurt. Hij was echt het type waar menig vrouw op zou vallen. Een goed gevormde dertiger met blond haar en helblauwe ogen.

Inmiddels brandden de billen van Madeleine en kon ze nauwelijks haar tranen nog bedwingen. Een paar sliertjes mascara waren al vanuit haar ooghoeken uitgelopen. Ze hadden strepen op haar wangen getrokken. Ze had er een paar keer aan gedacht het safe-woord te roepen zodat ze de kwelling kon laten ophouden. Het zat echter niet in haar genen om op te geven. Ze was altijd een doorzetter geweest en zou ook nu niet ophouden.

Daarnaast genoot ze ook wel een beetje van de straf. Elke man of vrouw beroerde ook haar kutje, wreef even over haar tepels of beroerde haar klitje. Het maakte dat ze op het randje klaarkomen bleef hangen. Het was een vreemd spel van pijn en genot. Ze had nooit verwacht dat haar lichaam hier zo naar had gehunkerd.

De eerste personen hadden haar niet zo hard geslagen maar naarmate ze verder kwam voelde elke tik heftiger aan.

Ze kwam aan bij de laatste man. Met trillende stem vroeg ze: De man bekeek haar rode billen en knipoogde en maakte een gebaar naar de meesteres.

Die knikte bij wijze van toestemming. Haar billen brandden en ze zou er alles voor geven om niet nog eens tien slagen op haar roodgeslagen billen te ontvangen. Ze waren erg gevoelig geworden en ze zou deze les niet weer vergeten.

Ik wil het nu weten! Ze beet op haar lip om zich schrap te zetten voor de eerste tik. De man voelde even wat aan haar borsten en trok aan haar tepels.

Toen hief hij zijn arm en liet de paddle terecht komen ter hoogte van haar tepel. De man ging echter onverminderd verder en na zeven tikken vroeg hij: Met trillende stem zei ze: Wilt u zo goed zijn opnieuw te beginnen?

Bij elke volgende slag koos hij een blank plekje. Tegen de tijd dat Madeleine ‘vijftien’ riep waren beide borsten, net als haar billen, rood aangelopen. Daar richtte ze zich met pijn op om in de voorgeschreven wijze voor haar te knielen. Ze vouwde haar armen achter haar rug en rapporteerde: Zij dient zich nederig op te stellen en te voldoen aan de wensen van de meesteres en haar gasten.

De vrouw keek opnieuw op haar neer en zei: Als beloning voor je harde werk zal ik je rode plekken verzachten. Ze wenkte en twee van de mannen droegen een apparaat naar het midden van de U-vorm en namen weer plaats achter de tafel.

Ze schonken zichzelf een glas wijn in en wachtten welk schouwspel er nu voor hen werd voorbereid. De vrouw haakte een ketting aan haar halsband en Madeleine werd als een hondje meegetrokken naar het apparaat. Daar aangekomen riep de vrouw: Het was een omgebouwd fitnesstoestel. Het was een laag bankje waar je normaal gesproken op ging liggen om een halter met gewichten naar boven te drukken. De halter was echter aan het apparaat vast gelast en de gewichten verwijderd.

Het bankje was iets verlengd waardoor het gedeelte waarop je kon liggen achter de halter uitstak. Aan de halter en poten van het bankje waren verchroomde ringen gelast. Ze stapte over het bankje, ging op het gladde leer zitten en liet zich langzaam achterover zakken. Het koude leer maakte dat er een rilling door haar lichaam trok.

Ze liet haar hoofd rusten op het bankje en ze staarde nu, langs de halter, naar het hoge en prachtig versierde plafond. De vrouw stond naast haar, pakte haar polsen en boeide ze aan een paar ringen onder het bankje.

Vervolgens pakte ze de rechter enkel en haakte een ketting aan haar boei vast. Het andere eind van de ketting haakte ze vast aan de buitenste ring van de halter. De vrouw herhaalde zwijgzaam haar werkzaamheden met haar linkerenkel. Toen deed ze een stap achteruit en aanschouwde haar werk. Madeleine lag op haar rug. Beide benen werden naar achteren getrokken zodat ze helemaal open lag. Er was geen druk meer op haar knieën en billen. De grote buttplug stak nog steeds van tussen haar roodgeslagen billen.

Haar polsen waren geboeid aan de poten onder het bankje. Weerloos staarde Madeleine naar het hoge plafond. De vrouw pakte een zalf van de tafel en smeerde Madeleine’s billen ermee in.

Het brandende gevoel werd direct verlicht. Ze herhaalde de handelingen bij haar geschaafde knieën. Zonder dat het van haar gevraagd werd zei Madeleine: De vrouw liep om haar heen en aaide de binnenkant van haar dijen. Af en toe beroerde ze de schaamlippen en streek ze er lichtjes over heen. God, wat voelde dat lekker.

Madeleine werd weer opgepompt en voelde hoe het bloed weer door haar borsten, schaamlippen en aderen stromen. Ze kreeg het heet onder de handelingen van de oudere vrouw. Ze streelde en aaide Madeleine nu al zeker een kwartier, schatte ze. Haar borsten, tepels en dijen werden gestreeld maar het enige plekje wat ze onberoerd liet was haar klitje. Madeleine hijgde en kreunde en had zo een verlangen. Ze wilde klaarkomen, meer dan ze ooit had gedaan.

Plagend vroeg de vrouw: Je zult het moeten verdienen! In haar e-mails had ze aangegeven dat ze niet lesbisch of bi was. Ze had gedacht dat het wel duidelijk zou zijn en had op het formulier waar je moest aanvinken wat je absoluut niet wilde deze vraag overgeslagen.

Ze had er toch eerder over gehad in haar e-mailwisselingen en mensen moesten maar lezen! Die houding bij het invullen van het formulier maakte dat de meesteres nu niet ingreep. Voor haar was het ingevulde formulier heilig en Madeleine had veel zaken niet aangevinkt maar een hele e-mailboom bijgevoegd van eerdere contacten.

Waarschijnlijk met de intentie dat de meesteres het daar maar uit moest zoeken. De meester en meesteres hadden het wel besproken maar ze hadden een hekel aan luie mensen, zoals Madeleine nu zou leren. Een goede nieuwe uitdaging hadden ze onderling gezegd. Stotterend en bibberend antwoordde Madeleine: Ik ben niet lesbisch of bi! Ze pakte het ingevulde intakeformulier en dreunde alle zaken op die Madeleine had aangevinkt die niet met haar mochten gebeuren.

Ze sloot af met: Goede uitdaging voor haar! Madeleine had nog nooit kut gelikt en had geen intentie er aan te beginnen maar voordat ze kon protesteren kreeg ze een rode balgag in haar mond geduwd en werd dit met een strak elastiek achter haar hoofd getrokken.

De vrouw begon zich nu langzaam met een glimlach op haar gezicht uit te kleden boven Madeleine’s gezicht. Madeleine probeert van de vrouw weg te kijken maar de vrouw blijft haar aankijken en likt langs haar rood gestifte lippen.

Langzaam begint ze haar witte blouse te ontknopen. Kort daarna volgt haar BH en twee grote hangborsten vallen uit de cups. Speels laat ze de zware meiden boven Madeleine’s gezicht hangen. Ze reikt opzij en Madeleine hoort een rits naar beneden gaan. De vrouw stapt uit haar rok en een bruine panty die tot over haar zware buik is opgetrokken wordt zichtbaar. Ze trekt haar benen op en haakt haar paarse pumps van haar hakken. Netjes zet de vrouw ze links en rechts van het bankje ter hoogte van Madeleine’s gezicht.

Ze rolt de panty af en een paarse zijden slip wordt zichtbaar. Ze stapt uit de slip en Madeleine ziet de oudere vrouw boven haar staan. Tussen haar schaamhaar hangen een paar grote schaamlippen. Langzaam trekt ze beide schaamlippen uiteen en het vocht parelt al tussen haar schaamlippen. O God, ze moet deze oudere vrouw beffen. Ze wil uitschreeuwen dat dit niet is wat ze wil maar de balgag verhinderd haar tot spreken. Dan stapt de vrouw in haar hoge pumps, links en rechts van het gezicht van Madeleine.

Ze kijkt nu recht in haar kruis. De vrouw kijkt naar beneden, glimlacht en fluistert: Deze ziet de natte spleet steeds dichterbij komen. Dan voelt ze hoe de natte schaamlippen zich over haar lippen en langs haar neus schuren. Voor het eerst in haar leven ruikt ze de kut van een andere vrouw en ze kan er niets tegen doen.

Ze weet niet of ze er van walgt of dat het haar genot geeft. Ze ruikt slechts de kut van een andere vrouw die met haar schaamlippen over haar gag wrijft en haar rood gestifte lippen met haar schaamlippen bevochtigd. Is het de gedwongen situatie dat maakt dat haar bloed sneller gaat stromen of is het de opwinding van een nieuwe sexuele ervaring?

Madeleine worstelt en trekt aan de kettingen en draait haar hoofd. Ze moet haar duidelijk maken dat ze dit nog niet wil! Ze ziet dat de vrouw iets krijgt aangereikt. Ze staat op en zegt: De oudere vrouw frommelt er even aan en het is duidelijk dat het een enorme strap-on is. Een enorme paarse dildo bungelt nu tussen haar benen. De vrouw buigt zich voorover en fluistert in Madeleine’s oor: Ik zal je vertellen wat we gaan doen: Ik zal zo dadelijk je gag verwijderen.

Daarna zal ik naar achteren lopen voor je knielen en zal je met de strap-on langzaam beginnen te neuken. Waag het overigens niet om zonder toestemming van je meesteres klaar te komen! Tijdens het neuken zal je mij smeken of je mijn kut, kont en tieten mag likken en zuigen. Dat is je eerste optie. Gezien je gedraai net kan je ook voor optie twee kiezen. Je smeekt je meesteres of je alsjeblieft niet hoeft te likken.

Als alternatief trek ik de buttplug eruit zal je met de strap-on in je reet neuken tot je zo ver openstaat dat ik de mannen mijn plek laat innemen om je hol vol te spuiten. Aan jou de keuze muts. En vergeet me achteraf niet te bedanken. Ik zal je een minuut geven om na te denken terwijl ik een slokje van mijn glas wijn neem.

De vrouw stond op en liep naar de tafel om het kristallen glas met het rode vocht in één teug achterover te gieten. Madeleine’s gedachten schoten alle kanten op maar ze wilde echt niet dat die enorme dildo in haar achterste belandde. Toch vond ze het ook geen vooruitzicht de oudere vrouw te beffen. Verdomme, ze moest er zelfs om gaan smeken. Haar gedachten sprongen nog steeds van links naar rechts. De vrouw grijnsde en liep na een minuut terug naar Madeleine.

Ze bukte en liet haar borsten speels boven Madeleine’s gezicht hangen toen ze de elastiek vanachter het hoofd van Madeleine trok. Ze knipoogde naar Madeleine toen ze met de balgag in haar hand opstond.

Ze liep naar het andere einde van het toestel en legde een kussentje op de grond waar Madeleine’s benen gespreid de lucht in staken. Heel demonstratief showde ze de paarse dildo aan het publiek.

Deze reageerden door te klappen. Protesteren had blijkbaar toch geen zin. De vrouw knielde op het kussentje en keek met een glinstering in haar ogen naar de vrouw die met wijd gespreide benen voor haar lag. Ze streelde even over haar buik en beroerde de binnenkant van Madeleine’s dijen.

Een kleine rilling trok door haar lichaam. Toen spuugde de vrouw en wreef het met de kop van de enorme dildo uit over Madeleine’s schaamlippen.

Speels liet ze de kunststof eikel tussen haar schaamlippen doorgaan maar ze drukte hem er nog niet in. De beweging maakte Madeleine ongewild geil. De mix van een onmogelijk keuze en deze geilheid maakte dat ze minder helder en objectief meer nadacht. Langzaam begon ze opnieuw te kreunen en te hijgen.

De vrouw bleef met haar spelen en af en toe liet ze alleen de kop naar binnen glijden maar duwde ze niet door. Madeleine was zo door haar eigen gevoelens in beslag genomen dat ze alle regels vergat. De opmerking zette haar weer in de richting. Ze liet even haar camera zakken. Ga maar bij haar smeken! Madeleine probeerde haar hoofd een beetje op te tillen en keek naar de vrouw die met een grijns naar haar keek. En een blik in haar ogen had van “Vraag maar”.

Dat was ook precies wat Madeleine van plan was. God, ze was zo geil. Ze kon het niet meer houden. De vrouw liet de dildo nu helemaal in haar glijden en begon nu met langzame halen haar kut te neuken.

Ze keek Madeleine nog steeds aan en genoot van de macht die ze over haar had. Ze antwoordde Madeleine niet maar voerde het tempo met de minuut op. Madeleine hijgde en kreunde en kermde nu als een krolse kat: De grote geribbelde dildo pompte op en neer in haar kut, haar kittelaar brandde, haar buik gloeide en. Laat u me alstublieft komen! Stond op, ging naast haar staan en duwde drie vingers bij Madeleine binnen en begon snel haar G-spot te masseren en riep: Een gierend brandend gevoel van verlangen ontlaadde zich in haar binnenste.

Ze begon te schokken en voor het eerst in haar leven kwam Madeleine spuitend klaar. Grote stralen persten zich uit haar kut en spoten in een boog door de zaal. De oudere vrouw bleef door gaan haar kut te masseren en het leek alsof ze volledig leeg liep. Een nieuw straal verliet in een boog haar lichaam. Madeleine gilde het uit. Zo’n orgasme bestond gewoonweg niet. Nog nooit in haar leven had ze dit mogen ervaren. Haar lichaam trilde en schokte. Toen was daar de rust.

Het gevoel na de uitbarsting. De vulkaan in haar doofde langzaam. Het besef wat ze had ondergaan. De oudere vrouw zag het en liet Madeleine nog tien minuten begaan. Zo een gelukzalig moment kon ze niet verstoren. Toen was het echter tijd voor zichzelf. Ze haakte de musketonhaken los en ze zette Madeleine’s voeten op de houten vloer. Eerst de rechtervoet, daarna de linker. Ze haakte de polsboeien los en liet Madeleine opstaan van het bankje. Madeleine trilde toen ze haar benen lichtjes uiteen zette en de handen in haar nek vouwde.

Het bloed begon opnieuw te stromen. De vrouw liep naakt en op haar hoge paarse pumps om haar heen. Madeleine zag dat de vrouw ondanks haar leeftijd nog redelijk strak in haar vel zat. Het besef drong tot haar door dat ze beloofd had alles te doen wat deze vrouw haar ging opdragen. Het maakte dat opnieuw een gevoel van angst voor het onbekende en geilheid door haar lichaam trok.

De vrouw ging nu recht voor Madeleine staan. Nooit in haar leven zou ze een vrouw op een dergelijke manier kussen. Het was voor deze middag nog niet eerder in haar opgekomen. Ze had het ook duidelijk geschreven in haar e-mails voordat ze de afspraak had gemaakt.

Ze had een belofte gedaan en het was onomkeerbaar. Ze trilde en keek in de ogen van de vrouw. Die knipoogde en lachte gemeen tegen haar. Plotsklaps hoorde een harde pets tegen har achterste. Ze voelde hoe een trilling door haar rode billen trok en het vlees drilde een beetje na.

De meesteres stond achter haar en riep: Bukken en terugtellen vanaf tien! Het geluid van een paddle die tegen een achterwerk belandde vulde de ruimte. Toen ze bij zeven waren vroeg de meesteres: Madeleine had geen flauw idee wat ze moest kiezen. Ze had het nog nooit eerder gezien en koos voor het setje zonder gewichten. Dat leek haar minder pijnlijk.

Madeleine hield ze naar boven en zonder pardon knipte de meesteres de klemmen op haar hard geworden tepels. Ze liet de ketting vallen. Het andere uiteinde met klemmen kwam ter hoogte van haar kruis. De meesteres bukte en tikte tegen haar dijen en riep: Toen voelde ze hoe de meesteres de klemmen op haar schaamlippen zette. De ketting kwam strak te staan en bij elke beweging die Madeleine maakte werd er afwisselend aan haar schaamlippen of tepels getrokken. Zoals haar geleerd was zei Madeleine: Opnieuw kwam de vrouw met een grijns op haar gezicht voor Madeleine staan en herhaalde: Ze voelde hoe het warme vlees en het vet van de lipstick over de hare gleed.

Een elektrische schok trok door haar lichaam toen de vrouw haar tong bij haar naar binnen liet glijden. Ze voelde hoe de handen van de vrouw bezit namen van haar billen en rug. Ze was nu in een innige omhelzing met een andere vrouw. Hun beider tongen waren verwikkeld in een sensueel spel! Madeleine had nog steeds enige schroom maar liet zich meevaren in deze nieuwe uitdaging.

Haar tepels prikkelden onder de innige omhelzing en de tepelklemmen. Ruim tien minuten bleef de vrouw haar kussen. Haar handen voelden elk plekje van Madeleine’s lichaam. Toen stopte ze plotseling en keek Madeleine recht in haar ogen en zei: De vrouw ging op de rand van het bankje zitten en maakte met haar vinger een wenkend gebaar. Op handen en knieën kwam ze naderbij gekropen en zag de vrouw met gespreide benen en omhoog geduwde borsten op haar wachten.

Bij elke stap trok de ketting aan haar tepels en schaamlippen. Het gaf haar weer dat gemixte gevoel. Ze was nu nog maar tien centimeter van de tepel verwijderd. Ze opende haar mond en voelde hoe haar lippen het vlees van de vrouw omsloten. De tepel lag tegen haar tong en ze voelde hoe hij onder haar behandeling groeide.

Na een minuut op haar rechtertepel te hebben gezogen switchte ze naar de linkertepel. Madeleine zoog harder en wisselde nu beide tepels af. Toen liet de vrouw zich achterover zakken en riep: Zorg dat ik kom! Eerder mag je niet stoppen! Madeleine keek er angstig naar maar wist dat ze niet mocht aarzelen. Zo langzaam ze kon kuste ze een weg richting het kruis. Ze rook de geur van kut en instinctief wist ze waar ze het moest zoeken alleen hield iets haar nog tegen.

Ze kuste nu de omgeving rondom de schaamstreek. Ik houd van langzaam! Toen was daar het moment gekomen dat het niet langer mogelijk was te vertragen. Ze voelde hoe haar tong de onderkant van de schaamlippen raakte op het punt waar ze samenkwamen. Met een lange haal schuurde haar tong tussen de schaamlippen door naar boven waar ze kort op de kittelaar zoog. De vrouw gaf een harde kreun en Madeleine voelde hoe de vrouw haar hoofd vast pakte en hard tussen haar kruis drukte.

Haar mond werd nu op haar kruis gedrukt en Madeleine voelde de natte schaamlippen en haar in haar mond. Haar tong flitste tussen de lippen door en ze proefde de vrouw. Ze had nooit gedacht dat het haar opgewonden zou maken.

De vrouw liet haar hoofd los en begon aan haar tepels te trekken. Madeleine likte nu alsof ze een kind was dat net haar eerste lolly had gekregen. Minuten lang likte en zoog Madeleine aan haar kittelaar. Toen trok de vrouw haar benen op en hield ze vast in haar knieholte. De vrouw lag nu volledig open en ze riep: Ze kon niet helder meer nadenken en bewoog haar hoofd naar beneden.

Ze likte over het kontgaatje van de vrouw en likte door tot aan haar kittelaar. Opnieuw herhaalde Madeleine de handeling, en nog eens en nog eens en. Madeleine bukte en stak haar tong in haar kleinste gaatje en begon te likken en te draaien met haar tong.

De vrouw was nu buiten zinnen en masturbeerde haar klit met haar eigen vingers. Minutenlang ging dit door totdat ook haar explosie volgde. Madeleine voelde het vocht tegen haar voorhoofd spuiten. Seconden later zette Madeleine haar mond op de heftig spuitende kut. Ze voelde hoe het vocht in haar mond spoot. Ze klemde haar benen bij elkaar en Madeleine had ook geen andere keuze dan haar mond op de spuitende kut te houden. Voor het eerst in haar leven slikte ze het geil van de andere vrouw door.

Het gaf haar een even walgelijk als geil gevoel. De pijn van de tepelklemmen was een moment volledig weggevloeid. De vrouw kwam rechtop zitten en zei: Madeleine dacht dat ze het goed had gedaan maar was verrast door het bevel. Gauw nam ze de voorgeschreven houding aan. Ze spreidde haar knieën licht van elkaar en vouwde haar handen achter haar rug en boog haar hoofd naar beneden zoals van een nederige slavin mocht worden verwacht.

De vrouw trilde op haar benen en was nog steeds in een soort extase. Ze stond op en pakte de paardestaart van Madeleine beet en trok haar hoofd naar achteren zodat ze naar de vrouw keek. Madeleine opende gedwee haar mond maar was niet voorbereid op wat er nu kwam.

Ze voelde hoe de tepelklemmen aan haar tepels en schaamlippen trokken. Toen zag ze hoe de vrouw haar handen naar haar schaamlippen liet zakken en ze trok haar beide schaamlippen vaneen. Toen stroomde de gouden regen op haar neer. Ze voelde de warme natuurchampagne over haar gezicht stromen en haar mond vullen. Met al haar wilskracht kon Madeleine haar mond open houden en het warme vocht kletterde op haar neer. Seconden later hield de warme stroom op en keek de vrouw glimlachend op haar neer.

Er was een stilte in de zaal en een erotische spanning hing in de lucht. Ze liep om de tafel en trok vervolgens haar kleding aan en nam vervolgens zwijgend plaats aan de tafel. De andere aanwezigen keken zwijgend toe. Opeens barstte een luid applaus uit en nam ze de complimenten van de anderen in ontvangst. Madeleine voelde hoe er seconden later vier emmers water over haar werden uitgegoten.

Prompt kreeg ze kippenvel en haar tepels werd hard onder het koude water. Ze kwam gelijk weer bij zinnen. Veel tijd om erover na te denken kreeg ze niet. De meesteres knipte de klemmen open en ze voelde hoe het bloed weer door haar tepels en schaamlippen stroomde. De meesteres gaf haar speels een klap met de zweep tegen de billen en zei: Ik zal aan jouw meesteres vragen of ze jou doorstuurt voor een huisbezoek.

Dan zullen mijn vriendin en ik jou nog meer bijbrengen! Madeleine trilde op haar benen en dacht dat de middag nu eindelijk voorbij zou zijn. Ze moest toch al zeker een paar uur in het pand aanwezig zijn en ze had haar eerste sessie afgesproken voor maximaal drie uur. Haar meesteres had echter andere plannen.

Ze ging achter Madeleine staan en trok haar mee naar een gynaecologenstoel die inmiddels in het midden van de zaal was gereden. Zonder pardon werd Madeleine op de stoel gedrukt. Haar beide benen werden in de houders gelegd en ze werd strak aangesnoerd. Daarna waren haar armen aan de beurt en ook kreeg ze een riem strak over haar middel gebonden.

Madeleine kon geen kant meer op. Ze merkte het toen ze aan de riemen trok. Dat was het beeld dat haar meesteres tevreden stemde. Met een grijns op haar gezicht liep de meesteres rondom Madeleine en ze kneep een paar keer in de tepels van Madeleine, die onmiddellijk groeiden onder de behandeling.

Als uit het niets toverde de meesteres plotseling een balgag tevoorschijn. Aan de bal waren twee kettinkjes met gekartelde tepelklemmen bevestigd. De meesteres maakte het tuigje om haar hoofd met leren riempjes vast zodat het tuigje stevig om haar hoofd zat. Ze lachte naar Madeleine en grapte: Een verstikte gil klonk vanachter de balgag en een paar tranen schoten uit haar ooghoeken.

De meesteres kwam achter haar staan en lichtte haar hoofd een beetje op waardoor de kettinkjes slap gingen hangen. Ze zag hoe een man op haar af liep en een kleine trolley voor zich uit duwde. Er lag een doek over een aantal instrumenten maar Madeleine kon niet zien wat het was. De man reed door totdat hij tussen haar benen stond. Hij wreef even in zijn handen en wees toen naar haar kruis. De meesteres knikte en hij trok de handdoek weg.

Op het tafeltje lagen tangen en pinnen en op een schaaltje lagen twee gouden ringen en een klein kistje. Madeleine kon de instrumenten niet thuis brengen maar het zag er angstig uit in deze omgeving. Onbewust probeerde ze zich los te rukken. Het had geen zin, ze was te strak ingesnoerd. De man begon een deuntje te fluiten terwijl hij zijn instrumenten klaar maakte. De meesteres liet Madeleine’s hoofd vallen waardoor de kettinkjes weer strak kwamen te staan. Het was een vreemde maar toch geile pijn die vanuit haar tepels kwam.

Het werd versterkt doordat de meesteres begonnen was over haar klitje te wrijven. Toen voelde ze plotseling een stekende pijn door haar schaamlippen. Madeleine gilde het uit vanachter haar balgag en tranen sprongen uit haar ooghoeken. Een paar minuten later duwde de man de trolley al fluitend naar de deur en trok hem dicht. Het fluitende geluid stierf weg. Naast haar stond de meesteres met het kleine kistje in handen.

Plots trok ze de tepelklemmen van Madeleine’s tepels en wreef ze in met een soort zalf. Seconden later begonnen haar tepels helemaal te gloeien.

Het was een apart gevoel en Madeleine werd er weer helemaal geil van. Het leidde haar af van de pijn die ze in haar kruis voelde. De meesteres vingerde haar klitje opnieuw maar de pijn in haar kruis ebde niet volledig weg.

Madeleine maakte kreunende geluiden van achter haar balgag. Ze probeerde te bewegen maar het was volkomen kansloos. Ze lag nog steeds strak ingesnoerd. Ondertussen was de meester ook naast haar komen staan en had de klitbehandeling van de meesteres overgenomen. Ze voelde hoe hij snel over haar knopje wreef.

O God, wat was dat lekker! De meesteres kwam nu naast haar staan en opende geheimzinnig het kistje. Madeleine had moeite zich op haar te concentreren maar deed haar uiterste best.

We hebben even overlegd maar vanaf heden ben je aan mij toegewezen. Dat betekent dat je vanaf heden voor alle sexuele handelingen mijn toestemming nodig hebt! Heb je dat begrepen slet? Ze genoot van het spel en wat konden ze doen? Ze konden haar toch niet 24 uur controleren, dacht ze bij zichzelf. Ze verloor weer haar concentratie.

De meester was ondertussen aan haar klitje gaan zuigen en ze dacht alleen nog maar aan klaarkomen. Haar tepels brandden van genot en ze moest toch echt straks gaan vragen wat ze op haar tepels hadden gesmeerd.

Plotsklaps kreeg ze een klap in haar gezicht en nog één. Het bracht haar weer bij positieven. Ze hield het voor Madeleine’s gezicht. Ze keek verbaasd naar het voorwerp tussen de vingers van de meesteres. Onze piercer heeft je zojuist netjes voorzien van twee mooie gouden ringen door je schaamlippen!

Uiteraard is dat volledig voor jouw rekening. Ze tikte de meester op zijn schouder zodat hij stopte haar klit verder te likken. De boodschap kwam nu dubbel zo hard aan. Haar fijne geile gevoel was plots verdwenen en ze besefte nu waar haar stekende pijn vandaan kwam. Ze hadden twee ringen in haar schaamlippen aangebracht! Het besef begon meer en meer tot haar door te dringen.

Nee, dit is niet wat ze wilde, toch? De meesteres pakte een soort van kuisheidsgordel en bracht het aan rondom haar middel en leidde het tussen haar kruis door. Het liet ruimte voor haar om te plassen en ze kon bij de ringen maar het was overduidelijk dat sex er niet in zat met deze gordel.

Ze bevestigde het slotje aan de gordel en knipte het dicht. Je kunt er gewoon mee naar het toilet maar laat me niet merken dat je het slotje zelf open maakt. Mijn mobiele nummer staat ingegraveerd. Elke keer als jij met je doos wilt spelen zul je mij om toestemming moeten vragen sloerie. Ik zal het sleuteltje goed voor jou bewaren! Ze keken zwijgzaam hoe Madeleine werd weggevoerd uit de grote kamer. Het contrast kon niet groter zijn.

Lekkere geil en dik

  • Neuken in de natuur natte flamoes
  • 609
  • 195
  • Kijk toe hoe u een met zwart skai bedekte bok de ruimte inschuift.
  • En doet dat ook nog eens met een voor mij duidelijk hoorbare lach. Altijd discreet, ik ontvang in Delft en onze ontmoeting blijft altijd geheim.

Priveontvangst den haag grote kut met haar


Over zijn handen droeg hij zwarte vingerloze handschoenen met spikes. In zijn handen droeg hij vier lederen boeien. Geschrokken boog ze haar hoofd direct weer voorover. Zo was Madeleine nog nooit eerder toegesproken. De zware mannenstem was van nature zo dwingend dat ze het geen moment in twijfel trok en haar hoofd voorover gebogen hield. Ze zag hoe de vrouw en de man om haar heen liepen. Ze had het gevoel alsof ze op een markt werd gekeurd. Feitelijk was dat ook zo.

In het smalle halletje liep de man met zijn zware laarzen over haar zorgvuldig neergelegde kleding. Zonder aarzeling schopte hij prompt alle kledingstukken in de hoek. Madeleine hoorde de vrouw een bevestigend geluid maken.

Prompt voelde Madeleine hoe een vrouwenhand haar kin stevig vastpakte. Ze voelde de adem van de vrouw naast haar oor. U heeft een afspraak gemaakt met ons. Als u de afspraakbevestiging goed had gelezen dan had u in de bijlage gelezen dat het start op het moment dat u bij ons binnenstapt. Wij eisen absolute gehoorzaamheid. Wel, dat zullen wij u zo dadelijk vertellen. U heeft nu nog de mogelijkheid eruit te stappen. Dit was het uur van de waarheid. Haar gedachten sprongen een moment alle kanten op.

Was dit echt wat ze wilde? Een minuut later sprak ze haar conclusie hardop uit: U heeft ons benaderd omdat u een middag lang het heft uit handen wilt geven. Uw eigen dominantie zal deze middag moeten wijken voor de onze. U zult hier leren wat het begrip nederigheid en onderdanigheid inhoudt. Vanaf nu is er geen weg meer terug. Wij eisen van u absolute gehoorzaamheid. Alles wat wij u vragen of sommeren te doen zult u doen zonder aarzeling.

Mocht u ons hierin niet terwille zijn dan volgt er straf. Vanaf nu spreekt u ons alleen aan met meester of meesteres. Uw eigen naam zal binnen deze muren niet meer gelden. Voor ons bent u een slet, sloerie, hoer, kut, of welke andere naam wij ook voor u verzinnen. Het safe-woord is eerder aan u kenbaar gemaakt. Ik wil nu van u horen of u akkoord gaat met deze voorwaarden? Een scheut koude van het gesteente trok door haar lichaam. Ze voelde haar tepels verstijven. Madeleine hoorde een zwiepend geluid en voelde een snerpende pijn in haar achterste.

Een klein gilletje verliet haar lippen. Dat had ze toch gezegd. Opnieuw zwiepte de zweep. Een nieuwe gil kwam over de lippen van Madeleine. Toen pas viel het kwartje bij Madeleine. Je was zeven minuten te laat met uitkleden en we hadden nog zo gezegd dat je de kleding moest laten liggen op de grond.

Dat zal later nog gevolgen hebben! Besef je dat slet? Het spel was begonnen. Ze voelde hoe de meesteres haar zweepje speels over haar rug liet glijden en langzaam liet afdalen over haar heupen richting haar enkels. Vanuit daar liet ze hem langzaam naar boven klimmen langs de binnenkant van haar dijen totdat het rode flapje tussen haar benen op haar schaamlippen rustte. Langzaam bewoog de meesteres het flapje heen en weer en frommelde het tussen haar schaamlippen. Toen trok ze het flapje weg.

Een minuut later keek Madeleine naar het flapje dat voor haar gezicht werd gehouden. Het rook naar haar eigen sappen en het flapje was daar ook mee doordrenkt. Het je dat goed begrepen hoer? Zo had ze het zich niet voorgesteld. Ze aarzelde een moment. Dat werd gelijk door de meester afgestraft.

Ze voelde zijn hand hard neerkomen op haar blanke billen. Een rode afdruk stond op haar billen. Voor het eerst in haar leven likte ze haar eigen geil. Lik mijn zweep helemaal schoon! De meesteres trok het plotsklaps uit haar mond. Was ze een slavin? De gedachte schoot door haar hoofd. Van de training op haar werk had ze geleerd dat ze nederigheid in haar leven miste.

Ze moest het begrijpen om verder te kunnen. Moest ze een slavin zijn om dit te leren? De drang was sterk en ze kon het niet helpen. Ja, ze was een slavin voor deze mensen. Niemand hoefde er verder vanaf te weten. Het gaf haar een geweldig gevoel. Ze voelde zich nu al geil. Het was een rare bewustwording.

Alsof ze hier al jaren naar had verlangd. Altijd waren er mensen die naar haar opkeken en verwachtten dat ze een beslissing zou nemen. Hier had ze te gehoorzamen. Het was voor haar totaal onnatuurlijk. Het voelde echter zo goed om vernederd te worden. Het was raar maar ze besefte dat ze er goed aan had gedaan. Het was alsof de spanning van verantwoordelijkheid van haar af viel. Ze gehoorzaamde en ging rechtop staan. Ze liepen door een kale gang met marmeren vloeren.

Aan de wand hing SM-kunst. De meester zwaaide een deur open. Hij wees dat ze door de deur moest. Madeleine liep de kamer binnen en zag direct dat het een badkamer was. Madeleine keek in de rondte. Ze zag een douchecabine, een toilet en een bad. Boven het bad hing aan kettingen een soort van leren mat.

De man trok de deur open van de douchecabine. Hij wees dat ze in de cabine moest gaan staan. Ze was zo wijs om er maar niets van te zeggen. Ze stond nu gespreid in de douchecabine. De meester en meesteres knipoogden nu naar elkaar en lachten gemeen.

De meester liep naar een brandspuit die op een rol aan de muur hing. Hij rolde de slang af en ging voor Madeleine staan. Hij zou toch niet…… Hij richtte de straal op Madeleine en begon haar met ijskoud water af te hozen.

Madeleine gilde het uit en liet de handvatten los en kromp ineen. Direct draaide hij de kraan dicht. Dat komt je op straf te staan!

Haar tepels priemden snoeihard naar voren. Ze herpakte zich en spreidde zich weer. De meester grijnsde en sproeide haar verder af. Madeleine rilde van de kou. Je krijgt straks betere! Ze kreeg een handdoek toegeworpen: Ze droogde zichzelf af en wilde aan haar halflange haren beginnen maar de meesteres verhinderde dat.

Ze kwam achter Madeleine staan. Met een borstel trok ze haar haren naar achteren. Madeleine voelde dat de meesteres haar haren strak naar achteren trok en strak omwond met een soort band.

De meester kwam er ook naast staan en pakte de staart beet. Hij bewoog het een paar keer heen en weer en Madeleine’s hoofd ging naar voor en achter. Je hebt jezelf weer overtroffen” complimenteerde hij de meesteres. Toen was het tijd dat Madeleine op de lederen mat ging liggen.

Madeleine liet zich achterover zakken voelde het koude leer en kreeg opnieuw rillingen over haar lijf. In de volgende paar minuten werden er lederen boeien om haar enkels en polsen vast gemaakt. Met musketonhaken werden ze vastgemaakt aan de kettingen.

Haar benen werden hoog vast gemaakt aan de kettingen en op die manier lag ze op haar rug met haar benen gespreid en recht omhoog. Ze zweefde enkele centimeters boven het bad.

Zouden ze haar nogmaals met koud water afspuiten? Het antwoord zou spoedig volgen. Wat zouden ze daar mee bedoelen? Ze zag hoe de meesteres een grote trechter tussen de kettingen hing. Er was een lange slang aan vastgemaakt. Madeleine had nu een vermoeden was ze bedoelden. Zo’n één waar je pantalons aan vast kon klemmen.

Het wordt tijd dat je de eerst straf zult ondergaan! Madeleine schreeuwde het uit. De tranen liepen spontaan over haar wangen. Je zult je pijn leren te verdragen, stop met krijsen! Ze voelde langzaam de eerste pijn wegebben. Het was vreemd maar er trok een geil gevoel door haar lichaam. De contradictie kon niet groter zijn.

De meesteres trok een kettinkje naar beneden en haakte die aan de haak van de hanger. Heb je dat begrepen? De meester had het hele tafereel aangekeken en wenkte de meesteres dat ze moest meehelpen. Hij had inmiddels latexhandschoenen aan en hield een tube met glijmiddel in zijn hand. Enkele seconden later voelde Madeleine dat haar gaatje werd ingesmeerd met glijmiddel.

Ze had een paar keer geëxperimenteerd met anale sex en had het wel een goede aanvulling gevonden maar met haar wisselende contacten kwam ze weinig mannen tegen aan wie ze het toevertrouwde. Nu werd het haar niet gevraagd.

Een vinger drong bij haar binnen. Het was gelukkig niet abrupt en de meester vingerde haar gaatje nu subtiel. Ze werd er geil van en voor het eerst kreunde ze. Ze voelde nog steeds de druk op haar tepels maar het werd vermengd met het gevoel dat iemand over haar klitje wreef en haar achterste vingerde. De meesteres keek haar glimlachend aan.

Het gevoel bleef nog tien minuten lang aanhouden. Onbewust was ze lichtjes gaan steunen en hijgen. Toen stopte het plotsklaps. Ze voelde hoe iets in haar achterste werd geschoven. Ze opende haar ogen en zag dat de meester de trechter vulde met water uit de doucheslang.

Prompt voelde ze dat ze volliep met warm water. Haar buik zwol op en ze kon er niets tegen doen. Ze werd alsmaar voller. Toen trok de meester de slang eruit en zei droogjes: De handeling werd nog twee maal herhaald toen de meester de musketonhaken losknipte. Hij knipte de klemmen van haar tepels zodat Madeleine zich uit de sling kon laten zakken. Onmiddellijk begon het bloed weer door haar tepels te stromen en het maakte dat ze tintelden. Het gaf haar een vreemd maar niet onplezierig gevoel.

Haar benen trilden en ze zag hoe de meesteres de resten wegspoelde. Toen ze de kraan dichtdraaide draaide ze zich prompt om en stond recht voor Madeleine. De meesteres opende een deur tegenover de badkamer en wenkte dat Madeleine haast moest maken. Madeleine nam de kamer in haar op. Het was alsof ze in de kleedkamer van een theater terecht was gekomen.

Voor haar stond een tafel met tientallen soorten lipstick, oogschaduw, mascara en andere soorten make-up uitgestald. Aan de muur erachter hing een grote spiegel met daaromheen allemaal gloeilampen. Aan de zijkant hingen vele soorten lingerie en attributen aan lange kledingrekken.

De meesteres wees op de stoel voor de tafel. Snel ging Madeleine op de houten stoel zitten en hield haar hoofd achterover. De meesteres ging tussen de tafel en haar in staan en bestudeerde de aanwezige make-up.

Na tien minuten maakte ze een keuze en begon met oogpotlood het gezicht van Madeleine opnieuw in te kleuren. Ze koos voor een blauwe oogschaduw die dik op werd gebracht. Ze pakte kort Madeleine’s handen maar zag dat haar nagels al rood gelakt waren.

Tot slot bracht ze een felrode lipstick aan. Een minuut keek ze naar Madeleine en kwam tot de conclusie dat ze haar werk goed had gedaan. Ze stapte resoluut op de kledingrekken af en begon daar in te schuiven. Vanuit haar ooghoeken keek ze een paar keer naar Madeleine en naar het kledingrek. Na vijf minuten trok ze een hanger uit het rek. De meesteres gooide de hanger voor haar op de tafel.

Al het mooie maatwerk van de Douglas was verdwenen en had plaats gemaakt voor.. Tja eigenlijk had ze er geen woord voor. Ze zag eruit als een goedkope heroïnehoer die je wel eens bij de brug zag lopen. Goedkoop, overdone en hoerig was het beeld dat ze van zichzelf terug zag. Met een plof belande de hanger op de tafel voor haar. Het was een lederen harnas die ze wel herkende uit zo’n catalogus die ze had ontvangen van een bekende online sexshop.

De kwaliteit was echter veel mooier. Het zwarte leer was afgezet met rode stiksels en paste in die zin perfect bij haar glimmende rode pumps. Ze stond op uit de stoel en haakte het harnas los van de hanger. Kort bekeek ze hoe je erin moest stappen. De riemen liepen langs haar liezen maar om haar billen en bedekte haar kutje niet. Het deel met verchroomde ringen en stroken bedekten haar buik maar haar borsten werden door grote stalen ringen geperst. Het was even worstelen maar toen zat het harnas haar als gegoten.

Ze draaide zich om naar de meesteres. Ze bedacht zich dat ze zich nu eigenlijk liet keuren. Zou ze dan onbewust haar rol als slavin dan hebben geaccepteerd? Lang kon ze er niet over nadenken want de meesteres wees op een plek voor haar voeten en riep: Het maakte dat ze zich nu echt onderdanig voelde.

Gek genoeg maakte het ook dat ze zich enorm geil voelde. Misschien had het ook te maken met het bloed dat weer door haar tepels stroomde en haar dat geweldige tintelende gevoel gaf. Op haar knieën zat ze nu voor haar meesteres. De meester kwam binnenlopen en overhandigde haar een rode halsband met een grote verchroomde ring eraan. Dat moet je verdienen.

Tot die tijd zal ik je dit exemplaar omdoen. Ik hoop dat je ons niet teleur gaat stellen slet. Ik reken op je medewerking! Ze was geil geworden en wist onbewust wat er nu van haar werd verwacht. De meesteres bevestigde de collar om haar hals en vanaf dat moment was ze geketend. Ze was nu het bezit van de meester en meesteres en ieder ander die zij zouden aanbevelen.

De meesteres en meester gingen nu voor haar staan en namen haar van top tot teen op. De meester plukte aan zijn kin en zei: Ze droeg roodgelakte hoge pumps, ze droeg lederen enkel- en polsboeien, een lederen harnas bedekte haar lichaam en haar haren waren strak in een paardestaart naar achteren gebonden en ingezwachteld. Hoerige make-up en de trainingscollar maakten het geheel af. Ze liep op Madeleine toe en pakte het kleine zorgvuldig geschoren stukje schaamhaar boven haar kut vast.

Hij maakte aanstalten om het zorgvuldig getrimde strookje schaamhaar te verwijderen. De meesteres trok hard aan haar paardestaart en Madeleine gaf een gilletje. Je hebt het niet aangegeven op je intakeformulier en dus gaat het eraf! Of wil je dat graag? Terwijl jouw meester nog bezig is zal ik bedenken welke straf ik je ga geven voor deze ongehoorzaamheid.

Ze voelde hoe het mesje over haar huid schraapte en de laatste stoppels werden verwijderd. De meester stond op en bracht de spullen naar de douche. Binnen enkele seconden was hij terug. In zijn hand had hij een ketting.

Hij wilde aanstalten maken om de ketting aan de ring van de halsband te knippen maar de meesteres hield hem tegen. Madeleine kon met de ervaring van zojuist nog net een gil inhouden. Een traan sprong uit haar ooghoek. De meester grijnsde en haakte de ketting vast aan de hanger.

Ze kon niet anders dan de meester zo snel mogelijk volgen om de spanning op de ketting enigszins te verlichten. De meester liep expres wat sneller zodat Madeleine extra hard moest trippelen op haar hoge pumps.

De meester leidde de weg door het oude statige pand met zijn vele gangen. De meesteres liep achter haar en riep: Een echte slavin voert alles uit wat haar meester of meesteres vraagt.

Alles, gehoorzaamheid is alles. Herhaal die zin slet! Madeleine had geen tijd om erover na te denken en herhaalde direct: Herhaal dat je vanaf nu iemands eigendom bent! Dat betekent dat je altijd dankbaar moet zijn en daarvoor zal je jouw meester of meesteres bedanken. Voor elke straf of handeling zal je jouw dankbaarheid tonen omdat zij jou hebben geholpen bij het vinden van jouw ware ik.

Het zijn van een slavin. Herhaal dat je altijd dankbaar bent naar jouw meester of meesteres! Madeleine hoorde licht geroezemoes achter de deur. De ketting hing nu slap en de meesteres ging voor Madeleine staan. Ze verwijderde de hanger en zoog even speels op haar tepels. Er viel een aantal seconden een stilte. De meesteres keek Madeleine vragend aan. Deze werd onzeker en vroeg omzichtig: Je hebt dus niets onthouden van wat ik je onderweg heb gezegd! Tel af vanaf tien slet!

Ze beet op haar lip want ze wist wat er zou komen. Het zweepje maakte een zwiepend geluid door de lucht en Madeleine voelde hoe het zweepje op haar achterste landde. Ze riep “negen” en opnieuw zwiepte het zweepje. Tegen de tijd dat ze bij nul waren aangekomen brandden de billen van Madeleine. Het kwartje viel bij Madeleine en snel stotterde ze: Het is een wijze les geweest.

Bij elke handeling of straf die je krijgt, dien je die persoon te bedanken! Ik verwacht absolute gehoorzaamheid en weet dat laksheid en aarzeling direct worden afgestraft. Theatraal opende hij de deur en de meesteres duwde Madeleine naar voren. Ze zag in één oogopslag dat ze in een grote zaal terecht was gekomen. De zaal had een hoog plafond dat prachtig was versierd met 17e eeuwse ornamenten. Het leek wel de balzaal uit een kasteel. Voor haar waren tafels in een U-vorm neergezet en daarachter zaten een aantal mannen en vrouwen netjes gekleed in pak.

Ze had niet op publiek gerekend. De meesteres maakt een groots gebaar en zei: Voor je zitten speciaal geselecteerde leden van onze club die helpen met de training van sletjes zoals jij. Veiligheid en discretie staan bij hen op nummer één. Dat betekent dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken zo lang je de regels volgt!

Begrijp je dat slet? Het was bizar en vreemd als je er goed over nadacht maar het voelde goed voor haar. Het was alsof lang onderdrukte gevoelens naar boven kwamen en haar volledig meenamen.

Ze had besloten zich er aan over te geven. Het druiste in tegen alles wat ze normaal deed maar waarschijnlijk voelde het daarom zo goed.

Een ander besliste nu voor haar en zij had gewoon te volgen! Het appelleerde aan haar donkerste fantasieën. Houd dat goed in je achterhoofd! Wees dan nu maar zo netjes om aan deze mensen te vertellen waarom jij hier bent en houd je niet in. We willen alles horen en als je ons te weinig verteld. Nou, ik denk dat je wel weet wat er dan gebeurt. De floor is yours! Dit had ze niet verwacht. Nu moest ze zelf aan deze mensen gaan vertellen waarom ze hier was. Ze had het in eerdere e-mails uitgelegd aan de meesteres maar had niet verwacht dat ze het hier tegenover deze groep moest vertellen.

Ze aarzelde hoe ze moest beginnen. Maar aarzeling was niet toegestaan en de meester greep feilloos in. We hebben je zo gezegd dat je zonder nadenken zult uitvoeren. Presenteer je tieten slet! De meester hief zijn zweepje en liet het vijf keer neerkomen op haar borsten. Madeleine beet op haar lip. Toen de meester klaar was keek hij haar vragend aan. Ik zal niet meer aarzelen. Ik moet nederigheid leren en strak worden getraind. De titel slavin moet ik verdienen en ik ben nog niet waardig genoeg om de titel te dragen.

Ik heb nog een lange training te gaan en wil u allen vragen mij daarbij te helpen. U mag mij gebruiken als een hoer. Ik ben een sloerie en een slet en zal alles uitvoeren wat u van mij vraagt. Als u twijfelt, kunt u mijn meesteres of meester vragen wat ik allemaal voor u kan doen.

Deze middag ben ik er voor u! Je mag trots zijn op jouw toespraak. Je mag nu in de voorgeschreven houding gaan staan. Madeleine liet hierop haar borsten los en spreidde haar benen licht en vouwde haar handen in haar nek en boog haar hoofd voorover.

De musketonhaken van haar polsboeien rinkelden kort toen ze haar handen in haar nek vouwde. Daarna was het even stil in de zaal. De mensen keken met een glittering in hun ogen naar het tafereel dat voor hen afspeelde. Het was hen duidelijk dat ze aan deze vrouw op middelbare leeftijd veel plezier gingen beleven.

De stilte werd verbroken toen een vrouw haar stoel achteruit schoof en om de tafels heen richting Madeleine liep. Madeleine hoorde hoe de pumps van de vrouw tikkende geluiden maakte op de eikenhouten vloer. De vrouw liep rondom Madeleine en hield haar hand onder haar kin.

Ze humde een paar keer en bekeek haar alsof ze een paard was dat gekeurd werd op een veemarkt. Toen pakte ze de borsten van Madeleine in haar hand en woog ze. Ze liep om Madeleine heen en kneep in haar volle billen. De veertig jaren hadden nog geen heftig effect op haar billen gehad zo als bij haar vriendinnen die al getrouwd en bevallen waren.

Dat had Madeleine zelf vastgesteld tijdens de saunatripjes. Desondanks begonnen ze toch al enigszins wat te hangen. Toch was ze er trots op dat ze nog geen putjes en striae had. De vrouw petste een paar keer op haar billen. Dat zullen we zeker gaan inzetten”, mompelde ze opnieuw. Madeleine aarzelde niet meer en bukte prompt. Ze legde haar handen op haar billen, zo ver ze kon en trok beide helften van elkaar.

Zodat haar kontgaatje nu zichtbaar was. Zonder pardon wurmde de vrouw haar middelvinger in haar achterste. Het ging stroef en voelde pijnlijk aan. De vrouw was tot dezelfde conclusie gekomen en hield haar vingers voor Madeleine’s mond.

Ze probeerde met haar tong de vingers zo nat mogelijk te maken. Enkele seconden later drongen twee vingers bij haar naar binnen. Madeleine kreunde onder de handelingen. De vrouw stopte de vingers van haar andere hand tussen haar schaamlippen. Dat plekje was echter al zo nat dat ze daar geen bevochtiging nodig had. De vrouw bleef de handelingen een paar minuten volhouden.

Toen hield ze haar vingers opnieuw voor Madeleine’s mond en opnieuw voelde ze de vingers in haar mond. Ze proefde zichzelf en de vernedering gaf haar vreemd genoeg een opwindend gevoel. Ze werd nu van voor en achter gevingerd en ze werd er geil van. Ze kreunde en hijgde lichtjes onder de handelingen.

Toen was het plotsklaps afgelopen. De vrouw veegde haar vingers af aan haar billen en nam haar plaats aan de tafel weer in. Opnieuw hoorde ze een stoel naar achter schuiven. Aan de schoenen die langs haar liepen kon Madeleine opmaken dat het een man was. Ze voelde hoe hij aan haar billen zat.

Ik hou van anaal speelgoed. Ik doe alles in bed, wat je maar wilt,ze voldoen Travestiegangbangslavin44 Wil graag gefist worden ,verplaats dus ned enblegie. Zoek vrouw die mij wil fisten Hoi!

Ik heb alle benodigdheden in huis, maar neem ze ook graag mee naar jou! Hoi lieverd Ben jij een onderdanige jongen of man? Ervaren of onervaren maakt niet uit, zolang je maar serieus onderworpen wilt worden aan een strenge Meesteres. Kent je grenzen of wil deze gaan ontdekken. Als jij een Meesteres wilt aanbidden dan verwacht ik dat je mij een bericht stuurt.

Stel me niet teleur wel tegen vergoeding  mogelijkheden bondage anaal geven en nemen footlovers zijn ook welkom golden shower bij intresse mail. Jong meisje doet zichzelf fisten op Skype Heey geile mannen.

Ik ben een Nederlandse geile meid van 23 jaar.. Ik heb fel blauwe ogen En de Mooie rondingen Die een meisje hoort te hebben. Met een volle cup D en een heerlijk strak kutje.!!!

Kom graag bij je langs. Ouder of jonger, maakt niet uit. Graag wel een beetje aan de slank kant. Ik ben een homo om geil betast te worden! Geil tongen vrijen geil neuken geneukt worden voor bloed geil vaste sex maat ben gek op sperma in me te hebben.. Hou ook van baresex help me met mn homosexueel als t buiten warmer word wil ik helemaal naakt zijn met n geile man xxx Frank mail mij. No limits, geen blijvende beschadigingen geen probleem!

De slaaf kan voor kort of langdurig gebruikt worden, of voor overname He ik ben 87 kg 19 cm en 6,5 dik. Dringend opzoek naar een zeer geile oudere dominante man die mij komt vastbinden en me helemaal van top tot teen gebruikt.

Lekker diep in me mond tot ik kokhals en met tranen in me ogen van alles uitprobeert bij mij.. Mijn naam is Wietze uit Groningen ik ben 60 jaar. Ik hou van vrijen, aftrekken, pijpen, zuigen, sperma slikken, sterretje likken en kont neuken. Kan momenteel niet ontvangen! Haarlem zoekt leuke boys voor een rollenspel! Hoi mannen, Ik ben een 41 jarige man uit de regio Rotterdam.

Ik ben bi schierig. Ik zoek een of meerdere homo's die mij willen in de mannenliefde willen leiden. Ik wil gewoon een pik in mijn kont voelen. Ik wil het in wederzijds respect en gevoelens. En ik hou van hygiene en dat het safe gaat gebeuren. Ik wil alleen serieuze reacties.

Welke man wil mij nu komen neuken? Ik kan thuis ontvangen. Bel me op of stuur een bericht. Geen blijvende beschadigingen geen probleem, de slaaf kan voor kort of langdurig gebruikt worden, of voor overname, interesse of meer info reageer dan Toe aan wat ruigers? Mijn vaste domi XL top zoekt een jong gastje die geil vindt om als een teef geneukt geworden, aangezien ik al jaren de vaste slet ben van deze stoere ruige top is de kans groot dat ik ook over je heen ga in opdracht van de domi Mijn domi kerel heeft een zwak voor stoere tengere boys, Nikes wortd gewaardeeerd; deze is oproep is voor echte bttms!.

Hallo, ik twink 19 jaar, 1m75, 60 kg die graag eens een wilde nacht of nachten wil beleven met een monster penis. Wil graag dat mijn gaatje wordt open geramd!! Je mag lekker dominant zijn of juist niet.

Ik hou van je penis stevig te zuigen waarna jij me elke hoek van de kamer laat zien. Stuur me een mailtje met een fototje! Hallo ik ben Mark 56 jaar. Ik ben een zeer onderdanig en bied mij aan als slaaf die voor alles gebruikt kan worden. Zoals huishoudelijk werk, voor sex, sm, gewillig voor uw gasten enz Ik heb geen taboes en ik zoek bij voorkeur ouder en als het klikt voor regelmatig! Dan hoor ik dat graag! Ben leuke verzorgde dertiger zoek contact met toffe jongens tot 26 jaar mail je graag dan ben je niet aan het juiste adres wil je vlug een sexdate dan ben jij de persoon die ik zoek!

Ik ben een jarige jongen uit omgeving Rotterdam ben al eventjes aan het zoeken naar een vaste domi daddy. Ben een blanke jongen van , 63kg, wel rond kontje al zeg ik het zelf hihi Ik ben jammer genoeg wel nog maagd en dit ben ik ook gebleven omdat de meeste een keer seks willen en meer niet.

Het lijkt me leuk een vaste weekend jongentje te worden ik kan namelijk elk weekend verplaatsen. Wat mij nogal opwind kwa fantasie is gedwongen of vastgebonden en geblinddoekt, dingen op commando moeten doen voor u, en ben heel erg benieuwd hoe het voelt als iemand voor het eerst in me komt. Hoop wat van u te horen, mvg Terry. Ik zoek een vaste sexvriend! Om lekker mee te knuffelen, zoenen en strelen.

Een man om lekkere sex mee te hebben! Ik zoek een lekkere dikke geschoren blanke lul van 18 cm of meer om te pijpen en om mij te neuken, Twee mannen lijkt me ook wel geil Leeftijd maakt niet uit! App je me dan, graag met foto van je paal!

Ik zoek geen sexmaatje, maar iemand die meer ervaren is in andere vormen van sexbeleving Ik sta voor alle ideeen open Ben onervaren op het gebied van andere dingen beleven Wie heeft er ideeen of fantasieen? Wie wil dat met mij delen? Wie wil dat samen met mij doen?

Leeftijd maakt niet uit. Dus ik zoek niet samen seksen of rollenspellen Zelf ben ik een keurige vrolijke informele vent. Zelf heb ik nog geen ervaring met een man en daar wil ik snel verandering in maken.

Ik kan altijd ontvangen dus wanneer maakt voor mij niet uit heb altijd tijd! Stuur me zo snel mogelijk je gegevens en foto's en wie weet nodig ik jou hier uit ;-. Geile man, , 68kg, 18x3 gaat Zondagmiddag naar Eros sauna in Oostende.

Zoekt geile man met een grote dikke penis, groter dan 18, 20 cm. Die ik lekker kan afrijden en afzuigen. Ik ben zeer lang opzoek naar sex met een man of transsexueel! Voor een geil vast sexmaatje! Ik ben BI, heb homo gevoelens wie gaat me ermee helpen? Zou graag met jonge knaap willen spelen. Geen ervaring met mannen. Lijkt me leuk als we samen jou hond uit laten. Welke lieve vriendelijke bi-man? Dit is je lul tegen of onder de voorhuid van mijn lul leegspuiten, eikel tegen eikel dus.

Ik zou het heerlijk vinden als je grommend en kermend je hete zaad diep tegen mijn eikel-kop spuit, terwijl onze hete zakken tegen elkaar slaan. Je leeftijd vanaf 18, hygiene staat voorop, en smerige geile taal uitslaan is heerlijk, maar ook knuffel en zoenen. Ook een stel mag reageren.

Reageren als je ook in het Oosten woont. Ik ontvang alleen bij me tuis en kan ook overdag. Ik heb zo een zin wil jij mij naakt masseren en lekker klaarkomen. Mmmm jij ook naakt ben zo geil. Mail me taran hotmail. Hoi mannen, Ik ben een nette man van 48 jaar uit de regio Groningen, heb geen ervaring met mannen maar wil dat wel eens meemaken!

Welke ervaren man vindt het geil een onervaren man les te geven? Ik hoor het graag, ik kan niet ontvangen! Hoi, ik heet Mike bied mij aan voor seks tegen een vergoeding voor veel in en ook bespreekbaar! Blauwe Ogen, ik heb geen baard bril of snor, heb donker blond haar, onbehaarde body en een glad geschoren paal van 21 x 6 cm.

Ik weeg 80kg , en ben lang. Hygenisch en verzorgd en discreet. Ik pijp laat mij pijpen! Met mij is een trio mogelijk buiten seksdate foto en filmshoot. Ik sta open voor suggesties mail mij Mr Md uit Limburg stelt je dit voor: Ben single man met geen man man ervaring maar wil dit wel op doen, wie kan mij daar mee helpen wil ook lekker met een lul spelen lijkt mij wel geil, kan eventueel ontvangen regio Papendrecht Zuid-Holland, hou van naaktstrand waar ik ook regelmatig kom met mooi weer.

Bij welke liefst oudere man, vrouw, meerdere mag jarige mollige man zich komen aftrekken? Als je met minstens 2 bent mogen jullie mijn mond gebruiken. Regio St Truiden, Tienen, Leuven.

Ik kan niet ontvangen! Ben een gewillige bttmguy Ga morgen naar erotic Heb evt ook een plekje vrij in me tent Camping kosten voor je zelf Ben cm voor veel in Bttmversa meet bttm. Ik heet Royke80, ben 37 jaar oud en woon in Limburg. Ik fantaseer al langer over Sex met een man.

En nu wil ik graag eens weten hoe het voelt om een Pik in mijn Kont te hebben. Dus lijkt het je Geil en kun je ontvangen. Zoek een man met geduld om mij in te wijden in de mannenliefde. Zou dolgraag een man voelen, horen en zien klaarkomen door strelen, kneden, aftrekken, likken, pijpen.

Wil dit natuurlijk ook allemaal zelf beleven. Leeftijd speelt geen rol. Ben gehuwd kan dus niet ontvangen. Even wat over mezelf: Hou van crossdressing en meer. Ophalen en afzetten is een must! Ik heb mooie lingerie om aan te doen. Ik zoek ook tevens mannen die in mij willen investeren, daarmee bedoel ik leuke kleren kopen en mij meer bijleren.

Ik ontv je geheel naakt of lingerie ben voor veel in gewillig en onderdanig Laat me graag goed diep neuken pijp je diep wil sperma in me kontje En trio sla ik ook niet af anaal al goed genomen ook al gefist pak me schatjes Whats app me Lig klaar met homokutje open Vraag kleine vergoeding door dat ik in Bewindvoering IT en geen geld Heb ook een dildo 23 cm Schatjes neuk me ben er voor jullie genot.

Hey ik ben een jonge tiener die perverse top s zoekt om mij te gebruiken waar en hoe ze maar willen voor camera en het daarna uploaden, ik heb geen eisen behalve dat je van jonge tieners moet houden natuurlijk ; Mijn kik is: Ik man 43 jaar rechts op foto zoekt in omgeving hoorn man voor eerste gaysex ervaring voor aanstaande zondag 16 juli laat in de middag.

Ik zoek man jaar voor mijn eerste hete gaysex ervaring. Ik ben iedere zaterdagmiddag in eroticacinema Amersfoort om te pijpen door gloryhole.

Wie steekt zijn lul door hole en laat zich klaar pijpen tot het einde? Spuit je zaad in mijn bek of over mijn smoel. Onderdanige man zkm dominant. Ik zal je voeten, oksels, ballen, kont en je lul moeten likken en je zaad en pis drinken. Ook zal ik je agressieve gedrag moeten dulden. Ik ben overdag vaak te vinden bij dagrecreatie de Leyen, Bilthoven. Ik vind het super geil in het bos mannen te verwennen, lekker samen aftrekken, jouw pijpen en evt. Ik ben zaad geil! Voor de liefhebbers, draag ik af en toe geile lingerie.

Wil jij mijn eerste man zijn??? Ik wil het proberen lijkt mij geil. Ik ben blond, heb blauwe ogen, 40 jaar 1.